Ограбиха клиенти на еротичен масаж

Крадец заплаши с бухалка и обра клиенти на еротичен масаж в Русе. Нападателят е заловен.

Обратно в новината

Коментари - Ограбиха клиенти на еротичен масаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До Тонко....."Не можа една баба на морето даваща 2 стаи с по 2 легла да и искат от НАП да плаща патентен данък, да прави данъчни декларации и да и взимат 30% от искараните левчета" Това по времето на ВИС, СИК и други се казваше рекет..Сега казваш данък се казвало..... ех...

Ето затова и заради други причини проституцията трябва да я узаконят. Не можа една баба на морето даваща 2 стаи с по 2 легла да и искат от НАП да плаща патентен данък, да прави данъчни декларации и да и взимат 30% от искараните левчета. А когато си плати разходите-ток, вода, консумативи и ремонти накрая на сезона да е почти на 0 и да се чуди как да искара останалите 10 мес- в годината. А тези курви, сутеньори да правят пачки на гърба на хората, че и допълнително да обират платилите вече клиенти. Като държавата не може или не иска по точно да се справи с проституцията, по добре да направи така, че да печели от тях. Така и дадения политик използващ услугите на проститутките, ще знае, че поне с нещо подпомага бюджета на държавата. Да има някаква полза и от тях в края на краищата.

Ти знаеш ли колко полицаи, съдии и политици храни незаконната проституция. Кой от тези прослойки ще иска да озакони нещо, че да получава по-малко?

Канада обмисля отмяна на задължителните визи за българи и руманци, така че .....