Опасни самоделки обработват русенските ниви

Половината земеделци в Русенско работят със самоделна и остаряла техника, която е опасна за здравето, сочи проверка на Инспекцията по труда.

Обратно в новината

Коментари - Опасни самоделки обработват русенските ниви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

удри ба удри ... маскари укапали... работатат неще политика иска мутика! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе тия книжни плъхове що не ги впрегнем да поработят на нивите. Преди време дойдоха 2 наконтени добре охранени инспекторки, разходиха се из всички халета по токчета и без каски. После писаха предписание че имало работници с обувки без бомбета. Как пък не се изтресе някоя заготовка в "нежните им КРАЧКА"

Какви проверки от инспекцията ние си плащаме а те си отиват а баламите работници отиват на улицата. Фирма Медиком

егаси идиотите! Май от инспекцията по труда не знаят как се обработват земи ..14-16 часа на ден се работи, защото преди това земеделците са чакали 3 месеца за да спре да вали!

Тук на юг има хора още с рала и волове....Не мога да си представя,колко бой ще изяде някой оглеждащ техническото състояние на воловете!

НЕ СТИГА , ЧЕ СЕ БОРЯТ СЪС ЗЕМЯТА , АМИ ТЕЗИ ХРАНТУТНЯЦИ ГИ ТОРМОЗЯТ.КОЛКО ЧОВЕКА ИЗПРАТИХТЕ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО ДА ИМ СЪДЕЙСТВАТ ЗА ИЗГОТВЯНЕТО НА БИЗНЕС-ПЛАН ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕТО НА СЪВРЕМЕННИ МАШИНИ.ТАКА ЛИ ЩЕ ПОДПОМАГАТЕ ХОРАТА ??КАК ДА СЕ РАЗВИВЕТ ТЕЗИ СЕЛСКИ РАЙОНИ ?? ЦЯЛАТА ПОЛИТИКА Е СБЪРКАНА В ДЪРЖАВАТА .

Тези от инспекцията и там ли напъплиха - сигурно са решили да си подсигурят зимнина Те наясно ли са със земеделската работа ,че чак се учудват че механизаторите били заплатени - през кампанията да ,ами после. Явно за тях работния ден е от 08.30 до 17.30 Така са чантаджиите.Добре че неямат възможност да отидат да контролират работното време на флота.