Край на шумните сватби на открито в Бургас

Градският парламент в Бургас забрани шумните сватби на открито в града. Промените бяха предложени от общинските съветници от ГЕРБ след жалби на бургазлии.

Обратно в новината

Коментари - Край на шумните сватби на открито в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Квартал "Горно Езерово" естествено пак липсва на картата на Бургас. Нищо, че през ден викаме полиция заради гюрултията. То на нашите не им са нужни и сватби - от петък до неделя плътно тонколоните на двора и купонът тече. За рожден ден пък задължително заря. За да не би случайно да има някой неразбрал, че на този ден се е родил поредният жител на нашия прекрасен квартал. Ама те са толкова много, че всеки ден имат рождени дни. А сега от октомври започват да загряват и за Нова година с бомбичките. От четвърто РПУ само имитират дейност.

За пореден път се вижда кои партии улесняват циганизацията на държавата ни, като се позовават на какви ли не лицемерни тълкувания на човешките права.

След абсурдната ситуация с каруца с чаавета предизвикала 2 катастрофи и смърт някой да се противи на опитите да се вкара тази общност в рамките на закона е просто нелепо.

трябва да се сложи край на циганските своеволия.А противопоставянето на такива мерки от страна на БСП е направо купуване на цигански вот

Ами на г-н Мосинов и неговите съпартиици изобщо трябва да им се забрани да правят секс за да се прекъсне поне по полов път предаването на техните идеи (в-ж Антон Кутев за социализма), та малко да се се пооправим в тая България.

Ма вие да не би да повярвахте, че циганите в Комлука и Акациите ще спрат да думкат по 2 дена от Петък до Неделя? Ще кажат че празнуват рожден ден. Те не са забранени на открито. Трябва да забранят шума независимо дали е от сватби, разводи или каквото и да е.

Хайде пак: Мижи , да те лъже! "Край на шумните сватби на открито!" Значи сватбата може да ти е в ресторанта, ама колоните да гърмят отвън! И тъпан ще бие,и акордеони ще свирят по обяд, щото това не се води за сватба, организирана на открито! Те просто сватбарите минават и заминават, думкат си с тъпани и гайди и никой не се интересува кое време е!Докато стигнат до ресторанта, всичко ще озвучат! Пък и там отворени врати и прозорци- ама нали са вътре? Никой копче не може да каже! Тази забрана всъщност не е никаква забрана!

Хайде сега общинарите и от София - Дружба 1 да направят същото, защото от тези индианци няма почивка. Като започнат сватбите от петък та до следващия петък. Визирам 4, 5 и 5-ти блок.

И 6-ти блок.

Нека и останалите градове да последват примера !

А в ТОХ-а, докога?

Не се и надявай! Те са вътре и целия комплекс кънти! Тия хора в 33 блок са направо за съжаление! И само цигански сватби! От 20 години!

Браво! Вече задрямалите по никое време към обяд няма да се събуждат от гайди и акордеони, озвучаващи вземането на булката от панелките в жилищните квартали! То това не е само циганска традиция, и българите го правят ;-) Ама повече циганите, де...

Преди около месец водих децата на пясъчните фигури, около 14 часа. От ресторант "Цурка" се чуваха такива маанета и цигански викове, че се обърках и не знаех къде се намирам, в някакоя циганска махала или в Европейски парк, в най-хубавия град за живеене. Там ще спрат ли с тия простотии. Селим Иса, като иска да не му се рушат традициите, да си стяга куфарчето и в Анадола. Тук е БЪЛГАРИЯ и трябва да се спазват БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ!

То вече само циганите и "женските майки" искат сватби, ама друг да плаща.

Браво ! Айде сега да забраните и моторите които дигат невъобразим шум в градовете и може и да гласувам за вас ...

До 05.10. едва ли ще се приемат още много промени. Така че, гласът ще си остане само и единствено Ваш...

помня че имаше забрана след 22 часа за шумни мотори или определени кубици на мотори... не помня точно как беше ма има някаква забрана за тях но друг е въпроса дали се спазва.