Открито в морето тяло е на изчезналата полякиня

Окръжната прокуратура в Бургас съобщи, че тялото, изхвърлено от морето миналата седмица край Лозенец, е на изчезналата полска туристка Йоанна Станик.

Обратно в новината

Коментари - Открито в морето тяло е на изчезналата полякиня | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на могат да носят на пиене - у тях си не са тренирали достатъчно не могат да плуват -поне кучешката да умеят не знаят нищо за морски течения , виждали морето само по реклама . акъла им - море ....... .....

поне намериха тялото *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Около 2 ч. на 7 септември Йоанна и Максимилиан тръгнали по плажа и изчезнали", а трупът на Йоанна бе открит на 17 септември в северозападната част на плаж във ваканционно селище Оазис" в землището на село Лозенец. Разстоянието по права линия е около 120 км. Времето - 10 дни.

Е и какво??? Явно не си запознат с теченията в Черно море /посока, скорост, дълбочина/

Ами запознай ни, не чакай покана.

Бог да ги прости, жалко за децата. Но тези нямат оправия. Миналата година участвах в спасяването на 3-три полски лекета на плаж - КАБАКУМ. Не умеят да плуват, а влизат при мъртвак с дюшек. Господ ги пощади ама не всеки път

Преди много години, на Лозенец, на 2ри август, спасителите се скъсаха да обясняват че има вълнение и е опасно.Е -НЕ! Четирима поляци отидоха на скалите и се хвърлиха в огромните вълни.След 2 часа ги видях натоварени в една линейка - питаха някой познава ли ги . От тогава зная що е то поляк при мъртво вълнение. Господ да спаси душите им !