Автобус прегази жена в Слънчев бряг

Пешеходка издъхна заради получени тежки травми при инцидент в курорта Слънчев бряг.

Обратно в новината

Коментари - Автобус прегази жена в Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Времената стават все по-лоши! Днес ни има, а утре дали? През последните години много зачестиха жертвите- дали на пътя или дело на някой "човек". Няма и не може да се спре и ще става още по-лошо. Единственото спасение е да станем по отговорни и много внимателни!!!Ако сме изпълнили всичко това и все пак няма резултат, значи сме жертва на онова нещо наречено съдба, която ни е отредила дали този кратък или дълъг живот... Хора нека станем по-задружни и по-малко злобни....има ли смисъл до погубим живота си заради някоя глупост?? На онези , които хвърчат в небето- слезте поне за миг на земята и разберете, че после цяла вечност ще сте там горе;На останалите, където сме всички... нека бъдем оптимисти, въпреки мизерията, беднотията, загубата на някой или сломения дух...Вярваите, че винаги ще има някой, който ви обича, за това не бъдете егоисти! Нека ние всички дарявяме добро на безнадеждните, нека стоплим сърцето на някой "самотник". Когато вървим по улиците нека се усмихнем на човека отсреща, за да ни запомни с тази усмивка!:) ...И повярваите, че доброто ще надвие лошото!

Посланието Ви е страхотно и на изключително грамотен български език.Дай Боже,повечето българи да станат като Вас!

Колко да е грамотно след като пише "по отговорни"? Малко ли е безотговорна мафиотската ни държава и ни цака перманентно чрез кражби и от банки, и ни тласка ни към законов нихилизъм?

Случайно станах неволен свидетел не на самия инцедент, а след него. Не можете да си представите как шофьори-мъже правеха неимоверни опити да прескочат паркиралите коли само за да избягат, а не да помогнат. Дори колега на шофора на автобуса, които беше с автобус на същата фирма. Къде останаха човечността, състраданието? Та нали на всеки от нас може да се случи? И вината не е само на шофьора. Хора, оглеждайте се, внимавайте, нищо че сте пешеходци. Една непремерена крачка води до това. Защото жената ако беше изчакала, а не да минава в изтичащите секунди, това нямаше да се случи. Бог да бди над всички ни и да ни пази, но и ние също.

деер

Taka e , но никой не иска да губи време за другите - егоизмът расте и жертвите следват една след друга всеки ден.