Протестиращи хвърляха столевки пред БНБ-Пловдив

Бутафорни столевови банкноти разхвърляха протестиращи вложители в Корпоративна търговска банка (КТБ) на поредния си протест пред сградата на БНБ в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращи хвърляха столевки пред БНБ-Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наши - Ваши - :) Всички се пържим в собствената си глупост.Ама нека - дано ни дойде ума и направим Българската държава Рай, ако не - ада си го имаме :).

Имали пари-сложи ли ги в банка.Но това,че лихвите са нещо много големи не ги е накарало да се замислят.Пазарна икономика-риск печели,риск губи.И сега какво искат-ние,които нямаме пари да им ги връщаме.АЛООООО,аз и много като мене не сме ви виновни за лакомията!

КТБ= Банка Антинари. По белите държави вложителите искат гаранции,а в БГ.....ЛИХВИ.Банката на мафията смени името си десетки пъти,докато не беше наречена КТБ. КТБ управляваше Б-я.Вложителите/ крупните/, разчитаха на политическата клика,но нещо се обърка,както едно време със БАНКА ДЕ ВАТИКАНА.Сценарият е все един и същ.Вместо да издирвате управителя на банката,вземете напишете поне един ред за сделките на КТБ,или не ви стиска страхливи писарушки.Балами вече няма.

не ви ли се изясни, че докато не започнете да хвърляте камъни срещу БНБ НИЩО няма да се случи! Самият върховен лицемер Искров потвърди, че това си е политическа игра с тази банка и "..докато не се вземе политическо решение, БНБ нищо не може да реши сама!" А вие знаете , че политиците "взимат" решение само като усетят дебелата тояга зад гъза си , иначе само те са свикнали постоянно да са зад нашия гъз! Докато народът масово не излезе на улиците НИЩО ням да се промени - пак ДКВР , ЕРП-та и т.н. ще си разиграват коня, ще ни вдигат цените не за подобряжане на услугата , а за да си увеличават печалбите и т.н. Бойко пак ще върне "охраната на електропроводите" в своята ИПОН и токът просто няма как да не скочи отново!. А на народа ще му се разправят приказки от 1001 нощ и това си е! А, глупостите , които пишат тук разни Деца-идиотчета са си просто"фолклор"..

Тия протестиращи явно и простият език не могат да го разберат! Искров съвсем ясно обясни, че именно изп. директори на КТБ искаха банков надзор, а вложителите не могат да разберат в каква чудновата пирамида са ги хванали. Лакомници!

катУ почнИтИ да фъргатИ истински стУлеФки ша додем сас цялото махала на него да ва подкрепим, ша звикам и бЕрЕчеда от Лом :)

Ако ме хванат с такава столевка в джоба ще ме съдят за фалшифициране. Сега били "бутафорни"

Много е ясно - БНБ и Искров играят в "центъра" и чакат новото правителство. Тогава използвайки държавната машина и прокуратурата, Бойко и Доган в съучастие ще "лапнат" на безценица КТБ, държавата ще плати на вложителите с нашите пари и въпросът ще се реши.