Потрошиха ”Черното момиче” в Лесопарка

"Черното момиче" на чешмата край малкото езеро в Лесопарка "Липник" e съборена и разрушена, съобщи Topnovini.

Обратно в новината

Коментари - Потрошиха ”Черното момиче” в Лесопарка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А аз си мислех че в Русе хората се различават от останалата част на България, заради културните си традиции... По-долу някой каза да не правим изводи по пиянската постъпка на самозабравило се хлапе, но не е така. Това хлапе, най-вероятно не е било само, най-вероятно то е счупило статуята, но не виновно за потрошените пейки и лампи в другия парк, не е виновно за дъвките по улиците (ето онези черни кръгли петна, които не сте се замисляли как са се появили по централните алеи и тротоари) От малки някой трябва да ни научи как се създават нещата, и най-важното защо се създават, за да ги ценим.

Ежедневно трябва да се доказваме като истински българи.. България определено е имала и по-добри дни от настоящите.

Простотията ходи по хората ! Но като идем в чужбина цъкаме как хората си пазят красотите.................

Сапуун сапуун и трябва на тази държава....

Вярно е, че града се напълни със селчунгери, това е процес на тотално опростачване на нацията. Не бързайте да си правите изводи, най-вероятно е да са били ман*али от околните села.

Големи изводи и изхвърляния на база на една вандалщина! Някое пишлеме се е напило и се е развихрило, а тук вече се дълбае на социо-философско ниво. Комични сте...

Може и да си прав , въпреки че по ми прилича повече на гадно циганско изпълнение!

Разбира се, че ще се дълбае и дано да се издълбае и достигне до корените на простотията за да се отрежат, защото ако кастрим шубрака, който се вижда, същият ще израсте още по-голям и многоброен! Това пишлеме е функция на "обществото" ни, също като бездомните кучета - простотията на бившите им стопани (родители и обкръжаваща среда) ги е направила това което са!!!

Много ми е тъжно като чуя подобни случки, много ми е мъчно за моя любим град. Как никой нищо не направи за него, а той умира, младите хора го напускат. Само като се сетя какво представляваше Лесопарка и ми става жал, че всичко се руши, а то не е само там. Какво става господа управници с къщата на Буров /бившия пионерски дом/, а с вилата на Стефан Симеонов - банкер създал първата банка в България, която се намира в парка. Кажете бе хора защо се рушат такива архитектурни паметници за да се изтрие името на Русе - като малката Виена? А малкото гробници в парка на Възрожденците, кой ги стопанисва та нали една от тях е на Захари Стоянов? Тъжно, много тъжно, но докато не се намери човек който да управлява този град с любов той да просъществува така ще бъде. Не е важно от коя политическа партия ще е важно е да бъде отдаден на града да му е мил и свиден. Дано в скоро време се случи това!

Този град остана единствено долна, тъпа, гнусна, арогантна СЕЛЯНИЯ! Жалко!

То да беше само в този град!!!!!!

Знае ли се, че са били от "този град"? Да не се окажат от твоето село.

Ама как се наежи само- типично за селяндур, криещ произхода си. Виж уважаеми/а,СЕЛЯНДУРЩИНАТА не е характеристика на месторождение или адресна регистрация, а начин на мислене, поведение, отношение към околните, към природата, към по-интелигентните от тях хора, към животните, към изкуството и културата и пр. Дали ме разбра ?

И селяндури и граждани - все сте си Бай Ганювци! Вижте как се карате по-горе: дали ще направите нещо добро за вашия град???

Ще ме прощаваш, ама ти кой беше ?

Нали ви казах, пълно е с изроди!