Събарят незаконни сгради в Ченгене скеле

Започва събарянето на незаконните постройки в бургаското рибарско селище Ченгене скеле, съобщиха от Дирекцията за национален строителен контрол (ДНСК).

Обратно в новината

Коментари - Събарят незаконни сгради в Ченгене скеле | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След наводненията в Ченгене скеле хората загубили покъщнината си, къщите си, препитанието си, очакваха помощ от Държавните Мъже в Изстрадалата ни Държавата! Е, дойде им помощта- ФАДРОМИТЕ!!!

Чета, чета и се питам...Съборени ли са онези незаконно построени Огромни вили в чашките на язовирите, за които толкова се изписа, че и снимков материал имаше преди 3-4 години? Съборени ли са Крепостите заснети от птичи поглед, за които бе доказано, че са незаконни? В Ченгене скеле хората си изкарват хляба с рибарство, с труд! Друга прехрана нямат!!!Не съм против Законността!!! Но този ДВОЕН АРШИН с който се мери в България ми идва доста в повече! А НА ВАС???

Цялото рибарско селище е незаконно.

Жалко,че обществено известна личност призовава да не се спазват законите и наредбите,а да се действа по разтегливите "неписани човешки закони"-това уронва авторитета на държавните органи,внушава отхвърляне на законите-единият от признаците на напредналите общества и на демокрацията.

СМЯТАМ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПЪЛНЯТ ВСИЧКИ ВЛЕЗЛИ В СИЛА ЗАПОВЕДИ. ВСИЧКИ ДА СИ ПОМИСЛЯТ ДАЛИ ТРЯБВА ДА СТРОЯТ КЪДЕТО ПОИСКАТ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ. ПОВЕЧЕТО ПОСТРОЙКИ СА НЕЗАКОННИ И МНОГО ОПАСНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЧАКА ДА СЕ ПОЛУЧИ ЗАВАРЕНО ПОЛУЖЕНИЕ ИЛИ КАЗАНО "ТЪРПИМОСТ"- КОЙ ЩЕ ПЛАТИ СЕГА КАТО ГИ СПАСЯВАХА ПРИ НАВОДНЕНИЯТА НА 06 09 2014г. ЕДНО Е РИБАРСКА ХИЖА ДРУГО Е ПОСТОЯНО ЖИВЕЕНЕ А ЗАКОНИТЕ СА ЗА ВСИЧКИ............

Като чета тези жалостиви редове, как някой си е построил нещо където му е кефнало и безмилостната държава му го събаря, си задавам въпроса докога ще се търпят хора, които нарушават законите. Защо хората в България когато нарушават законите не плашат глоби както е в цял цивилизован цвят. Като се почне от депутатите например: Пеевски с неплатените данъци и се стигне до колегите му, дето се заселват където им падне.

Предстои да бъдат премахнати още 145...искам да го видя това.

Акта на Министерството на земеделието и храните дали ще се забави повече от 30 години? Щото тогава се пенсионирам, де?

Ето, че най-после си дойдохме на "онези 5 лева".