Пешеходка загина, блъсната от кола във Варна

Пешеходка е починала след пътен инцидент във Варна, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Пешеходка загина, блъсната от кола във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре де,пресичат си където им скимне ,в повечето случаи без дори да се огледат и после някой друг им е виновен,честа гледка в големите градове са пенсионери,които си пресичат както намерят за добре...като че ли някой е длъжен да им чете мислите.

Сега кой ще плаща ремонтът на автомобила като тази е ... дала фира !? Писнало ми е от нагли пенсионери и тъпи ученички които си зяпат в телефоните ходейки по улиците ! ПЕШЕХОДЦИТЕ НА ТРОТОАРИТЕ !!!

Като за начало си премести колата от тротоара, а после запомни, че тротоара пред гаража ти не е твой и никой не е виновен че си го напълнил с дърва и буркани за зимата!

Не знам как е другаде, но при нас във Варна ...пенсионерите сякаш бягат от пешеходните пътеки. Сладко им е едно такова да минат откъдето не трябва. Пред офиса преасфалтираха улицата, направиха хубави павирани тротуари - пенсиите пъплят ли пъплят по платното. Като минава кола се качват на тротуара, отмине ли ...пак слизат с целия си акъл!

Възможно е да сте прав/а. Но все пак правилното е тротОар.

Жертвата е клошар, която е бутала количка с амбалаж посредата на едно от най-натоварените и скоростни кръстовища във Варна. Честно казано съчувствам на шофьорката - няма нужда от угризения в случая...

Не е скоростно по принцип. Там ограничението е 50, а че никой не кара с толкова, защото това е нетипично гладка за Варна отсечка, е друг въпрос. Колко хора си заминаха там заради превишена скорост. То бебета в колички ли не удряха, сами ли не се хвърляха през баира. Ужас някакъв. А днес валя и дъжд.