Кратери по улиците на пловдивския Бевърли Хилс

Жители на пловдивското село Марково се оплакаха от изключително лошото състояние на пътната настилка в селото.

Обратно в новината

Коментари - Кратери по улиците на пловдивския Бевърли Хилс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бевърли Майна, Рио Драгалейро и Филипините - щата Охая!

Е и кво кат има кратери ? Аз за кво плащам данъци ? Да ги оправят ! Иначе аз си имам каско на тойотата, щот е лизингова и застрахователите да му мислят, аз проблеми нямам.

..джипове и мощни автомобили и често ги сменят,така че на тях им е горе-долу все тая. Така са и богаташите от кв.Драгалевци,София!

В Швейцария на Балканите, "Бевърли хилс" на Пловдив е село Марково, а "Бевърли хилс" на Бургас е село Сарафово. Другари! Да изпреварим империалистите и капиталистите с помоща на нашият нов почин: Във всеки град, селце и паланка- квартал "Бевърли хилс"! Ура, другари!

Ако не им харесва в с. Марково могат да си вземат апартамент в жк. Тракия.

А по-добре в Столипиново, нали???

Тези "виладжии" плащат нищожен данък сгради и такса смет и са недоволни от състоянието на пътя

Ами то дупките,като новобогаташите,всичко си е на мястото.

Милионерите от Марково да не реват, а да си го оправят. Пари нема - действайте !

Аз съм съгласен със собствени средства да си оправя и да си поддържам пътя пред мястото където живея, само че не съм съгласен да плащам винетки и данък МПС, след като се налага сам да оправям пътищата ! Нека държавата ми даде пожизнено право на мен и моите роднинини да карама без винетки и да не плащаме данък МПС, такса смет и данък недвижими имоти тогава сам ще наема работници да асфалтират !

и ти не си прав, това че сте богаташи не ви слага по-високо от хората по другите села дето имат същия проблем и чакат нови улици. Самото село и общината няма никаква далавера от това че богаташите са си настроили луксозните имоти там, че да ходи специално за тях да им угажда и да са със приоритет, с какво Марково е повече от останалите села във общината?