Ултраси осъдени след футболен мач в Пловдив

Шестима ултраси бяха осъдени от Районния съд в Пловдив след мача между "Локомотив Пловдив" и "Берое- Стара Загора" в събота вечер.

Обратно в новината

Коментари - Ултраси осъдени след футболен мач в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

средностатистическите избиратели на ГЕРБ - прости, агресивни, марионетки, които се поддават на манипулации. Това са инструментите, които се пускат в действие, когато трябва да се направят погроми, противообществени и хулигански прояви. Те бяха употребявани няколко пъти по време на анархо-фашистките прояви на проституираща мрежа и задкулисните сили, които им дърпат конците и на Плевела и Мутрата. Тези трябва да бъдат вкарани за дълго време по затворите, докато не са предизвикали нови човешки жертви, освен тези за които вече не се говори и са забравени от медиите.

Това е добре, но кога ше има осъдени цигани след 3-дневна циганска сватба ? Те по-малко ли нарушават реда ? Нали пред закона всички са равни ? Защо прилагата закона само срещу Българи, а оставят цигаините да правят каквото си искат ? Защо Българската държава дискриминира Българите ? Защо БХК защитава само правата на циганите ?

Щото Амет, Мечо и Айшето са избиратели и кат ги арестуват няма да има кой д агласува за БСП, ДПС и дудука. За тва ги оставят да тероризират нормалните хора. Ако всички Българи гласуваме за БЪЛГАРИ, няма значение от коя партия са ДПС-то, капута и всичките им там еничарчета ше налапат на слона макарона на изборите, ама щото не сме единни като БЪЛГАРИ, за тва циганите и турците ни използват като дойни крави ! Ние плащаме данъците на държавата, а циганите смучат помощи от тях като паразити ! Цинганите не плащат ток и ЕРП-тата ни вдигат ценат ана нас Българите да си покрият загубите Замислете се ! Гласувайте ! За БЪЛГАРИ, няма значение от коя партия са само да не еничари са от турската ДПС ! Сега е момент ание Българите да си върнем България !

същите са избиратели и на ГРОБ, герберастко тролче? Ако не е така, защо ГРОБ не направиха нищо по въпроса, докато бяха на власт? Иначе по принцип е така, че трябва да се гласува за български партии. Ама все пак да попитам по-добре ли е да се гласува за мутри и милиционери, криминални типове - вече осъдени на първа инстанция на 4 години, а другият направил безотчетни харчове за 34 милиона и още много золуми, но никой не му е потърсил сметка? Много ти е елементарна пропагандата - не гласувайте за циганите, защото само те са избирателите на еди-кои си /ама не е така/, и гласувайте за престъпниците защото са много хубави!