След 7 г. разкриха поръчково убийство в Пловдив

Разкрито е поръчковото убийство на пловдивския търговец на кожи Огнян Харизанов. Мъжът бе убит на 17 август 2007 г. в района на хижа Здравец в Родопите.

Обратно в новината

Коментари - След 7 г. разкриха поръчково убийство в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само едно не мога да си обясня. От къде се пръкнаха толкова убийци и мутри? Кой ги обучи? Още през деветдесетте години вече имаше мутри. Охранени мутанти, които сега си имат и политическа партия.

Кой ли - комунистите и ДС, в сътрудничество с КГБ.

Така е след като рецидивистите се разхождат на свобода. Най-добре да се приеме промяна в закона рецидивистите да се изселват. От друга страна да се сключат договори с най-бедните страни в света да ги приемат срещу известна сума. Тази сума на нас ще ни струва примерно издръжката на затворник за една или две години, а за страната приемник това ще са добри средства.

Значи предлагаш и на почивка в екзотична държава да ги пращаме? Има по=лесно решение с цена под стойноста на една баничка. 7 грама олово.

бесилото е безплатно(9гр.олово...)

Много по-лесно е да има смъртно наказание.

Гяма да се притеснявате братя и сестри Българи. "Скоро" може и да вземат и да разкрият убийствата на Стоян от Гранити, Манджуков, Боби Цанков, Кюлев............................ имам предвид близките няколкоститн хиляди години

Интересно ми е каква "гарантирана закрила" може да ти даде държавата при положение, че нямат пукнат лев за дреболии. Май много сме гледали американски филми.

Айде по-бързо трий бе смотаняк!

Браво на МВР!

базякш ли се знаят за над 100 убииства, но не може да го докажат