Полицаят, прегазил бебе: Колата тръгна наляво

Граничният полицай Костадин Стоянов, който прегази бебе, заяви пред съда, че може би заради техническа повреда колата му е тръгнала внезапно наляво.

Обратно в новината

Коментари - Полицаят, прегазил бебе: Колата тръгна наляво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да се учудя, ако след новата експертиза изкарат майката пияна и виновна,че е била на тротоара.

Наляво ще тръгнеш и ти като влезеш в затвора,мухъл такъв.

трябва да се направи експертиза на кръвна проба е необходимо това да стане от независима лаборатория, а не от института по криминалистика, тъй като той също е под шапката на МВР,получава се нещо като конфликт на интереси идълбоко съмнение относно резултатите,тъй като институцията е силно заинтерисована от тях!!! В противен случай той вече е подготвил за "техническа "неизправност на автомобила. Всички полицаи, които са му оказали помощ за да отърве наказанието да не забравят , че и те имат деца и ГОСПОД не прощава!!!

Най-отвратително е поведението на колегите на тоя безмозъчен селски толуп, че веднага след катастрофата започнали да го наливат с прясно и кисело мляко. Може би това е бил техният "зрял" начин да си "отмъстят" на системата на МВР за липсата на професионално зачитане? Ако е така, нещо им се разминават понятията - тука става въпрос за убито пред очите на десетки свидетели невръстно дете. Не могат да го играят "колегиално", защото ръководството на МВР евентуално ще си "измие ръцете" с него. Тоя е сгазил лука отвсякъде, изобщо не става въпрос за несправедливо обвиняване и натопяване.

Аз пък имах друг технически проблем - препънах се на необозначен легнал полицай и случайно оная ми работа влезе в ... на съседката.

Излез, излез, куче нйедно. мръсно, пияно, нагло, безнаказано! Излез и дано няой друг твой брат по съдба и (липса на ) акъл има "техническа неизправност" на автомобила си и да е пил обилно кисело мляко, за да намали промилите алкохол в кръвта, те срещне някъде и те сплеска безобразно! Ама даже не на място-да се погърчи в някоя болница месец-два и после да го копАт!

ИЗРОД....

Преди 10г.военен ли беше, полицай ли не помня точно блъсна майка ми пред една аптека.Освен други контузии ръката и беше не счупена, а натрошена и после остана някакво нелечимо заболяване на нея. За да получи някаква застраховка трябваше да подаде оплакване срещу него и да го съди военен съд. Пътека направи до нас да я моли да не подава оплакване, че имал семейство и деца,а щял да си загуби работата. Щял да й помогне за лечението и др. ала-бала. Тя го съжали заради децата, мисля че и снимки беше донесъл и не го съди. В момента в който му се размина даже и по телефон не се обади да пита дали е добре.Този знае,че ще го изкарат чист и невинен и се държи нагло.А тъстът му пък още повече. Дано да го осъдят, че поне да се стреснат униформените и да не си мислят че като получават заплата за да защитават законите на държавата им е позволено да ги нарушават безнаказано

Много жалко за всички! Бог да прости дететнцето, скръбта на родителите е неутешима! НА ЛЯВО Е ГРЕШНА ПОСОКА!" - цял свят го знае, освен комунистите!

Има и още една грешна посока! Това е посоката на бездушните полит-клакьори, дето не се свенят да използват и човешката трагедия за политически лозунги!

АМИ КАТО ПИЕШ ПО НЯКОЯ РАКИЙКА НОРМАЛНО Е ДА ТИ СЕ ВИЖДА КАК КОЛАТА ТРЪГВА ТУ НАЛЯВО , ТУ НАДЯСНО

ами ако е имала техническа повреда защо бе малоумнико ,защо си се качил ти на нея като си знаел че технически е неизправна с подкупени съдий с подкупени свидетели ти ще се оправиш ами тия родители -никога няма да се оправят затова за такива прошка да няма да си понесе наказанието както му се полага .

Адвокатът на полицая - Благой Потеров.......ДАНО И ТОЙ ДА ИЗПИТА СКРЪПТА НА РОДИТЕЛИТЕ......

Нищо чудно утре версията да бьде,че изобщо не си бил и в колата,сама се е движела.

да се махаме от тази дирява долна.няма оправя на ненаситните политици и институции *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

гьон сурат не ти трябва.и си е подбрал адвокат,колеги,съпруга и т.н. по мярка.е,прегазил бебе в количката на тротоара - съжелява,ама не прави бели с колата за първи път,пък и колата е виновна.елементарно,Уотсън,но изпробвано в живота!неспасяем случай,господа юристи!

Хрумнало и на колата и тръгнала наляво ............................

заради еи такива адвокати няма нито един осаден да влезе адвоката на негово място и когато този се укрие адвоката да излежи присадата така добре ли е

За подобна пиян престъпка оправдание няма, по-лошото е, че той май и съвест няма да се разкае - за такъв, каквото и да е наказанието все ще е малко. На мен обаче друга тенденция ми прави впечатление - никой не каза нищо за майката, която е оставила количката без надзор - това в европейска държва не може да се случи и отговорността лежи не по-малко и върху майката. Родители, когато решите да имате деца в България не питате държавата дали и колко да имате; не питате и бабите и дядовците за разрешение да ги имате; но после чакате държавата и роднините да ги гледат. Главните и основни отглеждащи на децата са техните преки родители, а това в България не се приема, а все се чака някой да помага - ако сте викали някой да помага в правенето, викайте на помощ и в отглеждането тогава.

Пиян е бил от вечерта и на сутринта не е бил изътрезнял и това е допринесло за техническата ,,незправност" на колата и тя е теръгналка наляво. Една бира променя обичайното паркиране на колата в гаража, а продължителното пиене качва колата на тротоара.

този кретеноид се опитва да се изкара невинен като се прави на малоумен. закона трябва да бъде прилаган безкомпромисно за всички

Това е немислимо! Всеки ден стоя и си мисля как да пратя детето си само до магазина, което е на 6 години. Проблемът не е, че ще излежа шофьора, а че това няма да промени нищо.

...че ще излежИ...

Ба си и наглата пасмина!!Тоя изрод уби БЕБЕ , а хората били "го осъдили предварително" ! Ами да му организираме рожден ден ли бе изверги? Пиян-непиян убиец ли е ? УБИЕЦ Е! А, алкохолната проба , както се очакваше ще се мотае между институциите за да стигне накрая от 3 промила на под 1.2, за да мине за "административно нарушение" и "причиняване на смърт по непредпазливост" ! А горките родители на детенцето ще треперят още години наред да не би този ИЗРОД, или шайката негови приятели и колеги да не им тровят живота и вбъдеще . Будни българи, следете на колко ще обявят официално алкохола в кръвта на този убиец и , понеже съм сигурен, че няма да потвърдят първоначалния кръвен тест, който е показал 3 промила, и ще опитат да спасят и този убиец призовавам всички на демонстрация в София за защита живота на децата ни от ненаказаните пътни убийци и срещу полицейско-управляващата мафия! Стига 25 години са си играли с нашия живот и бъдещето на децата ни !

обявено ли е каква е била скороста и спирачния път? при ниска скорост и трезва накъдето и да тръгне колата може да се избегнат тежките последствия!

"трезва глава" моля за извинение

абе една кифла щеше да размаже количката ни, палейки и рязко давайки назад вместо напред. щеше да я сплеска в задната кола. (не нямаше откъде другаде да минем, пак заради кифлата). като се обърна и видя си глътна езика, просто... просто кифла. а този козунак си е намерил адвокати, ще си плати на тях те на който трябва и е с условна.

А на пияна глава колата върви където си поиска.....

Като гледам снимката скоростта не е повече от 30-40км/ч, иначе колата щеше да е размазана от стълба. Всичко това говори за пълна неадекватност на шофьора, поне спирачка да беше натиснал като кормилото се повреди, или и спирачката случайно е "отказала". Този изрод и такива като него не трябва да се убиват а да работят до живот за родителите и благото на тая държава - магистрали има да се строят, има мини, има много места където ще е полезен и определено ще се превъзпита!

Този му е домъчняло за частната му механа в която да "излежава" домашният си арест. Море пусто лозе необрано..И тъст му който пред медиите се изказа ..заради едно циганско дете ли? Може да непонасяме зелениикаквите но тук става въпрос за съвсем други неща и ценности които явно губим безвъзвратно и потъваме все по-дълбоко и необратимо.

И как така колата тръгна сама. Каква съвест има тоя човек. И близките му и те. Медиите го осъдили предварително. Та малко ли е направил? Прегазил невинно дете!!!! Боже пази ни от такива ПОЛИЦАИ.

Колата е тръгнала наляво защото си бил пиян още в 9.30 сутринта.

На всеки можа да се случи този ад, пази Боже! Обвиняемият има ред нарушения на ЗДП и очевидно е склонен да шофира със занижено внимание и безотгворно. Жалко за детския живот! Назиданието е лечение за останалите глупаци на пътя. Всички да внимаваме и да си представяме какви могат да са последствията от небрежност. И пак: да пази Господ!

Да не дава господ да се случи такова нещастие! Защо, бе човек, караше пил?! Детето няма да се върне, а ти как ще живееш с тази мисъл!

серялс ацяуиситионс 122 хесбургх либраръ университъ оф нотре даме нотре даме, ин чш55ш-5ш29 Hе ме интересува как ще живее с тази или с други мисли. Eдва ли е способен да мисли след като явно е карал пиян и преди. интересува ме да бъда наказан адеквантно на престъплението, което е убииство !!!

Малеее горкият човек не знае че колата сама на тръгва тя трябва да се управлява от някого за да тръгне на където и да било. За такива утрепки и съд им е малко, такива се съдят по бързата процедура до стената с възани очи .

Защо пък да са мy вързани очите? Нека гледа как бащата на детето му тегли куршума!

ИЗОБЩО ЗА КАКВО ГИ ЗАДЪРЖАТЕ,СЛЕД КАТО ГИ ИЗКАРВАТЕ НЕВИННИ.ТРИ ПЪТИ АКТ ЗА ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ,ЕДИН ЗА ШОФИРАНЕ В НЕТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ И НАКРАЯ И ПРЕГАЗЕНО ДЕТЕ.КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ЗА ДА ГО ЗАТВОРИТЕ.