Откриха нелегални цигари в подземен гараж

Депо с голямо количество цигари без акцизен бандерол беше разкрито от служители на Митница Русе.

Обратно в новината

Коментари - Откриха нелегални цигари в подземен гараж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ега ти градът, никаква информация какви недоразумения са назначени за зам. областни чудно е откъде му ги подават на Близнашки подобни специалисти...а и празната му глава

Много е просто: високи цени на цигарите = голяма контрабанда.Ниски цени на цигарите = малка контрабанда.Високи данъци = ниска събираемост.Ниски данъци = голяма събираемост.Сега помислете кое правителство вдигна значително цените на цигарите с цел увеличаване на контрабандата, и кой иска да махне плоския данък?

Колко трябва да е тъпо говедото за да си купи кутия на която пише "пушенето убива",да извади и запали миризлива цигара и за това удоволствие всеки месец да плаща по сто и петдесет лева? В това време децата му голи, боси, гладни , на училище не ходят защото пари нямат за лекарства и учебници ... и за социални помощи плачат.

И какво излиза, че от средна цена на пакет цигари /4,70 лв./ държавата взема 3,745 лв. според информацията. Останалата сума от 0,955 лв. включва ФЗЦ, логистика,печалба за търговците по веригата, реклама и т.н. Останалата част от "темата" - заплати, цени, корупция борба с организираната престъпност и т.н. и т.н. всеки може сам да си е развие.

ми намалете цигарите в търговската мрежа и няма да има контрабанда.какво е това от фабриката излизат на 70 ст а в магазина 4-5-6 лв егати лакомията не ми сравнявайте европа дайте ни техните пенсии и заплати и работни места.