Семейство от София с приза ”Голямото семейство”

За втора поредна година многодетно семейство получава призът „Голямото семейство”.

Обратно в новината

Коментари - Семейство от София с приза ”Голямото семейство” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С такъв президент българите могат да променят ценностната си система. Дано и следващият да е от тези, че иначе ше вземат пак да награждават родилите много деца от нямане какво да правят. Вместо социално отговорни семейства като това, кото раждат, за да създават с прмера си полезни за обществото работещи и отговорни граждани. Примерът е това, което учи и човека, и обществото. Избереш ли пример бедняци и мързеливци, шримерът работи. Това правят комунистите, т.е. негативна селекция. Избереш ли успяващи просперативни хора, този прмер въодушевява хората - позитивна селекция. Това трябва да закрепим в държавата си, което ще я направи богата. Нищо друго. Означава БСП и ДПС със всичките им произодни и сателити да са извън властта. Това е единственото условие за просперитет на българската нация. Другото става от само себе си. Спонтанно и естествено. Комунизмът е противосестествен и води до бедност и глупост. При това трайни.

Поздравления за това семейство. Обаче изказването на г-н. Плевнелиев, как трябва да се помага на такива семейства и да се подкрепят е нож с две остриета. Защото съм сигурен, че 95% от семействата с 3 и повече деца са роми, живеещи така или иначе на наш гръб.

Пожелаваме и на тях да имат работно време, па да им го направим гъвкаво. Какво лошо е казал Плевнелиев не разбрах! Това, че ромите правят деца като плъхове, ясно. Но защо пък това да е нешо лошо от страна на Плевнелиев?! Първанов щеше да номинира някое такова ромско семейство, за да стимулира още повече ромите - за електорат. И нямаше да пожелае гъвкаво работно време, а социална държава, която да им изхрани избирателчетата. Ето това щеше да е лошо.

Честито на семейството, да са живи и здрави. Хубаво е да имаш голямо семейство, но за съжаление при нашите условия това е много рядко. Държавата вместо да поматга, като че ли умишлено пречи.

Да им е честито на родителите. И дано все повече българи да се престрашават да имат по-повече деца, а не само мангалите. И най-вече, дано да имат по-малко бюрократични спънки, където и да било. Да имаш дете в БГ, за съжаление се оказва огромен проблем. Няма детска градина, няма места в училище, шефа ти те гледа на кръв, защото си излезнал 5 мин. по-рано да си вземеш детето. И въпреки всичко евала, на всички родители които се престрашават да имат повече от едно дете, защото в днешно време такива хора за съжаление са много малко.

Де е честито на семейството! Да са живи и здрави, но гледах репортаж и видях и други семейства, които според мен повече заслужаваха да спечелят. Дано поне има освен морална и материална измеримост.

И пак от репортажа разбрах, че в това семейство се хранят предимно със спагети. Това дали е добре за децата - еднородна храна, без плодове и т.н.

Да са живи и здрави, много късмет и щастие! Дано да има все повече такива семейства!

Поздравления, това би триябвало да е водещата новина, но като гледам малкото коментари явно хората ги интересуват по-пошли теми. Жалко, жалко... затова живеем жалък живот. Гордейте се с истинските българи! Само БЪЛГАРИЯ

Браво! Нека има повече такива семейства!

Нека, но да са хора, а не орки...

Браво! Много късмет и здраве на семейството!

Браво Семейство Найденови! Респект към Вас!