Джип удари такси с майка и 2 деца (снимки)

Джип "Дачия Дъстър" блъсна тази сутрин в Русе такси, в което са пътували майка и двете й деца. За късмет няма пострадали, но децата са в шок.

Обратно в новината

Коментари - Джип удари такси с майка и 2 деца (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Непростимо е шофьорът на такси да не знае джипката винаги е с предимство! Собственникът му след като го е купил (дори да е дачия), разсъждава като собственник на джипка. А иначе форумецът v е прав - трябва дипкаджията да се даде на селския бик. Ама преди това да го намажат със секрет от разгонена крава.

Дъстъра джип ли е? Това е румънски кенеф!

А бе и на теб ти личи , че си прост селянин, ама нейсе...

В черен джип се вози непредсказуема черна маймуна - проста и агресивна. Пазете се, не очаквайте да спазва правилника.

Черен жиб винаги има предимство в България ! Колкото и тъпо да звучи,това е истината и няма кой да я промени !

Dacia Duster e edin prekrasen visokoprohodim avtomobil na dobra cena.Tova go znam ot lichen opit, a problema v tazi sluchka e nevnimatelniqt "shofior" a ne kolata. I oshte neshto, tazi ulica ima edin otvratitelen stulb koito prechi na manevriraneto i ot godini si stoi tam bez nikoi da vzeme merki za otstraniavaneto mu.

Взимай шлайфа и взимай мерки.

да и аз мисля че на много места в много градове пътните знаци а и дори светофари се крият като полицай зад трастика изобщо неможе да ги види човек :) да видат кметовете да платат на някой да се грижи за тия работи хем работа ще намират на хората хем по малко злополуки ще стават.

Дали каруцата е джип или не, няма никакво значение, просто ахмака трябва да бъде пуснат на селския бик с голямата бургия за да му разясни правилата за движение!!!

Дачия дъстер било джип... ХААА-ХА-ХА-ХА-ХА!!!!!!

Що бе , да не би да е велосипед ?

БМВ-то примерно, по-джип ли е :-)

Ако е с газова уредба - ДА!

Не е по-джип. Единствено Джип си е джип. Другото са (уж) високопроходими автомобили.

внимавайте с такситата,те са обществен превоз и ги ползват оникновенно майки с деца, или по големи деца(ученици)както и възрастни и немощни хора, Такситата са със статут на линейки,особено сега,когато много от тях са вече парамедици. А и не мислите ли че в някое от тях е ваш близък роднина, и за проблемите му ще сте виновни вие...?

А кой е Димов ?!? Всяка история освен действие има и персонажи, с които читателят също трябва да бъде запознат . Ама вие пък сте писатели, не читатели...

Who is Dimov?

Джип, ама Дачия. Дачия, ама джип.