Родилка изостави близнаци и избяга в чужбина

Новородени близначета - момче и момиче, са настанени в дома за медико-социални грижи във варненския квартал "Виница", след като бяха изоставени от майка си.

Обратно в новината

Коментари - Родилка изостави близнаци и избяга в чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тая гурбутчиика е донесла тук и изоставила увреденото потомство на някой чужденец, а агенциите ще следят дали добре ги обслужват социалните служби.майтап,бе уили!

Да си раждат в цигански болници, с цигански пари и да си ги гледат в цигански домове.

A kolko hora mechtayat za deca-pri to a momiche i mom he....

Когато аз родих моето дете, в съседната стая една циганка остави бебето си и избяга. Бяхме още 4 българки освен нея и всички плакахме..... Който има дете ще ме разбере. Ние гушкахме нашите бебета, а онова черното циганче остана самичко и плачеше, но то вече нямаше майка да го прегърне.....ужасна съдба, ужасна съдба, не само за изоставените циганета, а и за изоставените бели деца.

дано някоя от вас го е гушнала и нахранила,какво като е циганче,то не си е избрало съдбата

Подобряват расата ни! България ще стане гетото на Европа!

Аз Не искам да издържам тези деца! Тези жени като нея, трябва да бъдат съдени по закон!!! Ако при предишното раждане е била задържана и вкарана в женски затвор, сега нямаше да ги има тези деца и може би следващи такива.

Тая циганка, защо се връща да ражда тук? Да си ги ражда там, някой евро даже може да изкара.

компютрите за какво ги ползват? Да им правят кафе? Колко е сложно като подаде някоя болница ЕГН на родилка, дето вече си е "подарила" детето, да си я чакат с декларацията за отказ от родителски права и без да я подпише да не излезе. Чужденците ги осиновяват.

едното е осакатено от кувьоза защото за изоставено дете никой не се грижи, чудо е че са живи

Колко много думи, само за да не се напише: поредната циганка изостави децата си. Българският хелзинкски комитет, ще вземе ли отношение относно грубото нарушаване на правата на децата? Изоставени деца не могат да бъдат осиновени- липсва декларация от "майката", че е съгласна. Тъжната им съдба е да израстнат в мизерен дом за сираци и най-вероятно да бъдат повлечени от мръстният поток на престъпността.

дя-до

И като й отнемат родителските права, кво? Тя и без това не ги иска. Просто трябва да я кастрират и въдворят на работа, от която да си издържа потомството до 18 годишна възраст.

Как ще ги иска, като ги счита за "трудова злополука" .... ясно е какво работи в чужбина.

... и проститутка, може децата да са от някои добар човек. даите вазможност на нормално семеиство да ги осинови... без да ги изнудвате и шантажирате за пари, направете добро на дечицата!

А защо тази жена няколко пъти сте я нарекли "майка"?

Мисля, че мога да позная от първия път от кой етнос са децата и кой етнос ще ги храни.

Белите котки, ще хранят черните мишки...

Там ще са в добри ръце. Директорката д-р Джанкова е разкошен човек и ще се погрижи за тях , сигурна съм.

дя-до

Прекрасно! А д-р Джанкова, трябва да се погрижи и да остави свои наследници, които да се грижат за изоставените деца на тези деца.

Спирали няма ли за тези хора? Ясно е че противозачатъчни циганката няма да пие! Спиралата пази няколко години. По-добре ние, българите да им купуваме спирали, отколкото да издържаме децата цял живот. Защото жив човек, роди ли се веднъж не можеш да го хвърлиш! Предпазване от забременяване- това е!

дя-до, махленски клюкар нееден!!! Не си позволявай да даваш съвети, когато нито те питат, нито ти ги искат и да коментираш нещата от позиция на твойта кривогледа точка. Гледай си в твойта паница. За това сме и на този хал сега тук в България. Сеир да има за гледане, пък ...работата ни не била заек да избяга.