Полигонът в Русе е в окаяно състояние

Теренът, който се използва за обучаване на кандидат-шофьори в Русе, е в окаяно състояние – асфалтовата настилка е разбита и навсякъде е осеяно с боклук.

Обратно в новината

Коментари - Полигонът в Русе е в окаяно състояние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, тогава защо се чудим, че по пътищата на родна България има толкова необучени и невъзпитани шофьори. За осакатените и загиналите да не говорим! На държавните институции не им "пука", на инстукторите - също, и т. н. по веригата. Или са казали - "Да се избиват българите."

На областната управа й предстоят избори. Любимата партия кърмилница ГЕРБ требе да спечели! До няккъв си полигон ли им е сега? Какво като е тяхна собственост? Пари за това нема! По добре е да го дадем на некой за ПАРИ. Независимо от формата на затриване ( разбирай разпродаване)! Изроди. Дано се наядете на този свят,че на другия да попаднете в ада!

Ако всички фирми за шофьорски курсове бяха отделяли малки такси но редовно за поддръжката на полигона ,сега щеше да е летище!Да го вземат под наем от общината и да го стопанисват под формата на сдружение!

"един съвет", макар и да не съм инструктор или да имам такава фирма за курсове, не мислиш ли че и без това ги накараха да плащат много други неща, камери и т.н., а сега и да плащат за ремонт на полигона! Хайде да те питам, ти ако си частник, плащаш данъци и изпълняваш стриктно всичко което изисква държавата, а за твоя сметка е амортизацията на превозните средства, били отдели "аджаба" някой лев да дадеш да поправят полигона!

Да ти кажа откровенно бих отдели!Дори имам близки с които правихме калкулация колко би следвало да се залати, ако се стопанисва под формата на сдружение от 10 фирми!След това направихме и друга калкулация,за такса за ползване от външни лица и тябва да кажа,че месечната такса не би излизала повече от 100-150лв на фима,като това биха били офоциални фирмени разходи за поддръжка на материална база!Сега ти ми отговори,не е ли по-разумно или още смяташ,че някой трябва да им помага отгоре,свише?

Аз не съм видя учебен автомобил тамот поне 2 години!Полигонът не е задължителен като изпит за шофиране!

Че какво се оплакват - така най-добре се подготвят кандидат-шофьорите за очакващата ги реалност