Кметът: Не сме вълшебници, но сме отговорни

Не сме вълшебници, но сме отговорни хора, които работят за решаването на проблемите на града, каза кметът на Йорданка Фандъкова пред СОС по повод Деня на София.

Обратно в новината

Коментари - Кметът: Не сме вълшебници, но сме отговорни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отговорни ли ??? Да, ама пред тези, които плащат повече. А това не са живущите в София. Иначе нямаше да скъсяват линиите на градския транспорт, за да стане той неизползваем, да секат Борисовата градина, за да пускат трамвай "Безумие", само за да лапнат големите пачки и да завземат земите около гара Пионер, за да я застроят и нея. Както и да строят кръстовища на 2 нива, с надеждата да може още повече автомобили да се включат в движението и да направят още по-отровен въздуха на София.

Ех, такива като теб угаждане нямат, чашата е винаги наполовина празна, а филията наполовина изядена. Стига с това критикарство вече, омръзна ми. Поздрав до всички положително мислещи българи :)

Позитивно настроените живеят далеч от реалността и така пречат тя да бъде подобрена. Вярно, радват се на живота и са спокойни, но за сметка на това, съсипват заобикалящата ги среда все повече, точно защото виждат само хубавото във всяко нещо и не изпитват голяма нужда да се направят подобрения в тази среда. Винаги трябва да се сравняват ползите и недостатъците на дадено действие, като се рови и набляга на недостатъците, за може чрез тях да се противостои на розовите лъжи, които финансово заинтересованите от даден проект, ще ви поднесат. Дано поне този път да сте ме разбрали, за ваше добро го пиша това, не само за мое.

кметката да обърне внимание на западните квартали.там е мръсно и разбито.а дали тя знае,че ги има.възраждане,красна поляна,илинден......и те са част от софия

..трябва по-решително да се отнасят с нарушителите на наредбите и законите,като търсят и подкрепата на граждански сдружения и отделни граждани. Например,омръзна ми да гледам по 20-30 фаса на кв.м ,въпреки наличието на кошчета и кофи за боклук. Пред много училища и паркове са поставени знаци за забрана за разхождане на кучета,но вътре можеж да видим често пъти по 20-30 т.нар. любимци и то без намордник и свободно пуснати за да опикаят и осерат навсякъде,вкл.детските площадки! Още да изброявам ли?

Благодаря за всичко сторено дотук, но вие имате рядкият шанс да решите и въпросите със санирането и с отоплението на софиянци. София лежи върху реки от ГЕОТЕРМАЛНА енергия, а съоръженията за извличането й се самоизплащат за 6 до 10 месеца. Виж Уикипедия.

Във Витошката грамота на цар Иван Шишман от края на 14 век областта и жителите се наричат Средечки, името Средец продължава да се използва години след Освобождението. През 1879 година се разгаря спор за името, като жителите на града създават комитет от известни личности, който се застъпва за възстановяване на историческото име Средец. Надделява обаче становището на РУСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ и новата столица на България се нарича официално София.

ня добрия кмет на софия до сега. браво на фандакова

Ако четеш новините само-така излежда. Аз обаче както и група граждани, след като 1.5 год. ни мота за елементарна работа (Метро и за Дружба 2) не само че не мисля, че е добър кмет, но и ВЪОБЩЕ за ГЕРБ НЕ ГЛАСУВАМ ВЕЧЕ! Писал съм 6 писма, включително до ГЕРБ - НАЦИОНАЛЕН ЩАБ, с мотивирано искане-да накара кметицата да ни обърне внимание (т.е да направят един план за очаквани приходи при реализиране на предложението ни, после на разходите и да видят, че ще има 2-3 млн. годишно приходи. Но не .. трябваше 1.5 год. да я пееем по вестници и списания, та да кандиса ...

провалил се кмет на София. не се и очакваше друго имайки предвид че е сложена там за да изпълнява нареждания и да подписва поръчки

Промитите мозъци не са съгласни с теб. Виж колко минуси са ти сложили. Явно им харесва, че въздуха който дишат, става все по-отровен :)

Уважаема г-жо кмет, направете добро в този празничен ден - поемете обещание и удължете с една спирка маршрута на автобус 27, за да имаме най-после връзка с метрото - няма значение дали ще е до 5-та градска болница или до "Хан Кубрат" .....

Чапа, не Чара, макар че не е лошо.

ФикуСЪТ е валшебник, той как успя да направи 500 лв. Пенсията и 1000 лв. Минималната. Заплата А? Значи можело а?