Заловиха рибари по тъмно на езерото Липник

Инспектори от отдел “Рибарство и контрол” на ИАРА Русе са проверили езера в региона за нерегламентирана продажба на риба.

Обратно в новината

Коментари - Заловиха рибари по тъмно на езерото Липник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами защо не ги обесихте големите "престъпници",че са останали по тъмно като любители риболовци да отдъхнат от простотиите в държавата? Само така трябва да се отчита дейност!

В Германия може да се лови риба и с ръце- особено нашите мургави гастарбайтери ловят пъстърва и шарани в шадраванчета и езерца в парковете през ноща в населените места! Впрочем що за кокошкарски истории с поредната голяма новина на дир-русе- седнал някой с пръчка да лови риба в езерото и да го изядат комарите, покрай Дунава и селата по брега ловят по цяла нощ в реката с лодки и мрежи пром.количества,но сигурно остава рибка и за контролиращите.

В този гьол каква риба ще живее? Само умряла.

Затова пък сигурно има цял рояк контролиращи!

Заловиха рибари по тъмно на езерото Липник! При проверка на общинския пазар в района на с.Семерджиево е хванато лице, извършващо нерегламентирана продажба на риба. Нещо не пасва! Откога рибата се лови на пазарите, а не във водата!

Време е забраната за риболов по тъмно да отпадне.Нали има определен брой пръчки,нали има определено количество риба!?Защо е необходимо да се налагат още ограничения!?Това може да се случи само в нашата мила България!

Ти сигурен ли си, че в Германия може да се лови по тъмно?

TИPAMИCУ

Може и да попрочетеш дали може и да споделиш. Щото има и такива които са виждали а и си има и телевизия по която са гледали това ловене на тъмно.

В Германия не се лови риба през ноща поради простата причина ,че хората ловят риба през деня а ние и дори през ноща не можем да уловим и сляпа таранка!