Съдът отхвърли жалбата на ”Монтюпе”

Административен съд - Русе отхвърли като неоснователна жалбата на „Монтюпе“ срещу заповед на директора на РИОСВ - Русе по повод установено замърсяване от завода

Обратно в новината

Коментари - Съдът отхвърли жалбата на ”Монтюпе” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако РИОС-а са си свършили работата като са затворили отдушниците на цеха, то тогава здравната инспекция не са си я свършили. Просто са си затваряли очите за отровните изпарения в помещенията на цеха.

...При отваряне на жалузите, разположени в горната част на халето, и при естествената циркулация на въздуха в помещението неприятните интензивни миризми са се разпространявали вън от сградата... Господ да е на помощ тогава за тези , които са вътре :( Учудвам се за компетентността на БГ властите и мотивацията им за работа , като този проблем се коментира от години в града. Нима не виждат институциите перманентните обяви за работа за едни и същи позиции години наред и не им прави впечатление.Наистина от такъв тип инвеститори нямаме нужда .

заглавието трябва да е съдът отхвърли подкупа на монтюпе - малък е

Смешна работааа!Секретарки и метреси с по 2000лв заплати?!!??Чудоооо,отровии,секс и ранна смърт за работниците!Да им е честито с такива ИНВЕСТИТОРИИИ или експлоататори!

Браво колеги - дано се оправи окончателно този проблем!

............а и не само този!

Благодаря за коректното решение на съда. Това временно ще реши един основен екологичен проблем на града, но нещата вътре в завода ще продължават да са зле. Призовавам работниците да не си мълчат, а да сезират органите, отговорни за здравето им.

Хората когато се приберат от работа в завода повръщат в тях...После казват работа имало, ама на никой не му се бачкало. Да пратят децата на тези, които твърдят това там да ги видим. Там си пътник..Ще се нагълташ с отрови за нула време.

sanches1

От сърце поздравявам това решение!!! Все още има хора, които мислят за децата си!!!