Проф. Рефетов е щастлив от приза на Русе

Предложеният за Нобелова награда по медицина проф. Самуил Рефетов от Чикагския университет, който е роден в Русе, получи две почетни титли в родния си град.

Обратно в новината

Коментари - Проф. Рефетов е щастлив от приза на Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Симпатично старче и сигурно много добър медицински специалист. Дотук- общото му с Б-я е че е роден в Русе, дори и в гугъл не споменават за това като етническият му произход е ясен. Почетно гражданство ОК,но д-р хон.кауза на т.н. РУ е несъвместимо,да не са открили и месицински факултет там. Агроинжинера,ректор за последно и начело на листата на бсп за изборите пак си направи реклама, а покрай него и герб!Досега раздаваше дипломи от всякакъв калибър сега повече от 40 д-р хон.кауза за 4-5 години- повече и от Оксфорд или Хайделберг.

Да се молим усърдно проф. Рефетов да бъде тазгодишния нобелов лауреат !

Обърнете внимание колко хубав български говори проф. Рефетов след 50 години, прекарани извън България, за разлика от някои наши съграждани, които само за две-три години в чужбина забравят родния си език!

Интересно, докога дрипав Ганьо ще се родее с Иречек?

Кво се вьзхищавате на тоя масонски наследник баща му е бил ГЛАВЕН БАНКЕР на ОТОМАНСКА БАНКА клон Русе .Отоманска Банка с централа Йерусалум-Израел и Истанбул-Турция банката е сьздадена от Младотурците-сатанисти доенмета на Кемал Атаюрк с откраднатите пари и и имущество на хиледи тракийски бьлгари от Одринска и Беломорска Тракия

Така е, човек и трябвало да напусне България за да се разгърнат способностите му, да се развие мисленето му, да му се даде шанс, подкрепа и упора. Така е било, така е, така и ще бъде винаги. Само навън от тук, за да бъдем хора, за да мислим като хора, за да живеем като хора и за хората.

Възхищавам се на такива хора, шапка му свалям на професора, аз винаги съм искал да стана учен и да преподавам в университет извън страната и да бъда признат...той получава голямо признание за труда си който е положил през живота си....гордост е и за България че има такива умове...от Русе е също и Канети..и много известни люде....

нещо хубаво за Русе - новина.