Дипломати изнасят безплатни лекции

Дипломати от посолствата на някои от най-развитите икономики в света в България ще изнасят публични безплатни лекции във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Дипломати изнасят безплатни лекции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И много секти предлагат безплатни проповеди !

мисля си,че дипломатът трябва да плати,че му се осигурява публика за облъчване.

"Дипломати изнасят безплатни лекции"... Явно, тези които са измислили такова тъпо заглавие нямат идея, че дипломат в дадена страна не може да иска хонорар за подобни презентации. Нито един дипломат никъде и никога няма да поиска заплащане за лекция, която е необходима за неговата/нейната дейност в дадената държава.

НЕ само глупаво заглавие, но никаква информация не е дадена. Едно време журналисти ставаха грамотни хора, литератори, умни, а сега от кол и въже ги събират да пишат статии за 5 стотинки.

Точно така. Интересното е обаче, че лекция ще изнася и посланникът на Унгария. Заради твърдата и в полза на Унгария политика на Виктор Орбан ще е интересно да се чуе какво ще каже и унгарският посланик. Посланникът на Великобритания също ще бъде интересно да се чуе. Особено след броженията в Шотландия,Каталуния за отцепване, а и настроенията във Великобритания за излизане от ЕС. А още по-интересно ще е ако има кадърни журналисти да зададат точните въпроси...

А къде ще се проведе и може ли да присъства всеки?

Могат да присъстват само (бого/ДС)избрани тъпанари