Махат паветата по ул. ”Петко Д. Петков”

Започнаха да премахват паветата по улица "Петко Д. Петков" от кръстовището с "Капитан Райчо" към бул. "Княгиня Мария Луиза".

Обратно в новината

Коментари - Махат паветата по ул. ”Петко Д. Петков” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Относно парко местата които правят вече ще бъдят на половина и ще бъде синя зона най-вероятно.ЧЕСТИТО

Ок, ама какви нови паркинги, като те и преди си ги имаше и то много хубави... да им сменят настилката разбирам ама чак пък "нови". Само да ги направят синя зона и ги утепах!!!

Бла-бла-бла Паветата струват пари: по долар $ павето на черно иначе са по 2-4$ Най-добрия дренаж без локви Най-стабилната настилка Минуса им е че са хлъзгави при дъжд и не са за скоростни отсечки. Улицата винаги е натоварена и паветата си бяха най-удачния вариант. За няколко години ще платим преасфалтирането ако има пари. Иначе пак ще е на дупки. Когато паважа е поставен правилно изкарва с десетилетия Далавера има, това е ясно!

Пълни глупости, тъпизми и градски легенди! Кажи ми един направен нов път в Европа с твоите скъпи стари павета!!! Правят се малки улици на запад но със съвсем други плочки и паваж които нямат нищо общо с нашите и цените също са несъизмерими!

Пич, спрял си в миналия век и искаш останалите да живеят така. Улицата, на която живея е отвратителна с тези павета като на места колите пропадат и естествено канализацията също я няма и като завали дъжд става малка река.

ами кмета като се прибира у тях няма да се движи по павета да му друса нали?

а бул. Васил Априлов от Колелото на гарата до р-т Стадиона кога без павета ?

а де, кога!? Тоя бул.Васил Априлов е ад с паветата си и шумът от тях за всички живеещи наоколо. Въобще паветата са много здрава настилка и красиви, т.н., но са във време с толкова много коли по пътищата са абсурдна отживелица. Да се надяваме, че кметът Тотев възнамерява да смени настилката и на В.Априлов!

Че какво им е на паветата на тая улица. Вече 50 години издържат откак са поставени, а асфалта колко ще издържи? Ще асфалтират, през зимата ще се образуват дупки, на пролет пак ще асфалтират. Да създават работа на някой. А с паветата какво ще стане? В кой частен имот ще попаднат?

Напоследък всички ремонти на улици в Пловдив са свързани с премахване на паветата. Причината е съвсем проста - паветата след това се продават много скъпо в чужбина и някои хора взимат добри пари.

Много точен коментар.На запад паветата са много скъпи ,а нашите умни управници ги махат,защото ще ги продадат скъпо и ще приберат паричките ,а асфалта ще продължат да го поправят през година ,защото и него ще направят през куп за грош!Римските пътища затова са оцелели до наши дни,защото са кълдаръмени,а не асфалтови,но иди обяснявай на алчните управници това,те гледат в момента какво могат да краднат и упорито унищожават пътищата с павета,вместо само да ги обърнат през 50 години от другата страна на павето!

колега, в държавата в която живея НЯМА нито 1 път или улица с павета, всичко е асфалт, единственото място на което има павета е в центъра на 1-2 оживени кръстовища са ги направили посредата с павета за да не карат бързо ...