Пребиха собственик на газстанция с лопати

58-годишен собственик на газстанция е с тежка черепно-мозъчна травма и опасност за живота, след като е бил пребит с лопати и колове от група роми.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха собственик на газстанция с лопати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...за КОЛИЧЕСТВОТО И КАЧЕСТВОТО и най-вече за адекватното боравене с носителите на тези категории... ...Един "Калашник" с/у..."N"-броя ..лопати... ..................................................................А дали 1000...5000...10 000 "гавази" пред "Народното",не биха имали същата участ от всенародната 1-2 милионна "любов" и "сурвакане",дори с ....дръжките на Националното Знаме...

ТЕ имат права. Техните беззакония са защитавани от около 9 неправителствени организации, финансирани от САЩи Европа, в частност Сорос. Те имат право да ни крадат, да продават деца за органи, да се самозаселват в нашите къщи, да ни обират апартаментите, да ни пребиват от бой, да ни убиват, да не плащат сметки, да крадат помощи и социални придобивки, да живеят на наш гръб, изсмуквайки нашите данъци. ТЕ ИМАТ права - ние НЯМАМЕ. Ние трябва да бъдем защитения от изчезване вид.

И в Бургас същата работа, само че бият полицаи - http://burgas.dir.bg/news.php?id=17395792 ... цялата тази нагла сган в кофите!!!

Нещо не се връзва,с автомат пък пребит?ми да е стрелял хоризонтално!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако се гласува закон, в който да се дава право на собственик на имот /имущество/, да използва оръжие при защита - нещата ще изглеждат, по друг начин...

Дир.бг, защо триете мотивирани изцяло коректни реплики ми в отговор на обиди? Настоявам за отговор.

Жалки подлоги, аз ви поисках обяснение, а вие пак предпочетохте да ме изтриете!!!

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МЕН АЗ ЩЕ ВА ОПРАЯ

ИЗНЕСЕ МИЛИАРДИТЕ НА ПРЕХОДА ЗАД ГРАНИЦА ЦИГАНИТЕ ЛИ? КОЙ ФАЛИРА БАНКИТЕ ЦИГАНИТЕ ЛИ? КОЙ СЪЗДАДЕ РЕКЕТА В БГ ЦИГАНИТЕ ЛИ?КОЙ УПРАВЛЯВА БГ В ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ ПАК ЛИ ЦИГАНИТЕ? ПРОБЛЕМА СИ Е В НАС БУЛГАРИСТАНЦИТЕ

Навремето за това "Булгаристан" щеше да гледаш прасета в Белене-отблизо;-). Но сега в демокрацията българщината може да бъде оплювана без проблем,така,че давай,заслужи си парите.

ПРОСТО АТАКИСТ СИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ СЕ ПРОДАВАШ

Всичко това направиха избраните с купени цигански гласове!

Kолко пари ни струват циганите? Това включва загубите от неплащане на данъци и осигуровки, всички видове помощи, болничното им лечение, разнасянето на болести, щетите от безбройните кражби (на всичко що видят) и покриването им, разходи за арести, следствия и дела, престоя им в затвора, гледането на изоставените им деца, неплащането на ток и вода, програмите за интеграция, делата в Страсбург и т.н. Ето защо сме бедни...

БАБАИТА С КАЛАШНИКА ГО ВКАРАТ В КАУША

Предполагам ще ги съди специялизиран съд тази престъпна организирана група за рекет и грабежи. Наказателен отряд е това.

СА БОГАТСТВОТО НА ЕДИН НАРОД!

Това е богатство, което трябва да се раздава из целия свят, без право на връщане....

В периода 1944-1989 г. циганите увеличават боря си близо 4 пъти, докато българите само 1,3. Освен всички убийства и кражби, това ни оставиха в наследство другарите!

Не знам, откъде я извади тая статистика, но аз помня, че до 89 моят град беше 50 000, от които 5 000 - цигани. Днес градът е 35 000, от които 15 -20 000 - цигани. И по байтошово време те все бяха заети с нещо. После стана мазало.

Има си преброяване, там пише всичко...

Хайде,НПО-тата се включиха. Единият пост с тема "комунистите разплодиха ромите", вторият- "българите са нетолерантни диваци,недостойни за европейската цивилизация", третият "мръсни българи, България ще е на нас,циганите". Разделяй и владей,нали така?

Всеки българин в танк и бункер. Барем тогава се опазим от циганите. Също така на всеки българин персонална охрана от спец. части. Братлетааа гола вода сме. И с оръжие веем белия флаг. Не ни бива...

Всеки бизнесмен да си носи малък сгъваем гранатомет за такива случаи. 1-2 гранати са достатъчни.

Тия роми са наши избиратели! И с пръст да не сте ги докоснали!

Ааа не така Миков! И ние ги ползваме, пример да ти дам ли? Имаме го заснето даже, на наш инструктаж в клуба ни в Пловдив, как да се привлекат роми за избор на кмет на район Иточен , забрави ли?

ТРЯБВА ДА СЕ НАСОЧИ КЪМ ТАКИВА КОИТО ФАЛИРАТ БАНКИТЕ АМА МАЙ СМЕ МНОГО ТОЛЕРАНТНИ КЪМ ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И СЕ ХВАЩАМЕ ЗА КОКУШКАРИТЕ.ЦИГАНИТЕ ЛИ ФАЛИРАХА КТБ?

Лео

Да си изгубя парите - не е проблем. Да пребият някой мой близък, да убият някой любим човек, да се гаврят и безчинстват безнаказано - голям проблем.

Циганите вече не искат да плащат за нищо, точно както ги научиха комунистите.

не герб..

АТАКА!

От АТАКА или по-точно от тА*АКА ще дойдат лично у вас да ти сменят памперса, като се наакаш пред някой циганин и оцапаш автомата.

Ей ви на толерастия... На печелившите честито... Пожелавам на всички толерасти следващия път да сте вие на мястото на собственика на бензиностанцията (газстанцията или каквото е).....

ЗАЩО ЗАЩИТАВАШ МУТРИТЕ С НЕЗАКОННО ПРИДОБИТО ОРЪЖИЕ?

Защото едва ли са мутри. Просто друго решение няма с тази напаст.... И ти пожелавам ти да си на неговото място. Сигурно си от БХК нали?!

Ти ся почна кат няква дръта циганка с пожеланията, трябва и некои лев да ти се откине от сърце. Как иначе да станем собственици на газстанция, па и автоматите не са без пари.

Розино не беше ли селото на ония андрешковски бабаити, дето обраха парите на чужденците за наем и след това ги изгониха? Те са по-цигани и от ония с лопатите!

Миналат година оставих в магазина 5 лв капаро, ама те не ми ги искаха и им ги хвърлих на тезгяха. Сега взимам лопатата и калашника и отивам да си ги използвам... 5-тях лева, какво си помислихте?

дива държава с диви хора

Просто атеисти.

Като се има предвид ония фенове на Зи Зи Топ дето са начело на църквата и те колко вярват...нищо чудно!

Всичко идва от образованието и културата! Позволихме да се принизят ужасно! И даже на върха, в управлението на държавата! Примери колкото щеш!

В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ ПО ДОМОВЕТЕ КОЙ КРАДЕ ТЕХНИКА БИЖУТА ЦИГАНИТЕ ЛИ ПАК? АКО ИМА ЗАКОН ЗА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ НАМАЛЕЯТ С ЕДИН МИЛИОН ЦИГАНИТЕ СА КОКУШКАРИ КРАДЪТ НА ДРЕБНО

кокошка- кокошкАр кражба- крадАт ром- МАНГАЛ Айде сега бЕгай д абЕреш желЕзо

Мангустите не са проблема, ние сме проблема, защото позволяваме да се криви от правилата. Ако не позволявахме да се криви от правилата и мангустите щяха да ги спазват. Тежък е греха на БСП, които в името на властта оставят мангустите да ни тормозят. Наред с това тоя пич с калашника е трябвало да го използва докато е време или да не го показва въобще, но явно не се е сетил навреме.

Гума, искам правилно да ме разбереш: не защитавам БСП. Факт е,че тази партия положи началото на практиката на селектирано размножаване на своя електорат в стремежа си да компенсира измирането на другия /"червените бабички",както ги наричате/. Ще видиш обаче,че с кончината на "столетницата" /вече факт,слава Богу/ проблемите ще се задълбочат и именно откъм ГЕРБ ще дойде истинската протекция за въпросния етнос /ДПС няма да коментирам изобщо/. Колкото до другото- "ние" не сме съдебната система, а в нашата "демократична" държава аз не знам как гражданин може да се опълчи на магистрат със законови методи.

цигани, цигани, цигани и винаги организирано нападат а биват съдени само като дребно хулиганство до кога бе цацаров, до кога ние Българи ще търпим....

Българинът е краен индивидуалист. Той не се интересува от нищо, което не го засяга лично. А когато го засегне лично, вече е твърде късно.

Коментара ми е точно по темата за самозащита от паразитите!Ако можете да го проумеете, няма да го триете! В родното ми село никога не са живели паразити.Е, стана грешка и веднаж едно семейство успя да се настани в запустяла къща.Живяха ДВА дни, а на третия напуснаха завинаги, незнайно защо. Какво етнически нетолерантно има в коментара ми?

тия са нагли цигани

Значи като гледам какво е написано, ромите са проблема. Не знам кви капарота, кви глупости, капаро без квитанция не се приема по принцип, а и за 20 лв. да почнат да се стрелят и бият не е нормално. А тоя с автомата като го вади да вземе да го ползва и за самозащита - никой нищо нямаше да му напарви. Явно са го издебнали. Да не говорим, че е много по-добре да се охраняват от фирма или полицията, вместо да се самоохраняват незаконно с незаконни калашници.

покраи военните заводи доста хора са се сдобили с много такова оружие в околностите.крадад ги на части от завода и после всеки 2 там има назаконно оружие,каде е полицята и дурявата в случая не толерирам циганите,те са си напаст *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ИСКАМ ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ С ОРЪЖИЕ!!! Те тогава всичко ще си дойде по место. И битовата престъпност ще спадне до нула. Циганите въобще няма да ги мисля. Ако искат да се пробват тогава. Само, че на политиците не им стиска за такова нещо. Защото е много по лесно родната полиция да ни пази. ;)

И това не е решение! Нямаме дисциплината за това! Ако ни дадат да имаме оръжие, първо ще се изпозастреляме самите ние! Има достатъчно много полиция има жандармерия, защо се позволява ромите да ги бият? Закона е калпав! На тях трябва да се дадат повече правомощия, със съответния контрол!

Нищо не става от нас. Това е истината. Човекът е бил с оръжие и са го пребили. Наплашени сме, като мишки и ни е страх от сянките ни. И стига с тази полиция и правомощия. Полицията е маша на властта и разпределително звено между престъпност и политика. В БГ полицията не прави нищо за обикновения човек, само може да отнесе някой кютек някъде за нищо.

Това може ли да се случи в Швейцария например?

Случва се. В Швейцария има огромна, бързомножаща се колония от албанци. Около тях се върти търговия с наркотици, с оръжие, проституция, крадени коли, агресивно и асоциално поведение в обществото - абе всички прелести, които си ги знаем. Така че това явление толерастията не подминава никого.

В Швейцария хората в такъв случай ще извикат полиция и ще се оплачат за измама. Мангалът ще бъде прибран и осъден за два дни. Тук полицията няма да го прибере, защото е разпоредено да не се закачат гласоподавателите на БСП и ГЕРБ. Ами има защо да гласуваме масово пичове!

За кого ще гласуваш бе гума като точно тези за които си гласувал са докарали това положение на нещата. Точно сега е момента въобще всички да спрат да гласуват и на власт да дойдат циганите и турците за да си дойде всичко на мястото и тези за които сме гласували да почнат да им сърбат попарата лично.