Болница в Русе взе акредитация за 5 години

Петгодишна акредитация е защитила пред министерството на здравеопазването многопрофилната болница за активно лечение "Медика-Русе".

Обратно в новината

Коментари - Болница в Русе взе акредитация за 5 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С пари всичко се постига.

А КАКВО ДРУГО ДА ОЧАКВАШ ОТ КОАЛИЦИЯ НА ГЕРБ С ДПС ? СЪЩНОСТТА НА ТАЗИ БОЛНИЦА Е ИЗМАМНА, ПЕРСОНАЛЪТ Е СПЕЦИАЛНО ПОДБРАН, ЦЕЛТА Е ЕДИНСТВЕНА- ДА СЕ ПРАВЯТ И ВРЪТКАТ ЕДНИ ПАРИ, А ЗА НАС ПАЦИЕНТИТЕ- ЕДИН МИЛИЦИОНЕРСКО ОБРЯЗАН

Ами лечението се плаща.Защото кой ви е крив да вярвате като ви лъжат че за 30 лв мес. може да получите всеобхватно здравеопазване.Тези "рекетьори" всъщност вземат пари за положен високоспециализиран труд и никой не ви кара насила да ходите при тях.

А те заплати не вземат ли, за "високоспециализирания" си труд, че трябва да им доплащаме на ръка ? А шефът им дали знае това ?

Ами висококвалифицираният труд струва много повече от 700 лв.

Първо- акредитацията вече е на доброволен принцип и след като си платиш подобаващо на комисията, оценките придобиват върхови стойности. Второ- това,че "престоят на пациенти в лечебното заведение се покрива от здравните им осигуровки", значи ли, че това важи и за ЛЕЧЕНИЕТО, защото злите езици говорят, че именно в тази болница работят едни от най-върлите рекетьори в Русе/д-р Спас Ганев, д-р Пламен Кожухаров / Трето, публична тайна е вече и фактът, че т.нар. "очни операции" в Медика, нещо не се получават и голям % от оперираните, по-късно се оперират отново другаде- справки Очна клиника "Св. Петка" Варна. Аман от платени публикации