1000 ексклузивни билета за Kavarna Rock-2015

За Kavarna Rock-2015 от днес са пуснати 1000 ексклузивни билета, съобщиха от общината.

Обратно в новината

Коментари - 1000 ексклузивни билета за Kavarna Rock-2015 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каварна Рок Фест е супер! Дано да го има и за в бъдеще! Всяка година сме там и си прекарваме страхотно !

Аз съм от "старите LedZepp" кучета и малко "аутсайд" от този фестивал, но се питам що ще Europe при Helloween и Gotthard. Да събере мацките, за да не пречат, когато Пичовете минат от Бира на Водка.

Доскоро (допреди 2-3 години) в Каварна идваха здрави групи - Napalm Death, Dark Funeral, Slayer, Mystic Circle, Moonspell, Tiamat, Opeth, Sodom..да не ги изреждам всичките. И това му беше идеята - да е здрав МЕТЪЛ фестивал. И си беше супер як - не е някаква тъпканица - можеш да се веселиш, да си лежиш, да спиш и още куп весели неща. Откакто го превърнаха в някаква glam боза не съм стъпвал там. Така че тези билетчета на зелено може да си ги тикнат някъде. Аз примерно искам да гледам Amorphis, а те ми водят Europe.

вие, траш феновете сте почти толкова тъпи колкото и футболните фенове. А нещо да кажеш за Дио и Ковърдейл бе келеш?

Ковърдейл не го уважавам много. Но 2005 Хевън Енд Хел в Каварна също беше връх.

Thrash till death се казваше фестивала в началото, ама ти това вероятно си го пропуснал. А квалификацията че траш феновете са тъпи, показва колко безгранично прост си всъщност. А иначе освен траш, слушам хеви (включително Дио и Ози), блек, дет, готик дуум и всякакви други разновидности на екстремната музика. Ама ти това най-вероятно няма да го разбереш, щото си зациклил някъде в 70-те и началото на 80-те и музиката за теб е спряла дотам. А за това че ме нарече келеш - иди да цункаш наборката си под мишниците !

За съжаление годините не прощават на никой. Дио вече го няма. Хайнеман вече го няма.

И само Slayer ли?

Slayer в Каварна - безценно.

Мда, беше може би най-якия концерт на които съм ходил там. Криейтър също много здраво забиха.