Коментари - Сега пък Масларова загази - заради съпруга си | dnes.dir.bg
назад

Сега пък Масларова загази - заради съпруга си

Парламентарната комисията за борба с корупцията се е самосезирала по публикации в медиите за конфликт на интереси на министър Емилия Масларова за спечелени търгове от съпруга й за 5 милиона лева.

Обратно в новината

Коментари - Сега пък Масларова загази - заради съпруга си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОТ КАКТО СА НА ПОСТА СИ МАСЛАРОВА И УШЕВ-ШЕФА НА АГЕНЦИЯТА ПО ЗАЕТОСТТА ЗАПОЧНА ДА СЕ КРАДЕ ОТ ТЯХНА СТРАНА И СТАВА НЕПОНОСИМО

pitait sinai Ivo Maslarov ot kade ima pari i toi mai e pestil ot zakuskite kato reketira6e na ilienci targovcite

в китай един корумпиран осъден на смърт,в япония двама министри се самоубиха само за обвинение.само в тая скапана държава всичко се върши безнаказано,няма дори съд.докато един не получи подобно нещо всичко ще си продължава по старому

абе хора как ще действаме за в бъдеще?

Ма кви са тия съпрузи бе моля Ви се? Кви хора само бе! Жена му загазила ама как и то само заради него , а на тоя виновен човек хич не му пука!! Поне извинявай да и беше рекъл, а то.. А тя горката женица го е закъсала ама яко...

такова просташко излъчване и поведение и се опитва да живее кат осветска дама в скъпи опаковки.но не и подхождат.Толкова неприятна личност и този гъгнещ глас,лицемерка-за 1.5 процента на пенсионерите направи такъв проблем.къде са ни парите бе нахалници

Декларирали са преди две години около 51000 (педесет и една хиляди лева).Тя около 25000 лв.,съпруга около 26000 лв. Който знае за други доходи да пише тук, може пък да е само идеалистка,приказлив ,а да не е крадливка.Заради недостойните неща които изприказва за лекарите отТЕЛК и инвалидите да си подаде оставката.

не може хем мазен хем да крадеш

мазната масларова май загази..........

Ьбе аз съм държавен служител и ми е забранено да имам какъвто и да е собствен бизнес,а на най-висшите държавни служители,оказва се не им е забранено семействата им да работят по държавни поръчки,Чудя се ,абе аз наистина ли съм държавен служител?!

Drugarkata Maslarova ne spre da se e.e a prodaljava i da krade s palni 6epi

СРЕЩА. СОФИЯ, ПЛОЩАДА ПРЕД ХРАМ-ПАМЕТНИКА АЛЕКСНДЪР НЕВСКИ, 2-РИ ЮНИ 2007г., от 10,30 до 11,30. Да се разберем какво и кой ще прави, ВРЕМЕ ИМ Е ДА ИЗЧЕЗВАТ. ДА ВЗЕМЕМ НЕЩАТА В РЪЦЕТЕ СИ! Не, за да станем като тях, а за да спрем унищожението!!! НАПРЕД ГРАЖДАНИ, ОБЩЕСТВОТО СМЕ НИЕ!!!

До аз Едно време СДС е почнало от кафенетата, за да се различаваме, давай да харесаме една кръчма и да събираме четата там ... както Хъшовете е Румъния. За начало по веднъж седмично а после каквото сабя покаже!!!

От написаното от теб става ясно, че: 1. Не си бизнесмен /т.е. не си стиска на собствен риск и за собствена сметка да започнеш да правиш нещо/. 2.Вероятно самият ти вземат 200-300 лв., което автоматически означава какво и колко можеш. 3.Мисленето ти е именно на нивото на хората, към които се обръщаш /защото и такива има/, защото точно те гледат да съберат чуждото, и да се скатаят, защото не са особено кадърни да създадат нещо. Така я разбирам аз национализацията - некадърните и мързеливите, като станат много, обират можещите и работещите. Вече се е случвало в България, резултатите са печални. Що се отнася до излъчването на г-жа Масларова, съм съгласен с повечето изказвания тук - то е някак неприятно, нечисто, да не кажа направо мръснишко. Обаче трябва да си припоним това като дойдат избори, и да го припомним и на другите. /сетете се как се представихме на току що миналите избори/ Аристофане, тая дама не я избра Стара Загора, от там съм, гарантирам ти, че тя щеше да бъде избрана, където и да се беше кандидатирала. Дай да помислим защо. На Данъкоплатецът пък ще кажа, че държавата не се измерва само с пенсии и заплати. Но има проблем в това отношение. Много добре го определи в едно интервю Вера Мутафчиева - Това е синдромът на андрешковците - държавата е мащеха, да я прецакваме всякак, да вземаме отн нея, но да не даваме; това не само не е укорително, но дори е признак на висок морал /да не забравяме, че тая психология се е оформяла в продължение на близо 500 г., когато сме били рая в една ислямска империя. По онова време това е един от начините да се запазим като нация и вяра/. Ние нямаме усещането, че държавата е наша; нямаме самочувствието за това, жалко. Затова тя е на тарикатите, и такава ще бъде, докато не си я вземем.

До аз Едно време СДС е почнало от кафенетата, за да се различаваме, давай да харесаме една кръчма и да събираме четата там ... както Хъшовете е Румъния. За начало по веднъж седмично а после каквото сабя покаже!!!

Kakvo se 4udite be?mi to celia biznes v Bulgaria e takav ''NORMALRN''

До аз Едно време СДС е почнало от кафенетата, за да се различаваме, давай да харесаме една кръчма и да събираме четата там ... както Хъшовете е Румъния. За начало по веднъж седмично а после каквото сабя покаже!!!

ДО АЗ. АМИ НАПРИМЕР НА ЕСЕН МОЖЕМ ПАК ДА СИ ГИ ИЗБЕРЕМ, КАКВО ТОЛКОВА НИ ПРЕЧАТ ВЗЕЛИ ТУЙ-ОНУЙ, АМА МОЛЯ, ЗДРАВЕ ДА Е. ЕДИНСТВЕННОТО КОЕТО ЩЕ НАПРАВИМ Е ПК ДА ЧАКАМЕ ДА СТАНЕ НЕТЪРПИМО И ТОГАВА ДА ГИ ПОМЕТЕМЕ - СПРАВКА БГ ИСТОРИЯТА.

Братя, само с приказки няма да стане. До сега само доказваме поговорката че кучетата си лаят, керванът си върви. Доказахме го за Софиянски, доказахме го за Цонев, за Бакърджиев, за Иван Костов, за царя, за Н. Василев, за М. Велчев, за Лучано, а Церовски .... за Овчаров и за кой ли още не. Дайте да действаме. Дайте идеи какво да се направи за да се подобри положението в тази държава. Да създадем някакъв клуб за противодействие на корупцията ли, Да съберем по някой лев и да заведем дело срещу тях в чужбина ли ... ДАЙТЕ ИДЕИ И ДА ГИ ПОЧВАМЕ !!!!

интересно защо колегите журналисти не разледват тази министърка и на любовния фронт - за връзките й с шефа на агенцията по заетостта сотир ушев там има доста интересни и пикантни неща

Абе ,хора,кво правим?Само си говорим и си чешаме езиците,и В.топлото и тая Маслирова ,и всички по етожите са един дол дренки.Аз също не си плащам парното,щото и аз мисля, че ми далжат пари .Време е да се вдигнем и да ги изметем тия гадове.На СТАЧКА,на БОЙ БРАТЯ иСЕСТРИ ДА ВДИГНЕМ ,ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ И ДА ДЕЙСТВАМЕ .хАЙДЕ ДА ПОЛЗВАМЕ НЕТА И ДА НАПРАВИМ НЕЩО

Масларова,чакаме те в Сливенския затвор!Бижутата са забранени-носи си налъми - за министърки може и джапанки!!!!

Браво екзекуторе само ти си направил читав коментар,другите само лаят ,а пък новоизлюпени софиянци като Аристофан нека не обиждат заралии,щото комунистите ние си ги натресохме сами

Тая е абонирана за поста соц. министър при всяко управление на червените. Бабке, време ти е да се влееш в редиците на пенсионерите .

ТЕ НИ ПИЯТ КРЪВТА А НИЙ ИМ СВИРИМ !

интересно защо колегите журналисти не разледват тази министърка и на любовния фронт - за връзките й с шефа на агенцията по заетостта сотир ушев там има доста интересни и пикантни неща

Предлагам, всички ние т. нар. електорат да спрем да плащаме данъци, сметки, такси , докато цялата тази ненаяла се сган не отиде там където и е мястото - трудови лагери специално създадени за тях.

В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ИМАЛО МАФИЯ... В БЪЛГАРИЯ МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА....

НЕ Е САМО САНАТОРИУМА В ПАВЕЛ БАНЯ, ЦЯЛ СПА ЦЕНТЪР НА СТАРОЗАГОРСКИТЕ БАНИ. НИЕ СИ ГИ ИЗБРАХМЕ, ТРЯБВА ДА ИМ СЛУГУВАМЕ СЕГА! А НАЕСЕН ГЛЕДАЙТЕ КАКВИ НОВИ ГОВЕДА ЩЕ СИ ИЗБЕРЕМ.

НЕ Е САМО МАСЛАРКАТА, НЕЯ Я СЛОЖИХА СЕГА НА СКАРАТА, МОЖЕ БИ ЗАРАДИ ИМЕТО - ДА РАЗПАЛИ ВЪГЛИЩАТА.

НЕ Е САМО САНАТОРИУМА В ПАВЕЛ БАНЯ, ЦЯЛ СПА ЦЕНТЪР НА СТАРОЗАГОРСКИТЕ БАНИ. НИЕ СИ ГИ ИЗБРАХМЕ, ТРЯБВА ДА ИМ СЛУГУВАМЕ СЕГА! А НАЕСЕН ГЛЕДАЙТЕ КАКВИ НОВИ ГОВЕДА ЩЕ СИ ИЗБЕРЕМ.

Питайте я госпожата, колко проекта прекара на д-р Желязко Христов (КНСБ) в Социалноинвестиционн фонд. После чакайте синдикатите да ви защитават!

За договори, за прием на работа - шуробаджанавщината е навсякъде! Който пипне кокълът, привлича всичките си роднини, приятели, цялата област от която е, та дори и от други области! Започва да се говори на майчин език или диалект!

И как точно е спечелила обществена поръчка за доставка на бензин и газьол на социални институции в Старозагорско без обявен конкурс....? Това някой ако може да ми обясни как точно се печели обществена поръчка без обявен конкурс.... Точното заглавие трябва да е ...на лицето Х се плаща за едиси какви доставки без да е обявяван какъвто и да е конкурс според законовите изисквания..... И г-жа Масларова обяснява, че това е абсолютно нормален бизнес..... Това е гьонсуратлък! Дори и законно да е спечелил конкурса, след като жена му е министърка става дума за свързани лица и конфликт на интереси! Такъв случай ако има в нормалния цивилизован свят ще я разкатаят не само нея, но и целия министерски съвет, защото е прието тези две неща да са като синоними на корупция! И то ако мъжът и законно е спечелил! Та камо ли без конкурс! На хората такова нещо и през главите им не може да мине, камо ли да си го позволят!

Неим вервайте гарван гарвану око не вади, ами внимавайте за кого гласувате на есен.

Безкрайно прав си бате ама дето рекла мечката от популярния виц сега като те чу някой по-добре ли ти стана?? Питам се дали не е време да преминем към директно изпълнение а ?? За целта да ти донесем един дръвник и една брадва, па ... каквото брадва покаже.

Питайте я госпожата, колко проекта прекара на д-р Желязко Христов (КНСБ) в Социалноинвестиционн фонд. После чакайте синдикатите да ви защитават!

Абе вярно ли е, че хотела, който е в един от 3-те корпуса на Социален отдих в Павел баня е на другарката Масларова?

преди време гръмна скандал със шефа на световната банка, съжалявам, не съм сигурна за името,че използвал служебното си положение и назначил приятелката си на много добре платена позиция.и вече не е на този пост. а ние...кучето си лае, керванът си върви. по-безочливо племе едва ли съществува на света.

Ето парите на нашите родители за пенсия, тя тази е много скровна горката, мръсница - да върнат парите и ги раздаете на пенсионерите, че тези хора гладуват и живеят в мизерия, че защо и е да оправя хората тя оправя нейното си семейство гадове.....

awe kvo se zanimavate s taq izmet nerazbrahteli 4e malkata darina za koqto se sabiraha pari da q operirat e po4inala ne si stryva da se zanimavata s taq babka .gorkoto momi4e e takiva ne6ta tr da ni vylnyvat a ne ne6ta za baba maslarka

Тая доката беше шеф на Агенцията за чуждестранна помощ такава софра нареди на юбилея на агенцията в хотел Амбасадор, че един азиатски чужденец се опули, очите му станаха квадратни и не можа да разбере човечецът тази софра агенцията за държавна просия ли я прави или султана на Бруней. Така че, на Масларова моралните аспекти са и през оная работа!

Към Екзекутор Това с конфискациите (не една, а десетки хиляди) е добре ... А после - какво ще ги прави държавата (защото те стават нейна собственост) ? Ще ги раздаде на социално слабите, вкл. ромите ? Ще направи от тях комуналки по подобие на тези от зората на Съветската власт ? Ще ги продаде на чужди бизнесени (предполага се, че те имат пари да ги купят) ? Ще ги разруши ? Ще ги поддържа с наши средства - на данъкоплатците ??? Ами искахме капитализъм - ето го. За по - малко от 20 години постигнахме това, което други народи при други условия са постигнали за столетия (мисълта не е моя, а на Г. Димитров, казана по друг повод :)))

Братя, само с приказки няма да стане. До сега само доказваме поговорката че кучетата си лаят, керванът си върви. Доказахме го за Софиянски, доказахме го за Цонев, за Бакърджиев, за Иван Костов, за царя, за Н. Василев, за М. Велчев, за Лучано, а Церовски .... за Овчаров и за кой ли още не. Дайте да действаме. Дайте идеи какво да се направи за да се подобри положението в тази държава. Да създадем някакъв клуб за противодействие на корупцията ли, Да съберем по някой лев и да заведем дело срещу тях в чужбина ли ... ДАЙТЕ ИДЕИ И ДА ГИ ПОЧВАМЕ !!!!

Абе ,хора,кво правим?Само си говорим и си чешаме езиците,и В.топлото и тая Маслирова ,и всички по етожите са един дол дренки.Аз също не си плащам парното,щото и аз мисля, че ми далжат пари .Време е да се вдигнем и да ги изметем тия гадове.На СТАЧКА,на БОЙ БРАТЯ иСЕСТРИ ДА ВДИГНЕМ ,ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ И ДА ДЕЙСТВАМЕ .хАЙДЕ ДА ПОЛЗВАМЕ НЕТА И ДА НАПРАВИМ НЕЩО

Масларова докога ще крадете с жълтурковци и турци. ДОКОГА ЩЕ ТРАЕ ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИТЕ? ДОКОГА ЩЕ ПРЕСЛЕДВАТЕ ПАТРИОТИТЕ ОТ АТАКА? ВОЛЕНЕ САМО НАПРЕД НАРОДА Е С ТЕБ

Ако искаме всичко това да спре трябва да се обединим.Хора от нас зависи дали ще им позволим да ни ограбват и да ни тъпчат в калта.Силни сме,защото сме много.И много важно е на следващите избори всички да гласуваме,но задължително за независими кандидати.И в никакъв случай да не гласуваме за партийте.Независимит кандидати нямат средствата за реклама,които партиите имат блогодарение на това ,че всякакви бизнесмени са си купили министри,министерств и т.н.Независимите ги има в листите и трябва да гласуваме за тях.За да не допуснем никой от сегашните управляващи да влезне в парламента,още по-малко да състави правителство.Дано повече хора започнем да мислим самостоятелно и да се ориентираме по-бързо в обстановката.Иначе-т ни.

Я ПА ТИЯ САМО КРАДНАТ И ГУШАГ. Я САКАМ ДА УЛЕЗНЕМ У ПАРЛАМЕНТО И МОИТА ПЕНА ДА НОСИ ЛАЧЕНИ ОБУЩА И ГЕРДАНЕ ЗА МИЛИОНИ ОТИ ОНА Е ПО УБАВА ОТ ТАЗИ ТАМ СТРИНКА. И Я САКАМ ДА ИМАМ ФИРМИ ДА ТОЧА ОТ ТЕХ ПАРЕ ТА ПЕНА ДА ПЕЧЕ БЕЛОТО ДУПЕ НА ОСТРОВИТЕ ПРИ МАЙМУНИТЕ.

Хубав край, хубави хора!

ДА Я ОСЪДЯТ НА 68 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗАЩОТО ТЯ ИСКА ДА НИ ПРЕКАРА ДА РАБОТИМ ДОКАТО СМЕ ЖИВИ А ТАЗИ ХУБАВИЦА ДА СИ СМЕНЯ КОСАТА ВСЕКИ ДЕН. ПРЕДЛАГАМ ДА И СЪБЕРЕМ ПОМОЩИ ПО 0.01 СТОТИНКА ОТ ПЕНСИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ И ДА И ОСИГУРИМ САМОСТОЯТЕЛНА СТАЯ В ЗАТВОРА.