Коментари - Разследват Овчаров и Александров | Днес.dir.bg

Разследват Овчаров и Александров

Прокуратурата няма да образува засега досъдебно производство срещу министър Румен Овчаров и шефа на НСлС Ангел Александров.

Обратно в новината

Коментари - Разследват Овчаров и Александров | Днес.dir.bg

Коментари

според мен Овчаров е като всички-и той прави грешки,и той има недостатъци.Така че аз не го съдя.

Вчера на Станишев му беше писнало от докторите в Пироговна мен пък днес ми писна от червените боклуци които си дондуркаме вече доста годинки!Ясно ми е че с избори няма да се оправиме защото българина мрази да гласува,а чака някоя фея да му оправи бъкиите,но тогава другия начин е взимаме по една пушка и почваме наред-по един коршум за всяка година мъчение с тия мръсници!Само така ще се оправи тая страна!Преди векове от турците така са ни отървали-явно и от комунизма това е начина да се отървеме!Избираите -комунистите или ние!Едните ще оцелеята-за всичките явно няма място в България.Другия вариант го знаеме вече-отиваме да миеме чинии и др. в чужбина,а комунистите си живеят живота ларш тук!Те това чакат!

Лично познавам А. Александров и съм работил с него.Гадните политици му скроиха мръсен номер и то чрез зам. министърка за да закрият следите от 10 годишното ограбване на софиянци. Още като образуваха делото срещу Вальо Топлото се усъмних, че ще излезе нещо на яве. Всички политици от последните 10 години са точили от Топлото за себе си и за партийките си. Те не биха позволили истината да излезе на яве. Имаше два сценария ,или Вальо да бъде елеминиран чрез самоубийство или той да мълчи а те така да направят ,че той да излезе сух. След като Корнелия Нинова със своята приятелка Шарланджиева успяха да измъкнат Вальо от ареста за да опразнят сейфовете с надписаните пликове с парите и да му покажат, че ако проговори с него е свършено, Александров бе лишен от всякакви доказателства. Същите измислиха и версиите ,че парите са му дадени на заем. Нещастните политици са прочели резултатите от специалните разузнавателни средства в които много ясно личи кой, кой е и жертваха нинова за да замажат очите на обществото.Инкасатор временно минава на заден план но това е за кратко. той държи много важна инфармация и не е лесно да бъде елиминиран, защото в противен случай ще проговори и тогава ще излязат на яве още по -мръсни и кирливи ризи. Ние си пишем във виртуалното пространство а те си трупат пачките. Радуйте се и веселите ся господа управляващи, но скоро няма кой да ви отърве от камъните с които ще бъдете замеряни а презрението и омразата на измъчения от вас народ вече усещате. Не смеете да се огледате нали ? И НСО няма да успее да ви спаси.Идва Видов ден. Гответе се.

Станишев, не чакай а искай оставки. В противен случай виж Жан.

АБЕ РУМЕНЕ ТЕЗИ 400 КВАДРАТА В КОИТО ЖИВЕЕШ КАК УСПЯВАШ ДА СИ ПЛАТИШ РЕЖИИНИТЕ,КАК ГО ПОДДЪРЖАШ -КОЛКО ЧИСТАЧКИ ИМАШ.КАТО МУТРИТЕ.САМО МИНИСТЕРСКА ЗАПЛАТА МАЙ НЯМА ДА ТИ СТИГНЕ-ВЗЕМИ МАЛКО ОТ ФРОНТИЕР ИЛИ БАБА ЦЕЦА

Всички вие, които грачите срещу Овчаров го правите без да знаете, че той деиствително е невинен. В неговата сянка се спотаиха истинските мошенници. Компрома е за съдебната система в Б-я.

Браво нямям думи!!! и нищо ново под слънцето. Не сме народ, а мърша! Да живее БСП/бкп/ партията гробокопач на България! Децата ми, едно по едно напускат Отечеството. Остават циганите /роми/, фесовете на Доган, младото над 50г поколение и лапачите недоограбили България. Това е!

Прав си, бате. Run to the hills - Run for your LIFE!!!

Споко!!! Бойко ще ви измете наесен всичките!!! !Затвор за вас!!!!!

до вуйчо: Заведи хората пред Министерски съвет за 15 мин. и извикай чуждестранните инфо агенции, така всеки ден! Това е единственото, което ги плаши. Виждаш ли как клякат всеки път?

Изхода е един - през летището!

Камене, кво сепуко бе? Ние ако имаме самосъзнанието на японците трябва целия мин. съвет да си наръгут шкембетата на площада прад МС.

В един филм,се казваше ,че всички ще умрем,по -важно е как сме живели и какво сме оставили след нас.Ние живеем като мишки ,свити в панелните се дупки,гърчим се за едно парче хляб и миризлив салам,дето не са го яли европейските кучета и котки,натирихме си децата в чужбина и го смятаме за успех това,че пак ще слугуват,но поне няма да е за 200-300 лв.Ще сумтим и хленчим колко сме бедни и ограбени и толкова.Малко са ни Овчото,Топлото,Мокро и което и да е още друго лайно.Ще ни мачкат ,до тогава,до когато ние не станем да ги смачкаме и да си върнем ограбеното!Сега лека нощ!

Ех, Сергейчо, Сергейчо, мамино момченце, да управляваш означава да имаш твърда ръка, да имаш правомощия, да имаш желание, а при тебе нито едно от 3-те условия и качества ги има. И ти както онзи слаботелесният ще загробиш партията си.

В България многото пари правят доказателствата да не са достатъчни за доказване на дадено престъпление. В момента съм просълзена от факта, че прокуратурата е такава институция, че никой не може да и влияе. Парите влизат ли в това число?

И шия, и знаци турям / не само/ и съм адаш на Кимон.

IZEDNIZITE DO STENATA!

докато си пишем по форумите и си мълчим ще крадат,погледнете си сметките за ток тези които сега ще получите и пак мълчете.ВДИГНИ СЕ НАРОДЕ СЪБУДИСЕ на стачка ДОЛУ това крадливо правителство подобре без никакво,а те крадът ли крадът и ще продължават докато си мълчим и се крием като буби.

Tapi balgari. I edno magarae da predlozat i nego shte izberete za PO DVE KEBABCHETA.

Пак ще обере пешкира най малко виновния-този дето лобирал.А този дето прибирал, няма доказателства.Ами скрил ги човека- изтекла информация.Ако Топлото и обръча излезе невинен и беден -лоша работа! А пък за Овч. е видимо е,че е арогантен и циничен и ползва силата на властта без право да се меси в съдебната власт.Обаче не бил той .Кой ли ще е ?Другия пък иди го разбери-заплашвали по делото и пак изтекла информация,което се доказа.По принцип на виновните не им необходима информация,те си знаят какво са правили ,целта е да се оправдаят.Но подхода към създалата се ситуация е сложен.Хем има следствена тайна ,хем всеки ден ги питат какво става и въобще ...какво става?Става ли нещо и кой ще разплете възела?

Banditski komunisticheski tursko romski vilaet garniran s carski lakei - TOVA E BULGARISTAN

Tap narod - slaba darzava

ЕХ ВЕЛЧЕВ, ВЕЛЧЕВ! КЛОУНЕ ЦИРКАДЖИЙСКИ!!!

Ama razbira se Nima nekoi e mislel,che sa vinovni?

Кой ще ушие байряка и кой ще тури знака?

Кой иска да оглави преврата?

В България няма следствие, прокуратура, съд, язък, че главния прокурор толкова се беше нахъсил, е и, свиха му набързо перките, бегане, бегане от тоя държава, ах защо не съм по - млада

Какво още трябва да се случи в тази държава? В Русе млад мъж е осъден на три години строг режим за откраднат телефон..... А тези червени боклуци ?

Аз нали ви казах? Това са едни честни комунисти, които не може да са крали. Лъжа бе, къде сте видяли честни комунисти?

Ей, светци! Мислех да поостана при вас, но с моята грешна душа... само ще ви разваля ангелското общество... Абе, вие огледало нямате ли? Що не се погледнете, така, докато сте си на Лайнометите?!? Каквито сме ние- такава и властта. От нас друга власт не може да произлезе!

Какво значи виновен но не много сиреч абе крал но не с голямата лъжица -то ва ми звучи като малко бременна но ще се оправи я ги вкарваите на топло бе какви доказателства чакате още ?

Idat izbori babi,ovcete pak sa si iberat OV4ARJA.

А ВИЕ КАКВО ОЧАКВАХТЕ,ДА ОСЪДЯТ ТОЗИ НЕВИНЕН ЧОВЕЧЕЦ Р.ОВЧ.ТОЙ НЕ Е КРАЛ,НЕ Е ПРОДАЛ ДЪРЖАВАТА НИ НА РУСНАЦИТЕ.ТОЙ Е СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА

Овчаров и Александров били чисти, но не съвсем девствени ама без малко :-))

Абе малоумнико ти не разбра ли че това че няма доказателства срещу Овчара е защото тези които трябва да ги съберат работят за едно и съща червена идея - да се налапат от държавата а ние простолюдието да им плащаме данъци за колкото да не умрат пенсионерите които всъщност гласуват за тея лайна горе... малка държава сме и всички сме братчеди и - това е - сички горе са се наговорили и си имат схемичката и си лапат ли лапат а ние се чудим за кой да гласуваме... смърт за политиците време е за преврат!

Дайте да не изпадаме в безсмислена говорилня.Ние искаме сеир,на всяка цена.Това беше една дребна интрижка преди изборите,сега вече не е на мода.Скандала беше раздут,сега вече няма скандал.Има невинни.Ние говорим,съставяме си мнение от това което гледаме в 4-та власт,не е нормално.АМи ако човекът X e невинен,а някой го обвинява ей така и заради външност не ни харесва и ние да го обяваваме за боклук?Това не е ли по лошия вариант.Не всички са боклуци.Вариантът за нас е да не бъдем семкаджии а да правим нещо каквото и да било.Превръщането ни в сеирдии е най-страшното за БГ

Аз предлагам да идем и да ги пребием с тояги и да ги изгоним от парламента... това заслужават... особено ОВЧАРОВ! FUCK OFF RED SHITS!!!

останети си само с циганите,пардон-роми се махам,макар,че съм на годинки вече..късмет на всички!

ПОЗОР !!!ПОЗОР ЗА ПРОКУРАТУРА, СЛЕДСТВИЕ, МИНИСТРИ !!! ПОЗОР ЗА ВСИЧСИ НАС !!!

Престъпници!Цялата тази върхушка трябва да бъде пометена!!!

Господа от Брюксел, Моля Ви, много Ви моля, заповядайте!!!! Суверинитет не ни е нужен. Закопчавайте ги един по един. Започнете дори от Борис Велчев. Моля, Ви!!!! То е хубаво ние да я свърщим, ама виждате, че не можем.

Ai 4isti kat sylzi4ki maj. Ne gi li e sram be

Двама чисти комунисти, заразени с буржуазни глисти.

Има ли още хора, които смятат, че е възможно комунистите да се наказват едни други?

Мили БАБИЧКИ иДЯДОВЦИ ЧЕРВЕНИ ЦИГАНСКИ и ЦАРСКИ вижте СИ гласът НАРОДЕН

До парламента на Европа. Уважаеми госпожи и господа, Моля, задействайте незабавно предпазната клауза за България отнасяща се до борбата с престъпността, реформите в правосъдната, провоохранителна и правораздавателна системи както и борбата с корупцията, ....иначе загиваме.

Ама и ние сме една измислена държава?

Г-н Велчев, съмнително е дали един министър може да влияе на прокуратурата, но е безспорно, че и Вие май не можете да й влияете.

Коментари - Разследват Овчаров и Александров | Днес.dir.bg

Разследват Овчаров и Александров

Прокуратурата няма да образува засега досъдебно производство срещу министър Румен Овчаров и шефа на НСлС Ангел Александров.

Обратно в новината

Коментари - Разследват Овчаров и Александров | Днес.dir.bg

Коментари

според мен Овчаров е като всички-и той прави грешки,и той има недостатъци.Така че аз не го съдя.

Вчера на Станишев му беше писнало от докторите в Пироговна мен пък днес ми писна от червените боклуци които си дондуркаме вече доста годинки!Ясно ми е че с избори няма да се оправиме защото българина мрази да гласува,а чака някоя фея да му оправи бъкиите,но тогава другия начин е взимаме по една пушка и почваме наред-по един коршум за всяка година мъчение с тия мръсници!Само така ще се оправи тая страна!Преди векове от турците така са ни отървали-явно и от комунизма това е начина да се отървеме!Избираите -комунистите или ние!Едните ще оцелеята-за всичките явно няма място в България.Другия вариант го знаеме вече-отиваме да миеме чинии и др. в чужбина,а комунистите си живеят живота ларш тук!Те това чакат!

Лично познавам А. Александров и съм работил с него.Гадните политици му скроиха мръсен номер и то чрез зам. министърка за да закрият следите от 10 годишното ограбване на софиянци. Още като образуваха делото срещу Вальо Топлото се усъмних, че ще излезе нещо на яве. Всички политици от последните 10 години са точили от Топлото за себе си и за партийките си. Те не биха позволили истината да излезе на яве. Имаше два сценария ,или Вальо да бъде елеминиран чрез самоубийство или той да мълчи а те така да направят ,че той да излезе сух. След като Корнелия Нинова със своята приятелка Шарланджиева успяха да измъкнат Вальо от ареста за да опразнят сейфовете с надписаните пликове с парите и да му покажат, че ако проговори с него е свършено, Александров бе лишен от всякакви доказателства. Същите измислиха и версиите ,че парите са му дадени на заем. Нещастните политици са прочели резултатите от специалните разузнавателни средства в които много ясно личи кой, кой е и жертваха нинова за да замажат очите на обществото.Инкасатор временно минава на заден план но това е за кратко. той държи много важна инфармация и не е лесно да бъде елиминиран, защото в противен случай ще проговори и тогава ще излязат на яве още по -мръсни и кирливи ризи. Ние си пишем във виртуалното пространство а те си трупат пачките. Радуйте се и веселите ся господа управляващи, но скоро няма кой да ви отърве от камъните с които ще бъдете замеряни а презрението и омразата на измъчения от вас народ вече усещате. Не смеете да се огледате нали ? И НСО няма да успее да ви спаси.Идва Видов ден. Гответе се.

Станишев, не чакай а искай оставки. В противен случай виж Жан.

АБЕ РУМЕНЕ ТЕЗИ 400 КВАДРАТА В КОИТО ЖИВЕЕШ КАК УСПЯВАШ ДА СИ ПЛАТИШ РЕЖИИНИТЕ,КАК ГО ПОДДЪРЖАШ -КОЛКО ЧИСТАЧКИ ИМАШ.КАТО МУТРИТЕ.САМО МИНИСТЕРСКА ЗАПЛАТА МАЙ НЯМА ДА ТИ СТИГНЕ-ВЗЕМИ МАЛКО ОТ ФРОНТИЕР ИЛИ БАБА ЦЕЦА

Всички вие, които грачите срещу Овчаров го правите без да знаете, че той деиствително е невинен. В неговата сянка се спотаиха истинските мошенници. Компрома е за съдебната система в Б-я.

Браво нямям думи!!! и нищо ново под слънцето. Не сме народ, а мърша! Да живее БСП/бкп/ партията гробокопач на България! Децата ми, едно по едно напускат Отечеството. Остават циганите /роми/, фесовете на Доган, младото над 50г поколение и лапачите недоограбили България. Това е!

Прав си, бате. Run to the hills - Run for your LIFE!!!

Споко!!! Бойко ще ви измете наесен всичките!!! !Затвор за вас!!!!!

до вуйчо: Заведи хората пред Министерски съвет за 15 мин. и извикай чуждестранните инфо агенции, така всеки ден! Това е единственото, което ги плаши. Виждаш ли как клякат всеки път?

Изхода е един - през летището!

Камене, кво сепуко бе? Ние ако имаме самосъзнанието на японците трябва целия мин. съвет да си наръгут шкембетата на площада прад МС.

В един филм,се казваше ,че всички ще умрем,по -важно е как сме живели и какво сме оставили след нас.Ние живеем като мишки ,свити в панелните се дупки,гърчим се за едно парче хляб и миризлив салам,дето не са го яли европейските кучета и котки,натирихме си децата в чужбина и го смятаме за успех това,че пак ще слугуват,но поне няма да е за 200-300 лв.Ще сумтим и хленчим колко сме бедни и ограбени и толкова.Малко са ни Овчото,Топлото,Мокро и което и да е още друго лайно.Ще ни мачкат ,до тогава,до когато ние не станем да ги смачкаме и да си върнем ограбеното!Сега лека нощ!

Ех, Сергейчо, Сергейчо, мамино момченце, да управляваш означава да имаш твърда ръка, да имаш правомощия, да имаш желание, а при тебе нито едно от 3-те условия и качества ги има. И ти както онзи слаботелесният ще загробиш партията си.

В България многото пари правят доказателствата да не са достатъчни за доказване на дадено престъпление. В момента съм просълзена от факта, че прокуратурата е такава институция, че никой не може да и влияе. Парите влизат ли в това число?

И шия, и знаци турям / не само/ и съм адаш на Кимон.

IZEDNIZITE DO STENATA!

докато си пишем по форумите и си мълчим ще крадат,погледнете си сметките за ток тези които сега ще получите и пак мълчете.ВДИГНИ СЕ НАРОДЕ СЪБУДИСЕ на стачка ДОЛУ това крадливо правителство подобре без никакво,а те крадът ли крадът и ще продължават докато си мълчим и се крием като буби.

Tapi balgari. I edno magarae da predlozat i nego shte izberete za PO DVE KEBABCHETA.

Пак ще обере пешкира най малко виновния-този дето лобирал.А този дето прибирал, няма доказателства.Ами скрил ги човека- изтекла информация.Ако Топлото и обръча излезе невинен и беден -лоша работа! А пък за Овч. е видимо е,че е арогантен и циничен и ползва силата на властта без право да се меси в съдебната власт.Обаче не бил той .Кой ли ще е ?Другия пък иди го разбери-заплашвали по делото и пак изтекла информация,което се доказа.По принцип на виновните не им необходима информация,те си знаят какво са правили ,целта е да се оправдаят.Но подхода към създалата се ситуация е сложен.Хем има следствена тайна ,хем всеки ден ги питат какво става и въобще ...какво става?Става ли нещо и кой ще разплете възела?

Banditski komunisticheski tursko romski vilaet garniran s carski lakei - TOVA E BULGARISTAN

Tap narod - slaba darzava

ЕХ ВЕЛЧЕВ, ВЕЛЧЕВ! КЛОУНЕ ЦИРКАДЖИЙСКИ!!!

Ama razbira se Nima nekoi e mislel,che sa vinovni?

Кой ще ушие байряка и кой ще тури знака?

Кой иска да оглави преврата?

В България няма следствие, прокуратура, съд, язък, че главния прокурор толкова се беше нахъсил, е и, свиха му набързо перките, бегане, бегане от тоя държава, ах защо не съм по - млада

Какво още трябва да се случи в тази държава? В Русе млад мъж е осъден на три години строг режим за откраднат телефон..... А тези червени боклуци ?

Аз нали ви казах? Това са едни честни комунисти, които не може да са крали. Лъжа бе, къде сте видяли честни комунисти?

Ей, светци! Мислех да поостана при вас, но с моята грешна душа... само ще ви разваля ангелското общество... Абе, вие огледало нямате ли? Що не се погледнете, така, докато сте си на Лайнометите?!? Каквито сме ние- такава и властта. От нас друга власт не може да произлезе!

Какво значи виновен но не много сиреч абе крал но не с голямата лъжица -то ва ми звучи като малко бременна но ще се оправи я ги вкарваите на топло бе какви доказателства чакате още ?

Idat izbori babi,ovcete pak sa si iberat OV4ARJA.

А ВИЕ КАКВО ОЧАКВАХТЕ,ДА ОСЪДЯТ ТОЗИ НЕВИНЕН ЧОВЕЧЕЦ Р.ОВЧ.ТОЙ НЕ Е КРАЛ,НЕ Е ПРОДАЛ ДЪРЖАВАТА НИ НА РУСНАЦИТЕ.ТОЙ Е СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА

Овчаров и Александров били чисти, но не съвсем девствени ама без малко :-))

Абе малоумнико ти не разбра ли че това че няма доказателства срещу Овчара е защото тези които трябва да ги съберат работят за едно и съща червена идея - да се налапат от държавата а ние простолюдието да им плащаме данъци за колкото да не умрат пенсионерите които всъщност гласуват за тея лайна горе... малка държава сме и всички сме братчеди и - това е - сички горе са се наговорили и си имат схемичката и си лапат ли лапат а ние се чудим за кой да гласуваме... смърт за политиците време е за преврат!

Дайте да не изпадаме в безсмислена говорилня.Ние искаме сеир,на всяка цена.Това беше една дребна интрижка преди изборите,сега вече не е на мода.Скандала беше раздут,сега вече няма скандал.Има невинни.Ние говорим,съставяме си мнение от това което гледаме в 4-та власт,не е нормално.АМи ако човекът X e невинен,а някой го обвинява ей така и заради външност не ни харесва и ние да го обяваваме за боклук?Това не е ли по лошия вариант.Не всички са боклуци.Вариантът за нас е да не бъдем семкаджии а да правим нещо каквото и да било.Превръщането ни в сеирдии е най-страшното за БГ

Аз предлагам да идем и да ги пребием с тояги и да ги изгоним от парламента... това заслужават... особено ОВЧАРОВ! FUCK OFF RED SHITS!!!

останети си само с циганите,пардон-роми се махам,макар,че съм на годинки вече..късмет на всички!

ПОЗОР !!!ПОЗОР ЗА ПРОКУРАТУРА, СЛЕДСТВИЕ, МИНИСТРИ !!! ПОЗОР ЗА ВСИЧСИ НАС !!!

Престъпници!Цялата тази върхушка трябва да бъде пометена!!!

Господа от Брюксел, Моля Ви, много Ви моля, заповядайте!!!! Суверинитет не ни е нужен. Закопчавайте ги един по един. Започнете дори от Борис Велчев. Моля, Ви!!!! То е хубаво ние да я свърщим, ама виждате, че не можем.

Ai 4isti kat sylzi4ki maj. Ne gi li e sram be

Двама чисти комунисти, заразени с буржуазни глисти.

Има ли още хора, които смятат, че е възможно комунистите да се наказват едни други?

Мили БАБИЧКИ иДЯДОВЦИ ЧЕРВЕНИ ЦИГАНСКИ и ЦАРСКИ вижте СИ гласът НАРОДЕН

До парламента на Европа. Уважаеми госпожи и господа, Моля, задействайте незабавно предпазната клауза за България отнасяща се до борбата с престъпността, реформите в правосъдната, провоохранителна и правораздавателна системи както и борбата с корупцията, ....иначе загиваме.

Ама и ние сме една измислена държава?

Г-н Велчев, съмнително е дали един министър може да влияе на прокуратурата, но е безспорно, че и Вие май не можете да й влияете.