Коментари - Старец брани с нож имота си от груб строител | dnes.dir.bg
назад

Старец брани с нож имота си от груб строител

В опит да спаси частната си собственост 70-годишен мъж стигна до саморазправа със строители и извади нож.

Обратно в новината

Коментари - Старец брани с нож имота си от груб строител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на възрастния човек! Обаче така неможе да продължава, а някой чакат да ги поведе лидер ,абе какво чакате с чатене по интернет няма да стане нищо. С тая заспала младеж дето чака на мама и тате нито провителство се сваля нито можеж нещо по сериозно да се предприеме.

Преди две години строих гараж и правих подобрения в собствен двор в Хисар. За да ми дадат право на строеж от общината ми поискаха декларации от всички съседи, че нямат против, които да са подписдани или пред самия кмет, или пред заклет нотариус. Направих всичко кокто трябва и водих съседите един по един при кмета. След месец съседите ми получиха и предупреждение, че имат право да обжалват разрешителното за стоеж. Самото разрешително дойде на другата година, тъй като имало законен срок за обжалване от съседите! Докато строителните фирми действат като мутри и полицаи (каквито всъщност са - НИКМИ, Явор Капитанов и други безскрупулни надрусани фирми и типове) с подкупното съгласие и активно съучастие на кметове като Софиянски, щу започнем все по-често и по-често да чуваме и четем, че в еди кой си квартал при ЗАКОННИ строителни дейности паднала къщата на 70-годишен човек, че при ЗАКОННИ строителни работи в съседство 75-годишен човек получил инфаркт, че по време на законни подготвителни работи за строеж в собствения й двор възрастна вдовица застреляла шофьор на фадрома с пушката на починалия си съпруг и т.н. През това време Вальо Топлото ще се вэрне на директорския си пост в Топлофикация и ще осъди държавата за още 30 милиона, Р. Овч. ще осъди редица нечестивци дръзнали да го обидят, че е корумпиран и след мандата си ва министър ще отиде по заслуги на поста представител на Газпром за България, екс-кмета Софиянски ще се прибере (със самолита на Алиса) на вилата в Поручик-Чунчево, за да си харчи парите далеч от хорските погледи, Милен Велчев ще зареже политиката като безперспективна и ще се отдаде на управление на невижданите досега хотели по морето и на комисионите от сделката с дълга (който както разбрахме внезапно станал 20 милиарда !!!) и изобщо цялата плеяда от наглеци, които затриха държавата през последните 17-18 години ще се отдаде на заслужен отдих, след като употреби политическата власт както сводник употребява проститутка. Хората - кучета ги яли ... докато мирно седяли .., т.е. докато изпускали парата само през форумите

това,дето се случва с нас в тази клоака-родината ни е твърде приемливо за овчите ни души.трябва ежеминтно да ни изнасилват анално,докато ни тъпчат със собствените ни лайна и да режат крайниците на децата ни.хак ни е!

Това не е държава-на други места по света имат пълното право да ти искат сметка и да те съдят че си влязъл в чужд имот.А не дай си боже да осечеш дърветата на хората-направо си убит на място.Ама няма такива хватки-после ще бъде въстановено.Как ще се въстанови ако бат Бойко си засади едно дръвче когато му се роди детенце и след 20г. някой дойде и го отсече.Никак-въстано стройтелите го разбират като засадят една хилава фиданка и човека докато умре не ще може да стои на сянка под нея.

Ето до този смел старец ББ да не се приближава на една ръка разтояние - от цялата вселена, дето му е пречка, никой няма да му помогне!

Браво на стареца! Сигурно е запазел достойнството си от времената преди 40 - 50 години, когато то е било най-цененото човешко качество. Днес сме нация без достойнство, с изключение на отиващите си 70 годишни люде. Е, НАЕСЕН ПАК ЩЕ СИ ИЗБЕРЕЕ НАРЦИСА Б. БОРИСОВ, СОФИЯНЦИ! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ! Това, което се случва днес в София ще се окаже шегичка в мащабите на страната, ако той я оглави.

Абе това е България ,всеки прави каквото си иска без да пита--- може ли или не! Имали право или не! Това нее държава!!!!!!!!!!!

Малко преди да си изпуснат държавата, американците се въвели два закона: Колт и Линч. И са се оправили. А дали тук има държава?

ПРАВ СИ, БРАТЛЕ!!!

Как така общината ще решава да се строи на калкан без да уведоми съседите и без да получи тяхното писменно съгласие? На обикновенните хора дори оградата да променят се изисква какво ли не.......... И как така след като не е бил уведомен за събарянето на оградата собственикът е осъден за хулиганство, а не тези които са нахлули в неговата частна собственост? ОТГОВОР - частна собственост имат богатите и властимащите, а бедните нямат нищо, имат задължението да не се пречкат на ГОЛЕМИТЕ. Е, ако тове се бе случило с някои незаконнпостроени ромски къщички щеше де се вдигне вой по всички европейски инстанции и организации за защита правата на човека, защото за всички тях човек - това е ром.

AKO DQDOTO TRQBVA DA PLATI NQKAKVA GLOBA AZ STE LU Q PLATQ (famtesshotmail.com NEGO ISKAM DA PRODALJAVA V SASTIQ DUX ZASTOTO MALKO OSTANAXA ISTISKITE MAJE OT POSLEDNITE 30-40 GODINI SE RAJDAT SAMO DRISLUVCI

Айде да ги сваляме тия! Въпроса ми е обаче гогато ги свалим...кой на тяхно място...като всичките са у кереча!

За какви адвокати говорим, от къде ще намери пари човека, а освен това, неговото дело ще се влачи с години. Вече две години съдя един строител и още не е завършено делото, а той вече си построи строежа и втори започна, та сега и за него трябва да водя второ дело, но аз поне работя и мога да отделям от заплатата. А този строителен надзор е комбина със строителите, защото са продажници и мошенници като тях.

за пореден път се убеждавам , че е доста наивно човек да си дава мнението по вашият форум , тъй като действате избирателно и публикувате само това , което е приемливо за властта . Не им помагате ! Ако има от тях съвестни и почтени хора , няма да имат информация за нарушенията , които ще катурнат властта. Долни пълзящи гадини!

Айде да ги сваляме тия! Въпроса ми е обаче гогато ги свалим...кой на тяхно място...като всичките са у кереча!

Айде да ги сваляме тия! Въпроса ми е обаче гогато ги свалим...кой на тяхно място...като всичките са у кереча!

Браво! След като по канален ред не става-така се оправят нещата!

А къде е любимият на българите кмет на София Бойко Борисов, който вече всичко е оправил в София и се гласи да оправи и държавата в скоро време??? Гласувайте българи за бат Бойко! Той ще ни оправи наистина! Халал да ни е, всеки народ си заслужава управниците! А вие си тръсите собствеността. Та тя е само за такива като Бойко, Цветелина, Маджо и другите като тях!?!?

Браво чиче, и на мен да ми влезнат в двора, да ми бутат оградите и да режат дърветата и аз бих постъпила така.

Най-лошото е че ние си говорим а на управниците им е през дедовия.А иначе частната собственост явно е в ръцете на богатите а не на законите

Ето за това в Щатите се продава сравнително свободно оръжие. Ти си купи една картечница, а пък нека после да ти копаят двора и секат дърветата. Само че нашите депутати ги е страх, защото трябва да ходят с броне-жилетки или тия дето им пълнят гушите с рушвети да им наемат барети за охрана. Длъжен ли е човек да ходи всяка седмица до Архитектурата и Общината за да не се намърда някой в частната му собственост? Тия чиновници за чий х... вземат заплати там? Как може такова нещо? Като отидеш в Архитектурата и подадеш молба след колко време ще ти отговорят? Дали системата не е такава, че каквото и да правиш да не можеш да спреш разбойниците? Как ще накараш едно дърво да порасте за 1 месец толкова, колкото е пораснало за 15 години? Това не е държава. Това е територия, обитавана от корумпирани идиоти.

Това е нормално всеки човек си пази имота. Писателят Ивайло Петров е написал и роман за това,как се пази земеделската земя....

Тия нормални ли са... боклуци дедото зкаснял с жалбат че тои не е знаел че трябва да подава жалба докат тия не са налетели да му бутат оградата. Човека е на 70 години по добре направо да е гръмнал 10-20 да не са я правили те тая ограда че да я бутат....

Първоначално мафията в САЩ е обхванала строителството и транспорта. Не може ние да изоставаме. Как е възможно и кой дава право на строителните фирми да печелят толкова много?Всеки строител за няколко години си построява един- два хотела ,няколко апартаменти по 500 кв.м. и т. н. и т.н.Всички строители без изключение не регистрират трудови договори , не плащат социални осигуровки от там и работниците не плащат данъци .по този начин ограбват законно държавата. Да не говорим за наредбите според които ти продават един апартамент от 55 кв.м. за 75 кв. м. , тъй като увеличават изкуствено площа с вътрешни и външни стени.Кой идиот сътвори тези закони? това , че ако мафиотите строят до твоя имот и навлизат в него и си правят каквото си искат пред погледа на прокуратурата, полицията и общинските власти е друг въпрос.Плаща си човека и на прокуратурата и на РДНСКи на полицията и в общината и си осигурява спокойствие при ограбването на държавата и съседите. Това е България, независимо дали ви харесва или не!В строителството случайни персони няма! Интересно защо все още не са почнали да ги стрелят и тях? Бизнесът им е законен.Забравих да спомена , че всяка една такава фирма си има адвокатска кантора с поне двама - трима нахъсени адвокати, чиято цел е да те вкарат в някакъв капан . някой от тях си имат неофициално и нотариус за мръсните зделки. Толкова хора бяха ограбени с помоща на нотариуси , някой от тях да е в затвора?

Еи това страшно ми прилича на галактическия стопаджия Как така хората трябва да подават нещо за да не може някой да влезе в собствения им имот, да им събори оградата и да им прекопае каквото си хареса. Абе аз да не трябва да мина през общината да си пусна превантивна жалба че туко виж някой ме изненадал изодзадзе

Хора, знаете ли, че в такива случай /когато се строи в съседство/ общината е длъжна да изпрати обявление на всички съсъеди и те в едномесечен срок могат да обжалват. Да, но ОБЩИНАТА не си е свършила работата! Повече не коментирам!

Браво, дядо! А уж имало непрекосновеност на частната собственост, уж било по новому. Вятър и мъгла! Снишили са се. Ей ги - още по-нагли и още по-безнаказани! Разбойници! И това ако е държава! И за закони говорят! Смехория.

Безобразие ! Трябва да променим формата на управление на тази държава. Законите да се приемат с референдум. Първият закон трябва да е, че имаш право да стреляш по хора, които са навлезли в имота ти, да не говорим, че го рушат.

Айде бе бате Бойко, пускай си PR акцията в действие и отивай да се снимаш до съборените огради и отрязаните дървета. Поне се видя, че има един мъж в тая държава и той е на 70 години.

Те ни Европа, те ни глобализация. Няма собственост, няма личност.Точно като при комунизма. И онова беше глобализация, пардон - интернационализъм!

Никакъв старец не е това, а мъж на място! Браво за смелостта му! И аз бих излязъл да се бия с тази строителна сган. Що за държава е това, дето живеем в него!? Няма ли кои да ни поведе срещу тая измет в Парламента защото ми писна от ония боклуци там!

Безсрамие!!! Никакво зачитане на ЧАСТНА собственост!!! И толкова ли е нямало един кадърен адвокат да го оправдае, при положение, че има читав ЗАКОН за частната собственост??? Няма ли поне един адвокат да се наеме за рекламата и да ги направи на пух и прах и община и фирмаджии-разрушител Телевизията само с излъчване на репортаж ли ще се задоволи??? Тъжна история...

Полицията защитава богатите и мутрите- докога.??? Оооо, забравих, те са си още милиционери...

частна собственост имат богатите, бедните имат праов да живуркат и да не се пречат, това ни го напомнят всеки ден, само че малко заобиколно

частна собственост имат богатите, бедните имат праов да живуркат и да не се пречат, това ни го напомнят всеки ден, само че малко заобиколно

Bravo na dedoto!

На кой площад, на коя дата и в колко часа ще излезеш, за да дойда и аз?

Трябвало направо да ги изколи.Евала на такива хора като този старец!

Господин кмете, Нали щяхте да се справите с всички незаконни действия на общинаат ? Това пропуснахте ли го или решихте, че е редно ?Ако се случеше такова нещо на вашия имот, как щяхте да реагирате ? Помислете си добре, защото идват нови избори.Искате да управлявате държавата.Обещавате ни всичко да е в ред.Така ли ще продължава и в бъдеще ?Който плаща получава разрешение за строеж, разрешение да бутне ако трябва чужда собстевност, а който няма пари чака да му съборят къщата, да му вземат двора и ако се съпротивлява- да го арестуват.

частна собственост имат богатите, бедните имат праов да живуркат и да не се пречат, това ни го напомнят всеки ден, само че малко заобиколно

Това е всичко,но не и държава. Как така ще влязат в двора, но нали хората си плащат данъка за дворното мястото. Какъв ценизъм -не саподали жалба. До кога да я подадат, след като не знаят какво са намисли ли корумпираните служители от Столичната община. Боже какво наследство ни остави Софиянски? Оназивечер по Нова телевизия каза, че напуска партията си, защото се е изчерпал на идеи. А малко преди вода то бяха листовски- Софиянски знае как! Боже каква наглост. Дано Господ го върни на децата му-зарад и всички нас!

Това дали ще се случи в Европа или щатите, писна ми да ни третират като говеда.

частна собственост имат богатите, бедните имат праов да живуркат и да не се пречат, това ни го напомнят всеки ден, само че малко заобиколно

да му се купи автомат Калашников на дядото лесен за поддръжка и много ефикасен , а ББ да му връчи награда , най-после някой да не си затрае , а да се опълчи , а пък за полицията - днес в Новинар има един хубав виц

Не е ли имало поне още един човек да застане до дядото?Много ме е срам!Как бързо са го арестували и осъдили!Жалко!Колко са изрядни документите на строителите!Браво!На къде вървиш Родино?

Педерастка държава! Как ще решавате нещо без да питате собственика бе, изроди! Решили били да строят на калкан. Щото са изкупили терините наще хора. Ако нормален човек иска да прави на калкан, ще му правят сечено докато не си плати рушветите. Сега обаче, да не би да се преебе работата не казали на човека, че ще му строят в двора и няма отстояния и др. подробности. Жалко, че не е стрелял на месо!!! Но и това ще стане скоро...

4OVEKA DA ZAVEDE DELO SRE6TU DARJAVATA I SRE6TU FIRMATA.

Bravo na 4oveka !!!!!!Ne znam samo dali niakoi ste pro4ete nawite podrajki i protestite ni srewtu upravliavawtite .Jiveia v 4ujbina, no redovno sledia kakvo se slu4va v BG. I nikoga, ama nikoga ne bih se varnala dokato stavat takiva absurdni newta. I zawto e osaden 4oveka ?S beleznici go bili otveli-sram, sram i za obwtinata i za policiata i za sadiliwtata ni.

ами закъснял е дедото - човек трябва периодично / на 2-3 седмици/ да подава жалба , за да не изтърве срока. а иначе нека да строят бе, нека д а лапат, пожелавам на нашите политици, мутри и всякакви бандити да живеят по 1000 години, за да могат да излапат това, което са откраднали. ей ква е тая изродска държава, как се падна на мен да се родя в тая душевна пустиня, тежко ми...