Пламен Стоилов е избран за ”Кмет на месеца”

Кметът на Русе Пламен Стоилов е избран с гласуване в интернет за "Кмет на месеца" в категорията "Фестивали".

Обратно в новината

Коментари - Пламен Стоилов е избран за ”Кмет на месеца” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожелавам му да го изберат и за кКмет на годината. Все пак от времето на Калчев нищо не се направи за града ни по-видимо, освен че го разпарцели и ограби чрез рекет.Елеонора Николова асфалтира голяма част от пътната мрежа и с това си остана Русе толкова години.Божидарчо успя само да изучи щерка си с по 6000 евро на месец в Германия и толкава.Стоилов поне иска да прави нещо за Русе и според опциите , успява нещо да сътвори.Не го хулете.Дребен ,нисък или висок ,няма значение , важното е да има желание .Толкова ни удариха тези 25 години в Русе ,че сигурно трябва да се върне периода на Сксагинта Приста, че да се оправим.И нека никой не се коси ,че сме отпаднали от конкурса за Европейска столица на културата.Самото обявяване на кандидатурата бе достатъчно.За повече на всички трябва да е ясно ,че нито Русе ,нито някой друг български град не е способен за такава титла.Няма какво да покажем на Европа,няма къде да ги настаним хората от Европа,няма къде да ги храним хората от Европа ,ако стане гаф да изберат някой наш град ,като нашия.защо не се мисли върху това, а трябав да се хулим .Нека всеки който се смята за истински русенец да търси винаги позитивното във всичко ,дори и в отрицанието на нещата.

и мен татко ще изучи,ще видите какъв юрист ще стана, и то благодарение на г-н Белоев,

Този пумпал, само като го погледна и ме хваща срам да кажа къде живея....

Ами гледай мен тогава, пич съм от всякъде

Моля за малко повече информация: 1. Кога е обявен конкурса ? 2. Къде е обявен ? 3. Има ли филтър за гласуване по IP-та ? / ясно е, че е имало вътрешна общинска заповед за гласуване/

sanches1

Ох, ох, ох... Леле, колко зле е нашият град, нямаме си и на представа... Няколко човека държат за гушата останалите 150 000! Отпадаме от престижен конкурс-Столица на културата и сега обаче трябва да сме доволни, че стоилов се състезавал-забележете с кои кметове, на кои градове само и бил спечелил какво-кмет на месеца, смешнициииии....

Ние русенци знаем,че никога не сме имали такова лошо управление(говоря съвсем нежно),досега съм мислил,че няма друг кретен като него,но уви!!!!Горките хорица от другите градове,които имат по големи малоумници дори и от този!!!!!!!

Ама моля ви ! Нека малко по сериозно ! Никому незнаен конкурс, на никому незнаен сайт, никому незнайни гласували и ?!?! Кмет на месеца, а ?! За бога, това е малоумно !

За гнома трябва да са гласували ГЕРБерунгелите в Русе! Този палячо бивше ченге се извъртя и стана палячо за пари. Много е некадърен залията!

Кметът -гном е първи! ВКР е първо. Браво на аристократите русенци! Дерзайте!

Кмет на месеца .... ама съревнованието само за Русе ли е било ?!

След като Русе беше изхвърлен от конкурса европейска столица на културата по вина на този кмет и целия му екип,сега го реанимират никому неизвестни конкурси!Ех,Стоилов,Стоилов,колко по- лесно беше кат ВКР!

Лицето Пасев, сигурноси е гласувал сам,защото в Русе даже съпартйците му от ГЕРБ не искат да гласуват за него!

О Боже, остава и Свилен Иванов и Иван Григоров да станат замове на месеца.....!!!!!