Енимехмедов събра подписите за кандидат-депутат

Октай Енимехмедов, който нападна лидера на ДПС Ахмед Доган, е регистриран като независим кандидат за депутат във 2 МИР Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Енимехмедов събра подписите за кандидат-депутат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ANISHAR

Фанатици ли ще ни управляват !!! Браво .... имам идея :) затворниците с най тежките присъди да се изкарат от затвора и да се кандидатират и те .. няма начин как да стане иначе - двоен стандарт ли е това !!!

това е новото лице на дпс , ахмед пак ни изигра

Приветствам го. Успех на изборите.

Нищо лично към този персонаж, ама не трябва ли да имат ЧИСТО СЪДЕБНО ДОСИЕ кандидатите за такава "службица"? Аман от престъпници, дето искат да са начело на държавата! Ама не искал бил да убива??? С пистолет ли беше? Да. Ако е искал театър - да е продавал билети и да е обявил предварително участието си!

ДПС=омраза за турците.Депутат му се преискало да става.Живеят си царски на наш гръб.Марш в Турция.

Абе тоя е потомствено ченге бе! От 1000 км личи, че е свързан с бившата ДС! Поредният политически експеримент на бившите ченгесари, които държат и Доган /агент Сава/!

личи си ,че ти си ченгето,като много други които пазите ахмеда и се чудите кого по-напред да омаскарите!успех на момчето и дано такива като теб да изчезнат от нашата действителност,дай боже,амин!

И какво сега ?! -само защото е изтичал на сцената с някакъв пистолет ( газов или не ) така и не гръмна въпросният пистолет за да се разбере - и вече си имаме Нов герой спасител на БГ!!!!! Стига бе хора - това е най-малкото несериозно да не кажа - глупаво !! Така и не се разбра дали Доган се е изринал от страх след случилото се и изчезна от политическата сцена . Поста го пое Местан който и той сега е заплашен та чак трепери от страх - НСО -то го пази като писано яйце - може и той да се дръпне в сянка - И ето на хоризонта новият млад, обаятелен , умен и смел обединител и герой - готов да влезе в ''новият '' ни парламент и да оправи всичко ..... !!! Стига бе хора - Никога няма да има край агонията на тази страна !!!!

Ами защо ти не изтича поне с воден пистолет.

АГА,ПРЕДИ ДА ТЪРКАШ ДЕПУТАТСКАТА БАНКА ТРЕБЕ ДА ПОТЪРКАШ НАРА.ТОЯ Е КУКУ,ВИЖ МУ ПОГЛЕДА, КАТО НА БОЛЕН И ДУДУКОВ.

Може ли хора които са подсъдими да бъдат в кандидатдепутатски листи. Може ли човек, който прави опит за убийство да е депутат. Ако това се допусне, ясно че няма нищо нормално в БЪлгария, а за тоя самонадеян тип, затвор.

Нека да гледаме реално - Октай е нямал намерение да убива никого с газов пистолет, а да покаже, че всемогъщия Доган може да бъде сплашен! Това е хулиганска постъпка, да, но за нея той престоя над година в затвора отдавна е изкупил вината си!

И като го погледнем реално :- ти откъде знаеш какви намерения е имал Октай ?? Момчето е симпатично , може и да е много интелигентно - Но щом ще гледаме реално - Бих предпочел в следващият ни парламент хора работещи и ,мислещи и най-вече МИЛЕЕщи за България , които евентоално с много усилия, народна поткрепа , и БОЖИЯТА помощ да изведат Майка България от тъмния тунел в който се намираме !!!! Октай и всички като него с най-голямо уважение и адмираций за смелостта и ентусиазмът му , Но според мен а вярвам ,че и други мислят като мен има да измине мнооооого дълъг път до парламента !!!!!! В тази страна стана модерно всеки от улицата и хайде в парламента !!!!! Героизма , родолюбието , смелостта и мн. др. качества са нужни повече в ежедневието на България а не само депутати !!! Аман от Т...пи депутати , дето ни съсипаха държавата и разиграващи театри !!!!!

Подкрепям момчето. Той излезе по-българин и от нас. Защо да не стане депутат. Тези, които го биха и ритаха да не би да са по-добри или са направили нещо добро за България??? Подкрепям с две ръце.

Заради такива наивни като теб го изиграха този цирк и още не си разбрал ,че нищо още не е свършило и проекта на ДС се развива по план .Още някога когато дори уж умни и информирани политици се бяха хванали на въдицата писах за предстоящото развитие и всичко се развива точно така.Дали ще успеят зависи от броя на наивниците.

Нека момчето да бъде подкрепено с условие да довърши с изпитите и се дипломира! В Народното Събрание със сигурност ще е по-полезен от неговите побойници - поне няма да е с вързани ръце на земята и както попика Доган на трибуната на конференцията на ДПС така ще плаши и агентите от ДПС в Народното Събрание! Момчето може да обедини и хората от турски произход да работят срещу ДПС и ЗА България! Българската нация не бива да се разделя един срещу друг от агентите на ДПС!

Не е за учудване че политиците ни водят за носа - като ви гледам как лековерно и наивно раздавате депутатски места и издигате в култ на обединител и спасител !!! Ако ще и през ден да има избори - все тая - Никой не мисли и не вижда по- далеч от носа си ! Да са ви честити новите депутати ако ги избирате по този начин - Пък после се оплаквате ... !!

Един човек с неясен етнически произход ,опитал да убие друг- депутат.Държава на абсурдите.

България е на кръстопът на народите - няма такова понятие чист етнически българин! Но идеята на Левски за България, която цитира Октай, е идея за изграждане на българска нация от хора с различен етнически произход. Затова всички се възхищават от Апостола... Редно е българите да се опитат да осъществят тази идея в България и да не различават Октай от всеки друг българин!

За тия подписки, е много лесно някой корумпиран данъчен инспектор или полицай, да източи данни за 5 хиляди души, и после да направят една фалшива подписка. Хората може да са включени в подписка, без дори да знаят за това. То, затова има толкова много партии.

Който е дал подпис. то той е предател......

по-добре да се покрие, да не събере друго.......

Поздравления! И нека младите хора и тези ,които все още не са ориентирани за кого да гласуват да го подкрепят! Заслужава! УСПЕХ!

Primer za mladite: Opit za ubiistvo-deputat zavinagi!

Браво!