Пловдивчанин (88 г.) скочи с парашут от 3,5 км

88-годишният Киро Захариев от Пловдив скочи в неделя с парашут от 3500 м височина в небето над Монтана, пише "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Пловдивчанин (88 г.) скочи с парашут от 3,5 км | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво.Имало още мъже,защото какви мъже имаше едно време...веднага разтваряш краката при приземяване

С моите 33 скока преди 26 години съм направо в детската градина в сравнение с 88-годишния "колега" :) Прекланям се пред жизнеността му и искрено му завиждам! Дано е жив и здрав и да отпразнува и 2000-ния си скок ! Който веднъж е "заразен" с парашутизма, цял живот "боледува" от мечтата пак и пак да полети!!

гледаите какви умения и на таз преклонна вазраст.....нека осчте далги години ги радва почитателите си *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кви инструктори бре,да не сте го задължили ей,че е срамота, човекът цял живот е скачал с парашут,а вие инструктор му пращате.А иначе-БРАВО БАЧО-продължаваме!

Бай Киро е на 88. Не може да скача сам защото няма сили вече. Важното е, че е млад по дух. Пожелавам му още много скокове, пък били те и в тандем.

Респект! Трабват луди глави пък били те и на 88 години...Лошо е да видиш обаче млади хора на по 20 -30 уморени от живота и изтощени, празни и без блясък в очите...А на бай Киро още скокове и най вече здраве!!!

Жив и здарв да е. Щом му носи радост и може, да скача докато може. :)

Браво на човека за духа и куража! Пример е и за стари и за млади! Но в новината няма скандалност и злобдневие и едва ли ще събере повече от 10 коментара :)) Нищо, да е здрав и да отпразнува 100 годишнината си със скок.