Вдигат 5-звездни къщи за почивка в Слънчев ден

Ще се направи проект за подобрен устройствен план за регулация и застрояване в к.к. „Слънчев ден", реши комисията по архитектура към Община Варна.

Обратно в новината

Коментари - Вдигат 5-звездни къщи за почивка в Слънчев ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо сте ми изтрили коментара ? Бях написал, че от 7-8 години няма свободен достъп на гражданите до плажа. Пращат ги да обикалят 1 км. А сега щели да ги пускат. Лъжа ! Отидете на входа от към магистралата за Златни пясъци и се опитайте да влезете.

Абе, безмозъчни изроди, докога ще погребвате България. Стига с това презастрояване. Във Варна, специално, толкова се престарахте през последните 25 години, че не остана читаво място. Златни пясъци отдавна е заприличал не на курорт, а на циганска махала, с една до друга колиби, нищо че са огромни постройки, които никога не могат да се напълнят 100%. Бившата Дружба, сега Св. Константин и Елена също стана на жилищен квартал. Морската градина, по времето на алкохолика Киро Кмета, се раздаде по заменки и там сега има всякакви кичозни дворци на забогатели мутри и мошеници. А лозята на Евксиноград отдавна се изсечени и на тяхно място се пръкнаха богаташки резиденции. Стига бе, строителни бандити, стига сте унищожавали и малкото, което е останало. Няма ли прокуратура и съд за вас???

Е заради това безобразно строителство ходя на море в Испания, Гърция и Турция!!!!!!!!!!!!

До кога ще се избират мошеници по общинските съвети? Абе, вие няма лид а гласувате за някой честен човек?

"на гражданите ще се осигури безплатен достъп до плажа, като дървесната растителност ще бъде максимално запазена..." Този тимаджийско-гербаджийски ибрикчия говри глупости: достъпът до плажа е отворен по закон за всички, а понятието "максимално запазена" не означава нищо конкретно! За по-оптимално нека дупчат край къщичките за шистов газ, нали е безвредно!

Ще ми дигнат оная работа с това презастрояване

Една седмица почивах в Гърция. На плажа няма кюфтета, бири, царевици, няма мангали с чантички да обикалят и да искат пари за чадъри и паркинг... Спокойно, диво, чисто... Пак ще отида там, въпреки, че живея на 50км от морето, по разбираеми причини...

stanqo@

Подготвят още едно голямо престъпление и ограбване на варненци - гората на Слънчев ден ще бъде застроена за свои хора! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=956321677726722&set=gm.817361131649953&type=1

Такава е концепцията в курортното строителство на турските морски курорти-висококатегориен хотел от 4+ или 5 звезди и около него анекс от модерни нискоетажни/не повече от 3 етажа/ къщи, вили, бунгала.Най-после и ние се усетихме какво трябва да се строи по Черноморието .С подобен профил е и Бялата лагуна.Няма никакво основание да се стопира изграждането й.Хората роптаят срещу бетона и с право.Къщите са друго нещо, еднофамилни екокъщички до два етажа и нищо повече,контрапункт на Бетоновград 2,както някои наричат Златни пясъци.

Платено мекере, за по-голяма тежест - и доцент! Де и на мен да ми дадат такава "звездна" къщичка...

Режете смело - то и без това не остана! То с Черноморието се приключи:(