314 нови спирки ще има в Пловдив

314 нови спирки ще се появят до края на май 2015 година в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - 314 нови спирки ще има в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ще пише ли на тях дестинацията на всеки автобус, защото сега трябва да питаш дали отива там, където искаш. В момента номерата на самите спирки са с най-големи цифри сякаш за някой потребител това е от значение?! И помислено ли е кой ще ги поддържа здрави и чисти?

Каква полза от нови спирки след като край тях са дупки , разхвърлени плочки ? И в този хаос е монтирана новия подслон !

Ех Кацарски, Кацарски, кога ще ни освободиш от твоята мисловна дейност, даваща проявления в безсмислени изявления? " Те ще бъдат поставени на различни места в града ...", дано поне са на местата където спират автобусите. Тая сага с тия спирки е като всичко друго което правят в т. нар. Община, с мисълта за местните избори догодина. То бива бива предизборна агитация ... Ако човек сравни датите за всичко предстоящо, ще разбере, че догодина май месец ще се случи всичко, което не се е случило 4 години ... случайно, съвпадение :)

А спирките ще бъдат ли придружени с Лафките и прилежащите им карантии?! Лафки с алкохол и цигари пред училищата, а капаците на павилионите са така отворени, че да не може нормално да се минава по тротоаритв