Пуснаха изцяло кръговото при Водната палата

Движението по новото кръгово кръстовище до Водната палата вече е пуснато във всички посоки, съобщи Plovdiv24.bg.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха изцяло кръговото при Водната палата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЯМА КОЙ ДА ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА ТОЗИ ТЪП ПРОЕКТАНТ И ТОЗИ КОЙ ВЗЕ РЕШЕНИЕ ДА СЕ РЕАЛИЗИРА ТОВА ПЕТНО И РАЗВАЛИХМЕ ПЪТЯ. ВИЖТЕ НАВЪН КАК СЕ ПРАВИ ПОНЕ ДА ВИ ЗАПОМНЯТ А НЕ ДА ВИ ПСУВАТ.

Просто нямам думи, още не е 15-ти 09, а вече стават задръствания до хотел Марица. Какво очакват тия глупаци незнам!!!

Чудо ще стане още при първия дъжд, най-късно на 15 септември като се приберат всички. Ще се получи задръстване от класа. Да дойдат да се учат урбанистите от цял свят как се прави истинска "тапа"!

всъщност това кръгово е второ по простотия. най абсурдното кръгово е на пътя между поморие и сарафово. там има кръгово по средата на скоростен път без да се пресича с друг път!!!!! караш по новия път, всичко е ок и... хоп... кръгово... ама без да има друг път нито от ляво, нито от дясно... и след кръговото... пак караш. там пък тъпотията е невероятна

Хей тъпи майни знайте че от вашио кмет по убав нема

а вие фен ли сте му или фенка? и от дека сте ако не е тайна? ако сте от совето да знаете че азека много аресвам данчето. по убава от нея нема!

ке ви го дадем кметот да си го биете углави цел живот! Он ке ви направи кръгово во секи кенеф!

Никъде няма да видите такъв идиотизъм - мост, кръгово.......на този, който даде тази идея, трябва да му направят паметник на главната, редом с Мильо, да си правят компания. Кому беше нужно ????????

И кво значение има дали след/преди кръговото има мост ? Каква е разликата ако нямаше ?

по рождение ли си толкова прост или от скука?

На мост кръгово......що не сложихте и по един светофар в двата края на моста бе ОЛИГОФРЕНИ ????

Кръсттовището е много добре направено и ще върши идеална работа САМО АКО Ш0ФЬOРИТЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ ! Когато някой селяндур завива ня ляво от най-дясната лента никой не му е виновен ! На такива не кръстовището им е тясно а главите са им празни !

поредната тапа на Пловдив. каквато управата такива кръстовища и пътища.

много си прост със сигурност. да не кажа неграмотен

На-на-на-на-на :)

ами ако камиона или автобуса направят ляв завой от лявата лента или десен завой от дясната лента ще настъпят със задната гума бордюра, ще изпочупят плочките, ще смачкат цветята в островчетата. а автобуси (и то не само от градския транспорт) на това място - колкото си искаш. личи си че не я разбираш материята, за това много те моля - нпусни обекта!

Научи се да караш и няма да настъпваш бордюра. Ако не можеш смени си професията.