Идва край на проблема с местата в градините

До месец за жителите на Русе вече няма да има проблеми с местата в детските градини.

Обратно в новината

Коментари - Идва край на проблема с местата в градините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия,като пребоядисат някоя сграда и започват да я откриват като нова и си мислят,че всички русенци имат загуба на паметта и не знаят кое кога е построено.

Добре е че се грижите за малките деца,а СОУ "Й.Йовков" кога ще попадне под грижите на общината?Там също учат деца,а базата не е обновявана от 57 години с изключение на кабинетите по информатика.Да не говорим за дограмата,покрива и т.н.Ако ръководството на школото е некадърно,то намерете начин да го смените.Децата не са виновни за слабостите на директора.

Раждаемост: 2009 - 81 500 2010 - 76 100 2011 - 71 400 2012 - 63 800 2013 - 61 300 деца Така се решават проблемите с детските градини.

И като какъв мутрата реже лентички? Не е ли обидно за децата и родителите им, един бивш (и едва ли само бивш) престъпник да говори за възпитанието на децата!?

Kalin

Ми как няма да идва като последните 4-5 години раждаемостта спадна рязко а и ако ББ се върне на власт ще спадне още поне сред българите!

Гнома и Бабуина -царе на рязането на лентички! Ще се върнат ли тези времена и нрави? Хора това зависи от вас! Да излезем всички да гласуваме и да смачкаме дитатора мутра и неговите лакеи!

А за кой да гласуваме? Дай идея ...

Как за кой - Цензурата, ДПС или Атака. Поне имате голям избор

Краят на всичко ще дойде,ако гласувате за хората на снимката.

И на кое по-точно - на лошото или на доброто??

ВИЖДАШ МИ СЕ УМЕН...ГЕРБЕР.