Британка пострада при катастрофа с каруца

Британско семейство пострада при тежка катастрофа на пътя Русе–Разград. Автомобилът им е връхлетял върху каруца без светлоотразители.

Обратно в новината

Коментари - Британка пострада при катастрофа с каруца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага да бъде променен Закона за движение по пътищата и на представителите на определн етнос да бъде разрешено да се движат където си искат и другите участници в движението да са длъжни да им осигуряват предимство. Включително и по автомагистралите. Иначе оплакване в Хелзинския комитет за нетолерантност.

Без да се заяждам, просто от любопитство -какъв е етноса на джигита , който е бил пиян като талпа.

Абе , какво заяждане има тук? Мръсен мангал, който за по-направо, е щял да мине през някоя нива! Те това правят нощем с каруците си.

КОЙ ще плати коня на каруцарят а?С колко се е движел автомобила та да убие коня??? тези въпроси си задайте!!!

Ако още не сте разбрал, движението на каруци без светлинна сигнализация нощно време е забранено. А движението на каруци по конкретния път е забранено, даже и да са сигнализирани, бре...

А ти си отговори сам на въпроса, разрешено ли е движението на превозни средства с животинска тяга на такъв път. Особено в тъмното и то без нито една светлинка. Даже и с 30 км/Н да се движи на коня не му е гарантирано здравето.

Българската държава не може да застави едни каруцари отразители да сложат на каруците, или фенери или пък да направи паралелен път за каруците, тръгнала за война с Русия да се готви. Тия каруци са опасност за всеки, ама къде акъл у БГ. Там наблизо е роден Велик БГ -Философ -държавник. И всички камъни са Философски камъни.

Какво търси каруца на скоростен път?? За съжаление ще продължим да страдаме от тая тъпа и нагла сган, дето им дадоха толкова много права и нито едно задължение. Защо нито един закон не ни гарантира защитата от тия гниди. До кога бе господа управляващи?? И кой ви убеди, че можете да управлявате държава?? И тоя ще се измъкне сух /ненаказан/ от идиотщината заради която е пострадала невинната жена! Тъпи управляващи - тъпа държава!

За децата на нивине закони няма! Да сте видяли кон на каубой със мигачи и светлоотразители!? Пък и отдавна беше когато децата на нивите бяха задължени да запалят и вутроустойчив фенер за през ноща. И как тогава ще се защитят техните лични данни

Егати тъмната мисъл... По-добре се кръсти Тъпата Крава