Удължават живота на ТЕЦ ”Варна”

ЧЕЗ и Българският енергиен холдинг подписаха меморандум за сътрудничество в търсенето на технико-икономическо решение за удължаване на живота на ТЕЦ „Варна“.

Обратно в новината

Коментари - Удължават живота на ТЕЦ ”Варна” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Студен резерв" значи, че когато ТЕЦ-а няма да работи, държавата пак ще му плаща в пълен размер харчовете, в което именно беше и конфликта преди време. А това значи,че българската държава ще продължава да издържа чешките пенсионери чрез ЧЕЗ! "Студеният резерв" имаше смисъл,ако ТЕЦ-Варна беше български! А сега трябва да се нареже на скрап,каквато беше идеята до неотдавна! Явно става дума за нова далавера,която ще плащаме ние, останалите българи тука!

'Студен резерв' е технически термин ... нетърсете политически оттенъци так където ги няма. Резултата от политизиране на енергийния сектор го очаквайте тази зима.

Значи ще продължава да се бута в канала-езеро рибата от семейство Кефалови и ще има "рибари" които ще тралят тази морска риба приучила се да живее и в сладководна плюс достатъчно замърсена вода а после да се предлага по рибните пазари и борси на безбожни цени.