Стоянов напусна СДС и хвърли ключовете от ”Раковски” 134

Лидерът на СДС в оставка Петър Стоянов напусна ядосан заседанието на Националния съвет на партията и хвърли ключовете от синята централа на ул. "Раковски" 134 с думите "Напускам СДС да ги оставя на спокойствие да си избират ръководство".

Обратно в новината

Коментари - Стоянов напусна СДС и хвърли ключовете от ”Раковски” 134 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Представям си утре как Първанов се изнервя и хвърля куфарчето с ключа за бомбите на масата и си тръгва. Ще е баси забавата. К...т нещастен като се нерви ходи да копа на село...И такав човек иска да води държава...

СДС ПОСТИГНА ЦЕЛТА СИ......разруши комунизма и даде възможност на кадърните да рабоят и да печелят....А ЗЛОБНИТЕ ЗАВИСНИТЦИ, НЕКА СЕГА ДА чАКАТ, БСП И ДОГАН ДА ГИ О П Р А В Я Т.......

СДС ПОСТИГНА ЦЕЛТА СИ......разруши комунизма и даде възможност на кадърните да рабоят и да печелят....А ЗЛОБНИТЕ ЗАВИСНИТЦИ, НЕКА СЕГА ДА чАКАТ, БСП И ДОГАН ДА ГИ О П Р А В Я Т.......

ДО ДИРЕКТ и всички други седесарски боклуци дето зарадитях правим 17г преход. заради надъхани идиоти като вас дето все някой друг им е виновен сме на този хал. който от вашите любимци да се осере и хоп комунистите им виновни. все са ви винивни ДС, виденов, луканов, живков, желев, бойко борисов, царя. хайде спрете се . нека веднъж и вие да сте си виновни за кафявото в гащите. може ли поне веднъж някой като каже нещо различно от правата партийна линия да не скачате и да го обявявате за комунист - първосигнална реакция тренирана от командира ви както кучето на павлов. всички сте еднакви и сте се пръкнали от едно котило. синята идея я имаше и милиони българи вярваха в нея но заради такива надъхани фундаменталисти като вас и хитрите крадци по върховете държавата потъна. ама какво съм седнал да ви обяснявам като пак ще ви хвъри пяна от устата да викате че някой друг е виновен за всичко ,а вие сте света вода ненапита

Neobhodimi sa radikalni promeni na vsichki niva v dyrjavata. Siniata ideia vinagi shte syshtestvuva, ubeden sym v tova. Narodyt ni ne e glupav, prosto e obyrkan, no ne6tata shte se promeniat kym po-dobro. Tova shte stane vajmojno s pomoshta na temida.

нека, петър стоянов напусне политиката.....а доган и румен овчаров ,да векуват.това заслужава българина.

А кой го избра за мъж на столетието а?Сега е лесно на умряло куче нож да вадиш.

Ура, и ти нищо не споменаваш За БСП, ДПС, НДСВ

аа

Реалисте, а каква организация е БСП, ДПС, нищо не казваш?

Стоянов отдавна се изчерпа, още като президент. Незнам въобще защо се върна в политиката.Той освен да говори нищо друго не върши. Може би и за адвокат не става! А тия демонстрации дето ги прави не минават ,защо не напусне и парламента, зощото тая бездънна яма я няма никъде .

Озъбения кон Стоянов си отива. Спете спокойно деца. Долу седесарската мафия!

Какво ги мислите бе хора тия некадърници, те са си добре, а вижте всички до един се оправиха материално и децата си оправиха, а ние, ние за къде сме????

Да здравомислещ, как разбра , че си такъв. Ако можеше да мислиш, нямаше да гласувате я за царя, я за червените, сега се готвите за бате ви Бойко, пък после сините ви виновни. Това, че сме в Европа, В нато, и че имате граждански права, сините ви го докараха и принудиха и червените да изпълняват синята програма. Тези които твърдят, че не е имало синя идея, ще им предложа да се върнат в татово време, пък да ви видя, ще могат ли въобще да се обадят. Нищо не споменаваш за грабежа на червените, които от комунисти, за една нощ станаха капиталисти. Не знам Стоянов да е крал. Имаше навремето корумпирани в СДС, но Костов ги разкара и проведе една от най-трудните реформи в страната-извади държавата от жанковото блато. Само, че такива мислещи като теб, се подлъгаха по царя, че ще ги оправи за 800 дни. Е и той ви оправи. Грешката на Стоянов и другите сини бе, че когато Костов падна от власт, вместо да го подкрепят, те като плъхове се разбягаха и изкараха него виновен. Видя се, че Стоянов е само един дърдорко без идеи, както и михайлова. Затова Костов си направи партия и се махна от там. Съдбата на това останало СДС е ясна-няма да ги има вече. Жалко, че само ДСБ остана единствената принципна партия. Въпреки, че много здравомислещи повтарят като папагали, че Костов е виновен за всичко. Костов няма хотели по морети и фабрики, както твърдят жълтите вестници като Труд. Жалко, че такива мислещи като теб се подведоха и сега трябва да се сърдят на себе си. Аз лично, не се чувствам излъган от Костов и синята идея. Това което сините го искаха стана. Жалко е че въпреки че Кок.стов управлява само 4 години, все той ви е виновен. Червените управляват 12 години и те попречиха прехода да се изроди.

НЯМА ЕДИННО ДЯСНО И ЗАТОВА ХОРАТА НЕ ХОДЯТ НА ИЗБОРИ. ВСИЧКИ БИВШИ ЛИДЕРИ ТРЯБВА ДА НАПУСНАТ ПАРТИЙТЕ И ДА ОСТАВЯТ ФОРМИРАНЕ НА ДЕСНИЦА ОТ МЛАДИ И НЕОБРЕМЕНЕНИ ХОРА. ТРЯБВАТ НОВИ ЛИЦА КОИТО ДА ИМАТ САМО ЕДНА ЦЕЛ - ПОВЕЧЕ ПАРИ В ДЖОБА НА БЪЛГАРИНА. ДА ОБЯСНЯТ НА ХОРАТА НА ОБИКНОВЕН ЕЗИК КАК МОЖЕ ДА СТАНЕ ТОВА И КОГА НАЙ- ПОСЛЕ ЩЕ ЖИВЕЕМ КАТО БЕЛИ ХОРА..... ВСИЧКО ДРУГО Е ПОПУЛИЗЪМ.

къф елит бе? пръдльовци от плявата изплувала по разни тъпи митинги през 89 - 90-та и 94-та. аман от треторазрядни доносницииии!!!

НЕ РЕВЕТЕ ЗА СДС -ВСИЧКО БЕШЕ ЕДНА ИЗМИШЛЬОТИНА ЗА НАРОДА .ЦЕЛТА ДА ИМА ДВУПАРТИЕН МОДЕЛ ЛЕВИ И ДЕСНИ.НА ВСИЧКИ ПАРТИЙНИ СЕКЩРЕТАРИ НА БКП ДЕЦАТА ОТИДОХА В СДС ,А АНДРЕЙ ЛУКАНОВ ГО СПРЯГАХА ЗА ШЕФ НА СДС-ТО ПРЕЗ 1989 г.

Napalno sam saglasna s ANNA MI-otidoh da glasuvam za tiah s sinia bluza,viarvah,4e ne6to dobro 6te se slu4i v taia darjava a sega se ma4a v 4ujbina i niamam viara 4e BG 6te ocelee,ograbiha darjavata vsi4ki mrasnici tam na visoko i prodaljavat da ni majat o4ite,samo pu6ka 6te promeni taia svin6tina!

айдее, още 1 седераст отиде в политическото небитие. добре е всички да отидат там. още по-добре е преди това да има съд и конфискация :) за да им е мъчно и след 100г за накраденото вън вън вън седерастите! махайт се, без вас ще се оправим, както многопъти България се е оправяла след като се избави от предателите и еничарите да се готвят крадците от НДСВ

Българка (30.05.2007 г. 18:33ч.) Боже, Боже, колко злоба се е натрупала в този български народ! Ама защо ви е виновна само синята идея и нейните носители? Нали всички скачахме и се радвахме на нея, но не отчетохме, че комунистите бяха първи в СДС, хвърлиха си уж партийните книжки и започнаха да ни водят. А къде са сега Петър Берон, Евгени Бакърджиев, Стефан Мавродиев, Тренчев, Христо Бисеров и Йордан Цонев и още, още седесари... Изиграха си игричките и ритнаха идеята. Сега всеки си е намерил топличко място в други партии или друг бизнес. Защо да са виновни тези, които останаха докрай да се борят за синята идея? Тях ги наричате с обидни думи и тях обвинявате за всичко. А вие къде бяхте? Тичахте след Симеон, тичахте след Волен Сидеров /и той бивш седесар, бивш гл. редактор на в. Демокрация, а сега националист/, сега тичате след бодигарда на Тошо и Симеон Бойко Борисов. Та той ви омайва с прости думи, а джобовете му пълни с пари - защо не го питате откъде са му. От закуски ли? Обидно ми е, че съм българка! Ne se stramuvaj, moeto momi4e....drugi trqbva da gi e stram!

Това беше в сценария

Чудя се защо в тази държава трябва да има ПРЕЗИДЕНТ? Смешковци, като Ж.Ж и П.С. ме карат да се срамувам, че съм БЪЛГАРИН. Тоя първия е селянин откъдето и да го погледнеш. Втория бъбривковец без покритие.

Хм, май само по времето на Костов крадливия Доган не предеше, май...

СДС е престъпна обганизация и единственото правилно политическо решение за остатъчните люспи е да я закрият. Всеки, който реши някога да ползва бревиатурата, да бъде анатемосван и проклинян !

Активното мероприятие завърши с успех,сега отидоха да си почиват.Почивай в мир,С Д С!

Най-важно е да започнем да гласуваме! Така реално ще се разбере кой-колко струва. Само писане по форумите, според мен никак не е достатъчно. Когато ги преглеждам се ужасявам от факта, че сме толкова много т.н. десни, а на изборите събираме под 200000гласа. Трябва да се гласува!

Ох, чакай да го преместя в другия крачол...

Той пък за какво се сърди?! Петър Стоянов и Надка Михайлова определено се издъниха като лидери, затова е редно да отстъпят крачка назад и ако има все още читави хора в тази партия, която им я направи Иван Костов - това го казвам само да напомня, този позабравен факт!- да се опитат да я оздравят! А ако не им харесва направеното от Костов да си сътворят нов СДС. Стига да могат!

SDS NIKOGA NE SA VODILI DIASNA POLITIKA. TOZI POST-SOCIALIZAM S SILNI ELEMENTI NA ANARHIA E DOSTA DALECHE OT ISTINSKATA DIASNA POLITIKA.

Не му трябват по-вече тези ключове,нито СДС нали си има друг бизнес адвокатчето.Бизнеса СДС го фалира,т.е.изпълни поставената задача и чао.Няма политическа,няма наказателна оттоворност,няма СДС.Има,г-н президент!

Боже, Боже, колко злоба се е натрупала в този български народ! Ама защо ви е виновна само синята идея и нейните носители? Нали всички скачахме и се радвахме на нея, но не отчетохме, че комунистите бяха първи в СДС, хвърлиха си уж партийните книжки и започнаха да ни водят. А къде са сега Петър Берон, Евгени Бакърджиев, Стефан Мавродиев, Тренчев, Христо Бисеров и Йордан Цонев и още, още седесари... Изиграха си игричките и ритнаха идеята. Сега всеки си е намерил топличко място в други партии или друг бизнес. Защо да са виновни тези, които останаха докрай да се борят за синята идея? Тях ги наричате с обидни думи и тях обвинявате за всичко. А вие къде бяхте? Тичахте след Симеон, тичахте след Волен Сидеров /и той бивш седесар, бивш гл. редактор на в. Демокрация, а сега националист/, сега тичате след бодигарда на Тошо и Симеон Бойко Борисов. Та той ви омайва с прости думи, а джобовете му пълни с пари - защо не го питате откъде са му. От закуски ли? Обидно ми е, че съм българка!

Как така са те ограбили!!!??? Та те са управлявали 4 години от общи 18 преход. Това ако не можеш да смяташ са 22,22 % от общото време. Ще ти дам един пример: Ако един футболен отбор играе срещу друг 70 мин. и в 70 минута треньорът на губещия отбор направи смяна на играчите, кой според теб ще е виновен за загубата?

Не е хубава тази работа. Така да се карат. Затова на последните избори комунистите /БСП, НДСВ и ГЕРБ/ вземаха най- много мандати, заедно с националистическата /турска/ ДПС. Аз все още вярвам, че в тия 70 % негласували дясното има огромен потенциал. Иначе ще станем като Италия. Наскоро говорих с мой приятел италианец който ми каза: В Италия по времето на Берлускони се крадеше около 30%, но за времето на управлението се направиха, пътища, улици, мостове, общински и държавни болници, разви се средния бизнес и т.н. А като дойдоха комунягите на Проди, започнаха да крадат държавата безугледно, без да вложат едно евро в инфраструктурата. За съжеление и у нас е така. Не отричам, че по времето на правителството на Костов се е крадяло, но държавата имаше политика във всяка една област и вървеше. Изпразнения до нула валутен резерв беше напълнен до 5 000 000 000 долара, лева се стабилизира, бюрокрацията в регистрацията и обслужването на малките и средни фирми намаля, банковия сектор се стабилизира, банките започнаха да отпускат кредити, кредитния рейтинг на държавата се увеличи. После при управлението на комунистите /НДСВ/ държавата две години беше набрала инерция и не се чувстваше, но след това огромните кражби лъснаха. Такова крадене лично аз не помнех от 1990г. Просто те крадяха всички, нищо не подбираха. БТК, декарите българска гора, вр. Мусала, Булгартабак и т.н. Спомнете си парите за малките обекти. По това време, а и сега периодично работя в общинска администрация и онемявах, когато за детска площадка се представяха количествени сметки за около 3000 лева, а отпускаха 10000 лв. За поредните комуняги въобще не ми се говори. Тези просто продадоха всичко. Няма друга страна в света, която да подпише такъв договор за петролопровода Бургас - Александрополис. Чел съм пакта за безусловна капитулация на Германия във Втората световна война и смея да твърдя, че е по добър за Германия отколкото договора с КПСС за петролопровода. Никой уважаващ себе си бизнесмен или страна по договора не: 1. Разваля договор, който съдържа ред облекчаващи клаузи; 2. Поема основна тежест по договор със най - нищожна облага; 3. Не поема ангажимент без да е сигурен, че същия няма да застраши живота и здравето на хората.

i ot tuk v plovdiskiat zatvor ne ka se predade sam

Да, СДС е изпята песен, но нямаме дясно пространство! И какво правим сега??? Какво правят хората, които биха гласували именно за подобна дясна политика- седят си у тях и не гласуват, защото няма за кого да се гласува. Ние сме една смешна и жалка държава. А модераторите да се постараят да ми одобрят мнението тоя път!

dobre 4e ste otworeni po otno6enie na towa koj kolko da wzema no komunizma go nema we4e mom4eta nema q we4e dargawnata qsla zada wzeme profesora pari trqbwa da gi izkara a ne da mu se pla6ta samo zatowa 4e e u4il .trqbwa da se raboti a ne da se ple6at gluoposti towa e pazarnata ikonomika ako 6te i s 5 wis67i da si ne se li prodade6 dobre 6te duha6 supata .zatowa i wsi4ki iskata da sa na dargawnata qsla no dargawata e sa6to ikionomi4eski subekt i oswen da wdiga danacite sled kato q razprodadoha drugo ne moje. zatowa ni 4aka golqmo teglo. Towa e polojenieto.

Уморените коне ги убиват, нали

На това недоразумение на времето му викаха папагала на Отело.

Като нема лапане - напускам! Ако имаше некой и друг глас повечко....ама нема. Сега напускат. И Фернандел и Моравия командир и гаражната /дърта вече/ фея. А ние къде да напускаме? F.U.

Комунизмът, скъпи, падна по обективни причини, че и дори въпреки твоето СДС... А синята идея, поборнико, съществуваше и преди 1989г., както съществува и сега! - Нацията ни и сега е бременна с тази идея, но докторът го няма... Няма го! ...Кой каза, че П. Стоянов е политик? - Не си спомням... Excuse me, Mr Prezident...

ЖАЛКО, ЧЕНАРОДА ТОЛКОВА ИМ ВЯРВАШЕ БИЛА СЪМ НА ПЪРВИЯ МИТИНГ НА СДС ПРЕЗ 1989 ГОДИНА КАК НЕ ГИ БЕШЕ СРАМ ДА РАЗБИЯТ МЕЧТИТЕ НА ТОЛКОВА МНОГО ХОРА. ТОВА СЕ ИДИОТИ, МАЛОУМНИЦИ, КРАДЦИ И РАЗБОЙНИЦИ. ВСИЧКИ ДА СИ ХОДЯТ. СТИГА ИМ ТОВА, КОЕТО ОТКРАДНАХА. А МОЖЕ И ДА НЕ ИМ СТИГА. НО ДА НЕ ЗАБРАВЯТ, ЧЕ ГОСПОД ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ. ХАИР ДА НЕ ВИДЯТ ОТ ОГРАБЕНИТЕ ПАРИ ОТ ВСИЧКИ НАС. СРАМ И ПОЗОР СА ЗА БЪЛГАРИЯ. ЦЕЛИЯТ СВЯТ ГИ РАЗБРА КАКВИ СА МАЛОУМНИЦИ И КРАДЦИ. ВСИЧКИ ДА СИ ХОДЯТ. НАРОДА НЯМА НУЖДА ОТ ТАКИВА КРАДЦИ И МОШЕННИЦИ КАТО ТЯХ. НЕ ИМ СТИГНАХА НИТО ХОТЕЛИ, НИТО БЕНЗИНОСТАНЦИИ, НИЩО................ А ПЕТЪР СТОЯНОВ ЗАГРАБИ ПОЛОВИНАТА ПЛОВДИВ.....

До всички партий!Изчистете управите си, от лекари, юристи и СЕЛЯНИ!

Neeeeeeeeee Edin sedesarski 6ut , kakto kazaha navremeto . Za6toto na Baj Pe6o ne 4ervenite , a naroda mu pokaza vratata.

Мартин Димитров заяви, че Петър Стоянов се е оттеглил по най-достойния начин и е дал пример как това трябва да се прави цивилизовано. За каква цивилизованост говори? От президент - лидер (насила) на партия и депутат (насила). СЛЕД ТОВА ПАДЕНИЕ ЗА КАКВА ЦИВИЛИЗОВАНОСТ ГОВОРИМ???

Едно време беше лесно - Надето беше млада и красива, привличаше електорат. Само тези, с които е спала от 1995-2005 да гласуват, се вкарват сумай ти депутати. А Соколов, Лучников и Антоан Николов осигуряваха гласовете от мъжкото съсловие, което не се интересува от Надка....

Озъбения кон-бракоразводен адвокат няма вече политически гръб, за да вкара свои фирми на сладки места и сега играе ролята на обидена обарана мома. Шоу!!!! Викам да се вдигаме и да ги обръщаме тези слабоумници, които ни крадат и ни правят на луди, а пък после театрално излизат от политиката. Абей , ВЪШЛЬО СТОЯНОВ, ние не сме по-тъпи от тебе, просто сме по-далече в хранителната верига.

и един червен шут в задника някой трябваше да му удари .

Не се ядосвайте - просто хората тук са прекалено млади и не знаят какво е било 1 време. Сега се радват на свободата която имат (чупят къде каквото има , и буйстват нон-стоп) , ако някога се вурне пак стария терор - няма да изтраят и 1 ден. Свикнали са на постигнатото - но не знаят от куде е дошло - простено им е(на неукия се прощава)