Полицаи спират махането на незаконна бариера

Полицаи спряха насрочено от съдия-изпълнител премахване на незаконна бариера в комплекс „Южен полъх“ в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи спират махането на незаконна бариера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мафия в Пловдив!!! Мамин Ванйо се съревновава приятелски с ТИМ във Варна !!!!

С интерес наблюдавам кога ще му свършат нервите на народа и ще помете всякаква власт без значение от цвят и обещания.

На кой народ? На българския ли? Муа-ха-ха!

Полицията не изпълнява ли в случая заповед на длъжностни лица от Общината,вероятно не.

Е, нЕма такава държава !

вие сте си виновни вие сте избрали да живеете в говнярия :)))

Във Варна общински път който е определен само за преминаване лицето го е заграбил и го е затворил с плъзгаща врата а началото на преминаващия път е сложил и метално въже което се заключва за да не влизат други коли освен негови и на съседа му гости не е ли срамота .

Chefo77

Срамота е и споделянето на такава информация като обаждане по телефона до Милен Цветков. "Тук до нас един направи така". Къде е това "тук". "Кой" е направил така? Вие какво предприехте, за да се премахне заграждението? Или искате да сте в ролята на оня, дето заварил жена си с французин, но не му казал нищо, защото не знаел френски ...

Ето такива случаи се решават поименно. "Полицаи" не е информация. Имена. Кой е разпоредил - имена. Лично репортери да го посетят, ако са репортери и им стиска. Поименно. И да има орган, който от името на гражданството да иска разследване. А не тези, които си плюят в устата, да се скатават един друг. Това е решението. Друго няма. По-просто е, отколкото изглежда. И пак повтарям: всичко поименно! Никакви общи наименования като "полицаи". Само имена, имена, имена. Лично!

за какво е съдът, ако някой прокурор може да спре решението му?

не прокурор а полицаи е спрял изпълнението

спрял изпълнението с устно нареждане да бъде разследван за превишаване на пълномощията. И да каже кой го е изпратил да се прави на ВЕЛИК. Имената на всички МУТРИ по стълбовете и на стената на кметството.

Няма как в Пловдив управлява ГЕРБ, както и в София, Варна.... Там гражданите нямат права а само мутрите!

От Гугъл: "На общото събрание на фонда в тричленния надзорен съвет бяха избрани КНСБ като юридическо лице с представител Пламен Димитров, Йордан Василев (член на ръководството на синдиката) и инвестиционното дружество Тераинвест, представлявано от Димитър Ламбовски, който е и член на ръководството на Първа източна международна банка. Димитър Ламбовски заяви пред Капитал, че акционери в Тера инвест са 15 от най-големите федерации на КНСБ и дружеството е учредено с цел да привлича интереса на чуждестранните инвеститори към българската промишленост. Според добре информиран източник обаче наскоро капиталът на Тераинвест е бил увеличен с акции на приносител, което означава, че в момента не е ясно кой стои зад капитала на дружеството."

Мутренска работа - бариера и такса... Бантустан!

най корумпирното управление в пловдив

ПОЛИЦАИТЕ СА ПОДКУПЕНИ.

устното разпореждане също.

Само не мога да разбера що за хора са тези дето търпят една бариера при това сложена незаконно.Както е сложена незаконно ,така и може да се махне незаконно-флеса е за рязане на метал,а и не е скъп.

Срам! Позор! Безотговорност! Превишени права! Прегазване на закона от органите на реда! Цацаров е на ход!

Като си помисля че , когато си търсех апартамент преди време ходих на оглед и там....Добре че тия дето ги продават са алчни и се мъчиха да ми пробутат кутийка на цената на 2-стаен и аз отказах.

деер

Няма такова не нещо като полицаи, а има полицай еди-кой си и т.н. и тогава нещана влизат в ред!

Не знам кой крив, кой прав, но след 05.10.2014 такива случки ще бъдат все по често срещани.

При подобен случай в европа, та даже по цял свят, министъра на вътрепните работи си дава оставка. Уволнява милиционера и си дава оставката!

Говориш за 'нормалните' държави, с 'нормалните' полицаи и 'нормалните' съдии ...... май!

и с нормалните граждани преди всичко

Много несериозно бе господа. Като има полицаи на мястото възпрепятстващи ЧСИ, то той може спокойно да звънне на 112 и да се оплаче от полицаите и да иска съдействие. Този номер се записва, така че няма как някой да си измие ръцете в последствие. Освен това, нали е трудно да се приеме, че един полицай например пиян, дрогиран, може да спира разпореждания на съда???

Абсолютно правилно ! Това за 112 е истина. И аз съм попадал в ситуация с полицаи, които не искат да си вършат работата, но понеже сигнала беше подаден на 112 с огромно нежелание я свършиха :)

Ех, Харалампи....много ти е мек закона драги! Дал още една седмица отсрочка....Що бе мама?

Едно ласо и едно камионче ще свършат работата за 5мин.!

Типичен пример на слугуващите органи.Някой "спонсор" се обажда на началника на РПУ-то,пращат 2-ма ушевци да спират изпълнителя на съдебното решение.От това по-арогантно какво да кажеш..

Ако това е точно както е описано им се полага дисциплинарно уволнение и военна прокуратура да се занимае с тях. Аман от промиярщина!

Невъзможно е! Отдавна са под "крилото" на гражданския Съд!

"Казал, рекъл" - тия неща в съда не вървят. Къде е главния прокурор да разпореди разследване ! Някой лъже. Или полицаите или районния прокурор там. НЯКОЙ ЛЪЖЕ ! И трябва да си плати за това !