Дават под наем част от бившия Детмаг

До 20 000 лв. наем на месец може да получава община Пловдив от частта си в бившия Детмаг на Малката главна.

Обратно в новината

Коментари - Дават под наем част от бившия Детмаг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да питам ако все пак се навия да взема мизерните ви помещения под наем,къде ще паркирам? А клиентите ми къде ще паркират?Хората по големите европейски градове най-напред мислят за инфракстоктурата и удобството и след това правят сметки за печалбата.Парвенюшкото мислене изчисли колко пари ще вземе "без кръчмар".Не виждате ли че бизнеса се изтегля от центъра,където няма къде да спреш,камо ли да паркираш..

Баце, тази сграда е 60 годишна. Тогава още дядо ти си е паркирал каруцата пред кръчмата у ваше село.

Баце,от дълги години живея в центъра на голям европейски град.Верно е че има платени паркоместа.Но също така са осигурени и много голям брой свободни.Да те светна че точно в самия център могат да влизат коли на живеещите там.Камери следят за реда и всичко е чисто и спокойно..А ти за последен път кога си ходил в центъра на Пловдив?

Никъде в ценъра по цял свят няма къде умишлено да се паркира или ако има е много скъпо. Приканвам всички бай ганювци да свикват с ограниченията ще се затягат още. Ако центъра на Пловдив стане съвсем изчистен от коли ще е още по привлекателен. За всимки мрънкачи зарежда се вечер или много рано сутрин!

Не ги вземай като са милизливи, отивай в лъскавия мол.Ще се намери кой да ги вземе.