Започва ремонтът на зала ”Конгресна”

В понеделник ще бъде изготвено възлагателното писмо и от вторник ще започнат реалните дейности по ремонта на зала "Конгресна" на Двореца на култура.

Обратно в новината

Коментари - Започва ремонтът на зала ”Конгресна” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано не излязат подпочвени води, че ще стане като стадион Юрий Гагарин. Дано!

Варненска управа СЪБУДИ СЕ! Крайно време е вече ВАРНА да заприлича на черноморска столица и да се правят само красиви неща да си върнем отново в спорта зала всички състезания и концерти които се провеждаха в нея.Крайно време е вече и ВАРНЕНЦИ ДА СЕ РАДВАТ НА КРАСИВА ВАРНА .Болно ми е , че всеки втори човек хвали Бургаския кмет браво на този млад човек Чакам с нетърпение и при нас да се случат такива неща и ние да се гордеем с кмета на Варна .

Наистина се радвам за тази зала,детството ми е минало там.Ходила съм на спортни състезания на концерти нямаше тогава дискотеки. Дано този кмет бъде малко по ентусиазиран и милее за града ни. Залата ще добие вид но с какво ще се пълни? За да бъде печеливша трябва да има организирани мероприятия непрекъснато.

В тази зала се провеждаха редица национални и международни състезания! Дано добие подобаващ вид , за да продължи тази традиция!Софиянци отнеха на Варна волейболните състезания! До кога щи мачкат града ни!

Докато не им кажем "майната ви, шопски боклуци, дотука беше"!Докато не им покажем среден пръст,че България не е София!