Увеличават срока на разрешителните за такситата

От 2 на 3 години да бъде увеличен срокът на валидност на разрешителните за таксиметров превоз на пътници, издавани от Община Варна, решиха общинските съветници

Обратно в новината

Коментари - Увеличават срока на разрешителните за такситата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да има квота. 1000 таксита твърдо. Кандидатстват и ги класират с класиране по критерии: възраст на колата, брой нарушения на шофьорите и т.н. По този начин ще се изчисти града от таралясници и от агресивни бакшиши. Като знаят, че ако имат нарушения по тредно ще се класират и може да отпаднат от квотата, ще карат примерно.

Само такситата ли са курници а автобусите които обслужват линия 409 какви са на фирма "Коско" ли са"Моско"ли са незнам но скапана работа Тази хубава Варна която я възпя в своя песен италиянския певец Клавдио Вила заприлича на едно голямо село Къде са управниците на Варна да видят по какъв път се движат автобусите и колите за Журналист -Зл.пясъци Не се ли излагаме пред цял святПри запитване сътрудник на кмета ми отговори че отсечсата не е включена по план за ремонт,и дъждовете не бяха предвидени но изровиха асфалта по улиците .Благодаря Ви"за светкавичната намеса на общината "дано има хора от там да погледнат трезво на нещата

Затова действайте като мен. Когато си поръчвате такси, казвате на диспечерката, че искате колата да е не повече от 5 годишна. Пък бакшишите с курниците да седят и чакат михаля. Пък ако ще и 20 годишни таксита да им разрешат да експлоатират.

То и Бай Семовица да я пуснат по някое трасе като кондукторка, след пет години ще заприлича на курник ако все ое не е такава.