Нова смяна на шефа на Агенцията за Дунав

Поредната рокада в управлението на Агенцията за проучване и поддържане на река Дунав е направена в сряда.

Обратно в новината

Коментари - Нова смяна на шефа на Агенцията за Дунав | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... само си ги менкат управляващите, ... пак че не е от ДПС, както на Бюрото по труда и в други инстанции.

Ние Не сме ние! Познайте кои сме?!

Тоя не е ли пенсиониран вече.Правилно са го махнали,но с него да си отидат и всичките му протежета.

Уважаеми съграждани,гласувайте за ГЕРБ и само за ГЕРБ,няма такава партия в света която да уволнява специалисти и да назначава "техни хора',че да се откраднат пари от европоръчките....съграждани-гласувайте за ГЕРБ!!!!! (вазелина е безплатен)

Тук и дума не може да става за политическо назначение/уволнение! Нито в този случай, нито в който и да е друг. И служебното правителство няма нищо общо с ГЕРБ! Наистина бе, не ми ли вярвате?

Гласувайте за ГЕРБ. Сериозно ! Наистина в тази скапана територия трябва да измре от студ и глад много негоден материал. Наистина ви приканвам - гласувайте за ГЕРБ !!! То просто е мъчение да съществува тази държава с малоумни гласоподаватели.

Връщат ГЕРБерското протеже! Папкането трябва да продължи! Веъщаме "нашите" хора по местата им! А Бабуина от Банкя реве че нямал нищо общо! Тези пидали трябва да си отидат окончателно на изборите! В затвора и небитието!

Не е нормално да се махат толкова добри специалисти и ръководители, които са израснали в системата, не са пуснати с парашут.

Браво на служебния кабинет! Първата стъпка към възстановяването на България е отмяна на всички назначения, направени от нелегитимното комунистическо правителство на Орешарски!

Тези държавници нямат ли си друга по-важна работа, а само сменят този, онзи!! Некадърници!!

Ей , големи идиоти са...вместо да махнат крадеца на ВИК Директора Савича...те се занимават с почтения човек Георгиев !

И ако продължават да твърдят, че няма политически назначения от "служебното" правителство...Безочие! Русе-град на "свободния" дух!

Айдеее на герберските назначения! Добре дошъл на поредния парашутист.