Рокери спряха ТИР-ове на пътя Русе-Бяла

Стотина рокери блокираха в сряда вечерта за около час пътя Русе-Бяла, в района на хижа "Приста".

Обратно в новината

Коментари - Рокери спряха ТИР-ове на пътя Русе-Бяла | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Русе има само 2-е патрулки на КАТ

Ето пак се показа българската простотия. Как може да пишете такива простотии ви питам аз? Това заслужавали да ги събират с лъжица?!? За мен е изключително грозен коментар това... не смятам, че един нормален човек би го написал. Никой не заслужава такова нещо! Никой не заслужава да умре! И защо повечето от вас коментирате като не разбирате? Защото сте прости българи..... нито познавате момчетата, нито знаете тези изроди с моторите, които ви пречат протестират ли? Защото най-накрая се вдигнаха срещу шибаните тирове и вместо да ги подкрепите, защото всички сте против тях, вие храните мотористите. И мога с ръка на сърцето да кажа, че не са мотористите най-големия проблем по пътищата. Всички вие които имате книжки и мислите, че сте безсмъртни!!!! Без значение дали карате мотор, кола, камион. Извинявам се на малкото останали хорица, които карат наистина внимателно.

тир ни е преследвал с включени дълги на близко разстояние при спускане от Гълъбец нощно каране.никакакви маневри и реакции от нас не вразумиха тиразжията,докато не се скрихме в първата отбивка и го пропуснахме да профучи като обезумял. затова - качете тировете на жп платформи,господа управници!

Подкрепям мотористите! Колко безрасъдно каране на ТИР-ове турски и румънски погуби живота на хората в цяла България? Колко? А колко са тези с мотори, освен с неразумното си каране да погуби собствения си живот?! На какви изпреварвания и нарушения съм била свидетел от ТИР-ве с турска регистрация и румънска знаете ли? Чудо е било, че не са завършвали със смърт. Питам се къде е КАТ? А да- да спре дядо ми с ладата и да му провери документите, браво, само така КАТ! Москвичите, ладите и и жигулите правят най-големите катастрофи...а ТИР-вете? За тях нищо....само прекръстване след поредният погубен БЪЛГАРСКИ ЖИВОТ! Така че подрепям МОТОРИСТИТЕ, та ако ще да са рокери, рапъри или оперни певци!

Редно е все пак да се каже че не всеки с мотоциклет е рокер...

Вярно е, че има и свестни мотористи, но има и много неразумни, ... но не са само мотористите такива - такива са и шофьорите на автомобили, ... е снощи май нямаше рали по "Плиска", но се е случвало често да изтръпваме от ужас, като чуваме как свистят спирачки и се кара на максимална газ, а за съжаление и понякога се завършва в някое дърво - за последно сбогом, а това за близките и за приятелите ви е ужасна болка. Безсмислено е да се "доказвате" за няколко минути по-бързо шофиране, което да ви струва живота.

Рокерите вечно се възприемат за голям фактор. А са вредни дори и за себе си, за останалите на пътя са направо терористи.

Ти си най големия ФАК-тор! Няма рокери-мокери, гражданска посиция, социално съзнание. Ти си най великия! Ей аман от мрънкачи като теб! Само въздуха хабите, никаква полза от ВАС.

Ехх, защо РАЗВАЛИХ на мама П../пистата за мотористи/като се родих толкова глупавичък???Ех.защо ме събраха с лъжичка от черджето!

Това ли ти роди инфантилния мозък- да използваш ник-а ми, за да избълваш поредната простотия... Доста такива като теб са минали през ръцете ми- кой цял, кой на части, едни оживяха, други не.. Ако се пребиеш един ден/ защото е повече от ясно , че си тъпо копеле с мотор/, нищо чудно да се срещнем в операционната и тогава можеш да ми споделиш някоя нова твоя блестяща мисъл... ако можеш де...

Пеншънааа,недей да ми се правиш на лекар ,по всичко личи,че си един абсолютен СЕЛЯК!Ако по някакъква случайност си медик,то това е поредното ДОКАЗАТЕЛСТВО,ЧЕ ЛЕКАРИТЕ СА ПСЕВДО ИНТЕЛИГЕНЦИЯЯЯ!!!

Гледам селяните от Руситу,дет си паркират колите/страрите бракувани голфчета/по тротоарите,по градиките и на всякакви чудновати места,пак са недоволни!Интерено ми е ,дали много им харесва когато пътуват и има колона от 5 тира да се изпреварват??!!??Голеемии СЕЛЯЦИ пишат във форума,както има МЪРША сред моторджиите,ТАКА ИМА И МНОГО МЪРША СРЕД ОСТАНАЛИТЕ ШОФЬОРИ!

А кой ще спре тези убийци и самоубийци синове на богаташи с мотоциклетите. Карат в населени места със скорост три пъти по висока от разрешената. Преминават и край полицейските коли, но ченгетата са заети да гледат включени ли са светлините на автомобилите и поставени ли са коланите от водачите. Кретените да си направят писти, да ги оградят и да се трепят само там.

Абе хора Вие номални ли сте. Може ли да четете. Акцията е за подобрване на пътна инфраструктура и съблюдение на ограничението на движението на тежък транспорт. АУ ПЕШО ти данъчен ли си, че да знаеш кой с какви пари мотор си е купил. Значи ако имаш мотор или по хубава кола някой ти я е купил така ли. Еми ще ете разочаровам от 16 годишен бачкам и всичките си три коли сам съм си ги купил. Ако на теб мозъка и образованието тии стигат за заплата от 380 лв това си е чисто твой проблем!

Колко трябва да си прост и нагъл, за да яхнеш "метлата на смъртта" и докато правиш всички възможни нарушения на Закона за движение по пътищата, да имаш претенции към останалите , в това число и пешеходци, да те пазят и да се съобразяват с твоите капризи. Лягам си в десет вечерта, но цяла нощ идиоти на моторетки трещят под прозореца ми, а аз на другия ден като шофирам недоспал какво да кажа? Един комплексар на моторетка е в състояние цяла нощ да пощури младо и старо и няма кой да му свие перките и да го сложи на място ... и тогава се намесва съдбата ... съжалявам - мотористите си доставят удоволствие и избиват комплексите си по пътищата, аз шофирайки си изкарвам прехраната - създавам стойност.Така че много ви спазвайте закона и не ми пречете нощно време да спя.

в други страни на европа в събота и неделя понякога и на празнични дни се спира трафикът за тежкотоварни автомобили от ,,определени часове,, до две денонощия!!! от петдесет рокери дваисет може да карат ,,неразумно,, при това мотори, но от два три хиляди тира ако двеста карат ,,неразумно,, ни стигат!!!

Вижте, има проблем. Като се качи човек на мотор или велосипед като, че става невидим за тези с колите и камионите. Нелогично е, но ФАКТ. Най тъпото е, че при ПТП идва КАТ Русе и ти прави акт за несъобразена скорост с велосипед ! Не се шегувам. Да, после съда отменя акта, но какво от това ако вече си гушнал босилека. Не спирането на тировете ще реши проблема, а разръчкването на свинекомплекса КАТ ! А там мирише !

Мили рокерчета, защо карате така безсмислено рисковано - замислете се, че имате близки, на които може да нанесете страхотен удар - пазете своя и на другите хора живот!

Кога ли ще тръгна с верига намотана на ръката и някое "рокерско" прасе ще даде фира. И ще ви кажа къде точно - на бул.Борисова от ЖП гарата към центъра. Надуват си скапаните трошки втора ръка, без да си дават сметка, че на скапаните им мотопеди спирачния път е над 100 метра. Честно, мятам веригата, а комплексаря нека остави 2 квадрата кожа по платното.

Какви глупости пишете? Колко човека загинаха заради тези пусти тирове? Познавам момчета от клуба и мога да ви кажа, че никога не съм ги виждала да карат така че да застрашат нечий живот! Аз мога да се хвана на бас, че всички ненавиждате тировете и като тръгнете на път извън града започвате да треперите да не се зададе след завоя някой засилен тир. И моля ви недейте да сравнявате недораслите момченца с пистови мотори и рокерите от този клуб. Разликата е огромна!

Разбира се, че сме против тир-овете, мила. Но сме и против мотористите-хулигани. За които не важат правила за движение по пътищата, не важи ограничение на скоростта и определено не важат всички общочовешки норми. Така че, те най-малко имат право да се жалват от някой на пътя.

Разбирам ви донякъде и аз съм виждала мотористи да карат като луди. Просто тези момчета не са от тях. Ивайло също не беше от тях. Изобщо не заслужаваше да си отиде. Недейте да ги нападате. За мен това е начин да почетат паметта на Ивчо. Толкова ми е мъчно на мен и на всички, че той си отиде и просто не ги свърта на едно място. И без това сме в България няма да постигнат нищо, никой няма да им обърне внимание. А ако по някаква случайност постигнат всички ще сме доволни, в такъв случай защо е тази злоба??

Драги ми 111, този който мина никак не беше младо момче с пистов мотор!!!Беше голям бял мотор и ако го видя мога даже да го позная.

Уважавам всички хора, и паметта на загиналия моторист трябва да се уважава. Но нека тези рокери, преди да имат някакви искания, да се погледнат какво те представляват. 1. Карат като луди, независимо градско или извънградско. На светофарите помпят газта и се състезават. 2. Нощем си правят редовни кушии по булевардите, необезпокоявани от никого. 3. Изпреварват откъдето ими дойде-ляво, дясно, няма значение. 4. Случайно ако им се направи забележка, са готови да те убият. А ако стане някакъв инцидент или просто проблем, се събират на тумби. Това е от моя личен опит. Нека първо те да не правят така, а после да искат другите да се съобразяват с тях. Дотогава, колкото и грубо да звучи, не виждам място за протести и съжаление.

+1 от мен Напълно съм съгласен

Най-обичам да снимам рокер вкопчил се в маската на ТИР.

Всички до тук коментатори-плямпаджии са извън темата.Браво на т.н. рокери,някои пенсионери ги мислят за рокаджии, а това са малкото събудени и свестни хора които имат много смислени идеи и искания. Кой от изказалите се тук не иска тирове по пътищата по празничните дни !? впрочем както е в останалите европейски цивилизовани страни.Тираджиите и някои неделни и нефелни шофьори са масови причинители на рискови и катастрофи по пътя.

ПРЕДСТАВИ СИ САМО, КОЛКО ЗНАЧИ СМЕ НАБРАЛИ НА "РОКЕРИТЕ", ЧЕ ДАЖЕ НЕ СПОМЕНАВАМЕ ТИР-ОВЕТЕ, КОИТО НЕНАВИЖДАМЕ ПО ПРИНЦИП.

Селякооо,селякооооо!!!!Ходи да си харчиш пенсийката бе мишоооок и да бистриш политиката на ракийкаа!КОГАТО ТИ ДОЙДЕ СМЕЛОСТТА ДА ПРОТЕСТИРАШ ТОГАВА ВЗЕМИ ДА МИ ФИЛОСОВСТВАШ,А ДОТОГАВА ХОДИ НА ДЖАМИЯТА ЧЕ ТЕ ЧАКА ХОДЖАТА!

Съгласен съм, но е малко смешно точно мотористите да се оплакват. Това е все едно митничарите да протестират срещу корупцията.

За мое учудване виждам, че има достатъчно много хора, които също като мен ненавиждат тези така наречени "рокери", защото аз не мога да ги нарека така. Искам да попитам в колко от катастрофите са били виновни само шофьорите на ТИР-овете и т.нар. "рокери" са карали мощните си пистови мотори в рамките на ограничението на скоростта? ПОЧТИ НИКОГА! Крайно време е това да се знае от всички и да спрем да ги съжаляваме. Скоро слушах разговор между един такъв "рокер" как "бил карал бавно в града, най-много със 100км, и някакъв дядка тръгнал да пресича улицата и той едва не го отнесъл, и после дядката нещо ръкомахал към него и той за малко щял да спре мотора и да го пребие" (цитат, но ще си спестя псувните, които последвха след това). Без коментар...

На светофара сме застанали колите една след друга и си чакаме. Между мен и колата вдясно обаче се мушва моторджията щото за него няма ред. За него важат други правила, той кара мотор. Като светна зелено се изстреля като обезумял и хвърчи по улицата из града с поне 100 км. Сигурно е бързал за протеста ...

ИСКАТЕ ЛИ ВЕЧЕ ДА СПИТЕ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ ОТ ШУМА НА ПОЩУРЕЛИ ДИВАНЕТА С МОТОРИ ? ИСКАТЕ ЛИ ДА ПРЕСИЧАТЕ СПОКОЙНО ВАШАТА УЛИЦА? ПРЕДЛАГАМ 100 % ИЗПИТАНО СРЕДСТВО СРЕЩУ НОЩНИ ДЖИГИТИ! ГАРАНТИРАНО ЩЕ ПРЕМИНАВАТ ПРЕЗ ВАШАТА УЛИЦА С ИЗГАСЕН ДВИГАТЕЛ , БУТАЙКИ МОТОРА СИ !ИЗПРАЩАМ САМО НА ПОСОЧЕН МЕЙЛ

Протест правели те .... Аз искам да им забранят да хвърчат с тия мотори по улиците, между колите и между пешеходците. Те протест правели ...!!! Че и нагли

И аз искам да забранят мухльовците,ма няма! Тука си ..

Ти може да искаш и да забранят пъпките през пубертета, че сигурно бая те мъчат.... ама на.

Ти гледай да не ти забранят да сучеш от майка си, че тогава си жив умрял .. !

Ти от че.ии се се побъркал, бе младеж. Ама давай- лЮщи, че дано ти дойде по-скоро акъл в тъпата глАва

Не им обръщайте внимание на тези моторджии. Намерили те да правят протест, че били тероризирани. То ако има как всички срещу тях да направим протест, че ги търпим по улиците да карат с 200 и да бучат през нощите по улиците като ненормални.

Мотористите са най-големите хулигани на пътя. Винаги са с превишена скорост и винаги не зачитат другите участници в движението. Това предимство, знак, светофар, забранена улица ... мотористите са над тези неща

Някои от тях и ТИР-овете не зачитат, обаче после правят протести...

На кръговото на Хлебозавода, посока Париж на повдигнатата пешеходна пътека, аз спирам с автомобил да мине жена пешеходец, а моторджията не спира.Жената на косъм се размина с удара от мотора, успя да отскочи,Мототерориста даже не спра да види какво става.

Живея срещу Пантеона на възрожденците в Русе. Кой не вярва, нека да застане на спирката и да гледа. На всеки час, поне по 1 малоумник с мотоциклет, при зелено на светофара в посока кръговото се изстрелва, много често на едно колело и с неясна , бих казала космическа скорост. Нерядко са по 2-3 и тогава е още по-драматично, защото около тях има автомобили, пред тях минават пешеходци. Положението е нетърпимо наистина, а за нощем да не говорим. после, ако стане инцидент, друг все им е виновен. И аз съм майка на двама сина, вече големи и осъзнавам, че на тези момчета с моторите им липсва даже първоначалното възпитание и култура.

А те кога ще спрат с техния тЕроризъм върху нас- да пращят по цели нощи по улиците, да излитат от светофарите на задна гума, да ни изпреварват отдясно със 120 в града, да се тикат между автомобилите, да не зачитат ни шофьори, ни пешеходци, н изнаци и пешеходни пътеки.. Кога ? Аз също съм карал мотоциклет, но такова чудо не е било. Ама ИЗОБЩО НЕ МИ Е ЖАЛ за загинал рокер- едно говедо по-малко !