Пироговци призоваха народа за спешна помощ

Протестиращите лекари и медицински сестри от Пирогов призоваха гражданите на София да ги подкрепят в четвъртък с присъствието си пред болницата.

Обратно в новината

Коментари - Пироговци призоваха народа за спешна помощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-жа Масларова замисля нов начин за субсидии в Здравеопазването. Всеки българин над 65г да си продаде жилището срещу по-голяма пенсия и така ще може да си осигури здравни грижи на висота в болници като ТУКУДА създадена от червеният барон Любен Сербезов или другата възможност е да се осигурява в частните Здравни фондове на бившата министерка на Здравеопазването МИМИ ВИТКОВА/ БСП/ . Да ВИ е честито Българи . Защо не разберете , че се унищожава планово и съзнателно българското здравеопазване .Г-н Министера като добър управник да се погрижи за Пироговци, а не да прави реклама/може би платена/ на частни клиники.

Стига с фрази като пари няма.Управниците трябва да изградят национална стратегия за развитиета на България. Източените милиарди от Българският народ да се върнат отново.Червените барони да не инвестират в други страни , да не създават другаде работни места, а да помислят за народа който ги издигна. Добрият управник създава а не разпилява. Да съхрани нацията Българска бе и мечтата на Аспарух и затова преведе българското племе до тези земи. Кога ще се родят политици от ранга на Борис и Симеон/ златният век на България/ за да разберат че науката е слънце . Българи подкрепете лекарите , сестрите и санитарите в техните законни искания .Нека сме единни. Нека знаят че целият български народ е зад тях,а иначе управляващите в лицето на ЕКСПОМЕД ще ги продават за жълти стотинки в Африка, ще гният в арабските затвори както сестрите ни в Либия.

Че ви подкрепим, с една връшина през дебелите газове, че ви подкрепим аз!Наглеци нагли!Вие ли сте па най-баш, бе? Въднаж ми се наложи да чакам пред кабинет за преглед за работа- цел живот че го помним! То не беха на шуранайката третио братчед, то не беше на комшийката мъжа и то не беха кафета! Като минавате покрай нас, не ни виждате, се у тавано гледате, сноби самовлюбени!Майната ви, че се лекувам с народна медицина, къркайте си кафетата и си праете маникюро!

vseki lekar,koito mozhe,da potursi rabota navun,veche ima mnogo vuzmozhnosti.meditsi masovo putuvat kum EU,drugi mesta.kogato v BG se useti lipsata,a tova skoro shte usetiat vsichki,shte vidim...shte se nalozhi vnos.pazar.

Заради това че в лекарското съсловие има и боклуци ще го отнесат и свестните лекари, тези които са истински професионалисти и отдадени на призванието си! Казвам призвание защото да си лекар си е призвание, иска се по особен манталитет. Съгласен съм с това че има много търгаши сред тях но нека не слагаме всички под един знаменател. Казвате щом лекарите били кадърни да си отворят частни клиники?? Ама за това се искат пари!! Ами ако нямат а?? Или ако всички клиники станат частни тогава къде ще се лекуват тези хора, на които получената месечна заплата им е разпределена до последния лев?? Ей хора не се изказвайте толкова неподготвено и крайно!! Ами я си представете че след 10 години в България кадърни лекари не останат именно заради ниските заплати и нашето отношение към тях?? А останат само търговците ?? Тогава какво ще правиме а??

До tuzemka. Гледам лекарски фишове за заплати от повече от 10 г. Имам предложение към Вас. Вие доплащате една лекарска заплата до 1300лв. Всичко над 400 лв. аз Ви го давам. По документи! Ако смятате че тази оферта е изгодна, пишете. Но едва ли...най лесно е да се плюе и да се взима информация от агенцията ЕЖК (или Една Жена Каза). До всички плювачи. Лекарите получават колкото да не умрат от глад. Квалификацията им е на изключително високо ниво за апаратурата с която работят. Вчера гледах д-р Хаус. На една пациентка той нареди да се направи два пъти магнитен резонанс. Вие знаете ли какво ще стане на НЗОК ако някой направи на един и същ пациент само 1% от това се което прави във този филм? А българските лекари лекуват само с главите си. Е тогава питам кой са по-добри? Тези който поставят диагноза само с една глава и въз основа на анамнезата или като направят един куп изследвания? То с изследвания всеки може. Затова стачка и пак стачка. Никакви случаи освен най-спешните - животоспасяващи. И едно предложение към лекарите - не обслужвайте никакви политици, служители на министерствата, работещи на високо ниво в НЗОК, и техните семейства за тях безсрочна стачка. Като се лекуват по чужбина дори парите от цялата корупция няма да им стигнат.

Заради това че в лекарското съсловие има и боклуци ще го отнесат и свестните лекари, тези които са истински професионалисти и отдадени на призванието си! Казвам призвание защото да си лекар си е призвание, иска се по особен манталитет. Съгласен съм с това че има много търгаши сред тях но нека не слагаме всички под един знаменател. Казвате щом лекарите били кадърни да си отворят частни клиники?? Ама за това се искат пари!! Ами ако нямат а?? Или ако всички клиники станат частни тогава къде ще се лекуват тези хора, на които получената месечна заплата им е разпределена до последния лев?? Ей хора не се изказвайте толкова неподготвено и крайно!! Ами я си представете че след 10 години в България кадърни лекари не останат именно заради ниските заплати и нашето отношение към тях?? А останат само търговците ?? Тогава какво ще правиме а??

alo,ne razbrah......za felsheri li stava vapros?korumpirani nekadarnici.

za tova kachesvo na rabota i tezi pari za vi mnogo.v edna normalna darjava i za sanitari njama da vi vzemat.

В цялата политика на звравеопазването има нещо дълбоко съмнително и погрешно. Здравната каса уж води някакви сметки кой колко пари внася,но никъде ,или поне аз не знам,не се води за кого колко пари са дадени за лечение.Има хора,които не са ходили на лекар и не са се лекували,а си внасят дължимото,други са починали или емигрирали,но са били редомви платци.Има ли някъде банка,която да дава сметка само за парите,които си внесъл,без тези,които си теглил?Ако спреш да внасяш 3 месеца мисля,че беше,автоматично ти си нередовен,неусигурен може да не си ползвал здравна помощ преди това и да имаш натрупани вноски.Тогава кой е длъжника-ти или НЗОК? Но ще трябва да си плащаш като неусигурен лечението,а парите,които вече си им внесъл просто са си ги присвоили,да не кажа откраднали от теб.Всичко това е прикрито зад принципа на взаимна помощ-/с твоите пари са лекували някой друг/ . Отказване от касата няма,тя е тотален монополист и над нея е само небето. Докато не се разбие този монопол ще страдат всички пациенти. Аз лично искам де ми се представи сметка за събраните от мен пари,за изхарчените за лечението ми,ако има такова и какво има по партидата ми в края на годината,като с остатъка да се разпоредя аз-например да го прехвърля на мой близък.Само това е начина за контрол над огромните суми,които върти касата.

аз предлагам на вси4ки в този форум, които не харесват хората практикуващи най-важната от вси4ки професии да не ходят на лекари тогава. Като ви заболи оба4е ходите да ревете като малки бебета по кабинетите, но ина4е във форума сме големи мъже. Свалям шапка на вси4ки млади лекари, които работят за 500 лв заплата и все още имат желание да помагат на хората. Не знам за лекарите, но погледнете себе си, хора, колко сте кадърни във вашата професия. Не може да плащате 6 лв здравна осигуровка и да очаквате да се лекувате като в чужбина. Кое ни е наред, та здравната система... Като не ви харесва, напълнете портфейла с 10 000 евро, самолета и ходете в западна Европа, нали за това сме свободна държава. Толкова ще ви струва 5 дни лечение там.

Никой в България, е почти никой не получава заплата, даваща му възможност за достоен живот. И ако се подлъжем по тази логика много ще сбъркаме. Искам да обърна внимание на две неща, с уговорката, че не съм пристрастен защото не съм лекар или какъвто и да е свързан със здравеопазването. Първо преди броени дни шофьорите само заплашиха, че ще стачкуват, а заплатите съм и по високи от тези на лекарите, да не говорим за мед. сестрите. Второ да оставим всички други аргументи, които всеки ги тълкува от своята позиция и според умствения си багаж, да оставим само едно, което трябва да си безкрайно прост и нагъл за да го отречеш: един лекар до два-три месеца, а защо не и мед. сестра ще стане шофьор, а един шофьор посмъртно не може да стане дори мед. сестра. И друго в градския транспорт няма недостиг на шофьори, докато за мед сестри дефицита е 50% и ако така продължава и лекарите ще изчезнат, покрай тях лека полека и хората, та милите шофьорчета или ще трябва да карат катафалки/ при заплата 180-220 лв./ или да са безработни.

Мисля, че вече е крайно време всички мрънкачи от този форум и от тази държава да престанат да се обръщат към докторите за каквото и да било, след като са толкова недоволни от тях. На всички трезвомислещи хора е ясно, че не може медицинските лица да взимат по-малко пари за труда си от шофьор с основно образование. И ми писна да слушам как ВСИЧКИ доктори били еди какви си и т.н. Не могат да се правят такива обобщения. Просто не е коректно и е признак на ниска култура. Има хора и хора. Както във всяка сфера, така и при лекарите има перфектни хора и специалисти и гнили ябълки. Някой си бил потърпевш от еди кой си лекар и видите ли вече всички медицински лица са маскари. Явно това обаче е станало нещо нормално за българите, които са свикнали само да мрънкат и да не правят каквито и да е смислени разсъждения. Нека всички разумни и сериозни хора да покрепим медиците, защото след време може и ние да изпаднем в подобно неблагодарно положение. Изисква се само влагането на малко усилия, за да се разбере, че е необходимо да вникнем в причините за настоящата ситуация и да се борим с тях, а не да гледаме следствията и да се опитваме да лекуваме тях. Когато заплатите се вдигнат и хората са доволни, ще изчезне безхаберието и корупцията и медиците ще ни обръщат внимание, защото ще мислят за пациентите си, а не за това как да свържат двата края, за да изхранят семейството си. Българи, подкрепете ги, ако сте ИСТИНСКИ ХОРА!

Всеки си има своя истина. И аз съм се чувствала безкрайно унизително в ролята на пациент. И съм чувала за лекарски грешки и арогантност. Но може ли от това да се правят изводи за всички? Всеки от пишештите тук има професия - е, нима нямате некадърни, корумпирани или простичко казано калпави колеги и може ли тогава същото да се каже и за вас? В последната година 3 пъти ми се налага да отида в Пирогов и никой не ми е поискал пари. Срещнах един арогантен лекар, да, но също така поне петима - много свестни, които, подчертавам, отказаха да вземат пари. И не е ли грехота един лекар да работи на 2 кабинета и да влачи по коридора количката с ехографа, защото болницата нямала друг? Аз съм на държавна работа и взимам 800 лева. И ме е срам, че получавам повече от лекар в Пирогов, защото, колкото и да уважавам труда си, той е несравнимо по-лек от техния. Я помислете малко за огромното психическо натоварване на тези хора и огромната отговорност, която носят. А ако някой от вас е зле къде ще отиде - пак при тях, нали? И ако всички те отидат във Франция примерно, кой ще дойде на тяхно място? Ако не ти харесва една работа я сменяш, да, но ако обичаш работата си и искаш да я работиш, се бориш за по-добри, справедливи и човешки условия. Заплатите и на лекари и на сестри са абсурдно ниски за усилията на тези хора. И не може заради лошата система и самозабравилите се медици да обвиняваме и онези от тях, които също са жертва на системата, но все още стоят и все още работят и все още се мъчат да запазят човешкото в себе си. А къде е човешкото във вас, пишещи против? Изливате собственото си озлобление - разбираемо, но...дали е правилно насочено? Ако сте честни и наистина се замислите - не, нали?

Pazete medicite ostanali v Balgaria. Otgovornostta e ogromna i samo koito e rabotil v tazi oblast znae za kako stava duma. Po4ti vsi4kite mi kolegi ot moia vipusk sa izvan Balgaria jalko za stranata ni. Ne se jivee s tezi mizerni zaplati. Ne si struva nervite i otgovornostta. Mislete dragi politici , za da ne vnasiate medici .

Съгласен съм, че заплатите им са мизерни. Обаче, като попадна на некадърен лекар, какво да правя: да го съдя - не съм чул досега да има осъден; да го ... (пратя при друг лекар) - поне други няма да си патят от него. Ето ви и пример: Водя дъщеря ми (1г 10м) на преглед и казвам на доктора, че тя е алергична към Оспамокс (била е в детска токсикология в Пирогов) и този смотан лекар ми изписва антибиотик от същата група на Оспамокс. Добре че в аптеката го разбрах, иначе пак в Пирогов. Според вас какво трябва да се направи на този доктор?

Съжалявам - Спешна помощ се нуждае от спешна помощ - някои навремето много са гледали чешкия сериал Болница на края на града - сега ако някой търси помощ,просто да потърси частна такава - явно е, че държавните ни лекари са гладни и ще ви врънкат за пари...

съжалявам - не успях да изчета всичко! Само ще допълня като отговор - в Дания никой лекар не си помисля да има частна аптека и там да си праща пациентите, като им казва - болен сте от това и онова - лекарствато го има само еди къде си - демек в моята аптека! И да си води сметка дали наистина са били там! Това го могат само лекарите-менъджери в България! Да им е сладко новото увеличение на заплатите - явно никой не разбра, че искат по 900 лева след приспадане на данъци и осигуровки.....

Точно за Пирогов трябва да има повече пари. Но Гайдарски е прав, че това трябва да стане регламентирано с промяна в рамковия договор. Радвам се, че вече политиците се въздържат от своеволия само и само да запушат устата на стачкуващите (както Бойко Борисов направи с протеста на шофьорите за съжаление, които в момента явно взимат по високи заплати от докторите в Пирогов). Гайдарски има моята смпатия за финансовата дисциплина, която отстоява. Надявам се да не е избирателна.

Тук има един умен СТРАННИК. Най-после нещо на място.

А кой плаща за децата като е безплатно знаеш ли? Никой. Просто поредната заповед без покритие, а на Д-р ти Маринова сигурно и е писнало да е спонсор и само защото преглежда деца, което е по- отговорно да е по ниско платена , защото някой прави социална политика на неин гръб. Явно много работи не са ви ясни.

Доктор Маринова в Дружба 2 дори за преглед на деца си взема такса, а до 18 години е безплатно!!!

Лекар съм.От 7 години.Не съм си поискал 1 ст. до този момент.Най-голямата ми заплата с >200 часа труд/в интензивно отделение/е 800лв.Много ли са?? Знаете ли,че 1 ден курс по инструментална диагностика е вече 60 лв?? Знаете ли,че имам учебници за >3000 лв??Знае ли някой в този форум,колко струва обучението на 1 студент по медицина??Знае ли някой в този форум,че живеем в демокрация и всеки има право на протест?? Някой се беше изцепил тук,че работил в частна фирма и не можел да стачкува-проблема е твой!!! И в частните болници не съм чул за стачка-защо ли?? Но нямя частна болница,в която може да се специелизира-но това Вас не Ви интересува-само да оплюем-няма значение,че много от Вас идват надрусани,насрани,из и си мислят,че някой им е длъжен.НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ.Преди 2 години в Италия имаше стачка на лекарите,продължила. 1 денлЗа този ден се отменили само........ 35000 малки,средни и големи хирургични интервеции.Така трябва да стане и тук-така се решават проблемите и в белите държави.С най-добри чувства към форумците-но да попитам последно-цял ден едни и същи са писали тук-Вие господа и дами не може да искате пари като не работите!!! Щото писането на коментри тук май не се заплаща!!

Фармацевтите си кютат в аптечките - алъш - вериша върви , защо да се оплакват , само да си отвориш устата на зъболекар и това струва пари - защо да се оплакват , два реда да ти напише адвоката и това струва пари , да седнеш да изпиеш една кола - струва нещо , при доктора -ама моля ви се , тои е длъжен само да ви дава , да се поти над вас и накрая ако го почерпите с кутия шоколадови бонбони и това му е много , другото са митове е легенди.

Винаги ми е било чудно защо едни учени и интелигентни хора,казвам го без подигравка,като лекарите ,в 99 % от случаите говорят на пациента на ти?Ако някой лекар знае ,моля да ми отговори!По принцип подкрепям протеста,но нека това увеличение да спре най-после изнудването на болните хора и близките им.

Вместо да се дразним тук,защо не излезем ВСИЧКИ и да изметем тая паплач,от която страдаме ?Не булеварда,блокирайте здравната каса,министерството, на Гайдарски,ако щете.Всички опираме до здравната помощ и от срещата с един или няколко лекари си правим извод за цялото съсловие,а те са различни като хора и професионалисти.Всич сме жертви на една недодялана извратена система,която е създала една държавна здравна каса,а не допуска кокурентни здравни фондове/има няколко,но и да си в тях-пак плащаш на НЗОК задължително/,бюджет на тая здравна каса е пълна мъгла ,а сега идкат и да вдигат вноската с 2%.И с 20% да я вдигнат пак ще кажат,че е малко и че няма пари.В Кипър е 1% и никъде не доплащаш нищо,а ти се поемат и лекарствата с рецепта.В управлението на тая каса няма и един представител на пациентите,които дават парите-а нали уж,който плаща той поръчва музиката?Нека да получат увеличение,но само тези,които наистина го заслужават.Раздаване на пари на калпак е принцип на социализма,които ни доведе до тук.

Подкрепям докторите!Вие Българи защо не гласувахте?Нещо като протест беше нали?Като сте толкова недоволни от докторите не ходете нито в болница нито в поликлиниката в знак на протест!Точно тези хора не трябва да работят за 300лв. или 600лв.Корумпираните депутати си ги дундуркаме нищо,че взимат доста повече парички и ни правят на маймуни,а хората от които може да зависи живота ни някой ден не подкрепяме!Точно затова сме много близко до дъното на блатото в което затъваме!Хора събодете се от дългия сън!

А тебе в психиатрията кой те лекува, бе неблагодарнико? Или не се отнасят добре с теб? Разбирам защо

Като не си компетентен не се излагай. Болницита отдавна не са на бюджет, а са ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА с приход от здражната каса, която сама признава, че не плаща реалната цена. За да имаш шанс на що годе лечение те спонсорирам с труда си, защото НЗОК не може да плати всичко.

А, и с връзки се ходеше по времето на тато. Сега просто я уреждаш с клиниката. Не ми е известен проблем. Аз самия съм с няколко. А, и няколко колеги взеха второ висше фармация за 2 години за да си въртят аптеките, фасулска работа

Това, което никой не смее да направи е да се остойностят медицинските услуги, както е по света, защото ше се окаже , че плащате за много малко неща и правителството, което и да е ще гръмне. Останалото е за сметка на принудително спонсорство от труда на лекари и сестри. Осигуровката ти не ме интересува искаме си заработеното, нищо друго. Честно,а?

Veche 5 god. lekuvam na 2000 km ot Pirogov, no ne sam go zabravil. Sachuvstvam na kolegite i gi razbiram. Koi ne iska da raboti i poluchava po svetovnite stndarti? Dnes mi bjaha preveli zaplatata 5-zifrena v BGN. Ne mi se stachkuva!

Стара ти е информацията. Признават ни и в Германия и в Швейцария. Доказват го колегите, които заминаха за последните месеци и другите, които вече са на път. Така, че тези глупости вече на минават. Дават ти само удостоверение от министерството.

ЕЙ АКСАКОВСКИ ЦИГАНИН ДА МЪЛЧИШ.А ДОКТОРИТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ НИЩО.

тези протести няма да доведат до нищо добро. реват само държавни служители. в бюджета пари няма. единственият начин да се отговори на исканията на всички стачкуващи е да се печата от БНБ /справка увеличението на столевките в обръщение/. на това по цял свят му казват инфлация , а не икономически растеж. след такъв акт с исканите хилядарки ще се купува по-малко отколкото преди. и така доникъде. ГОСПОДА СТАЧКУВАЩИ, БЮДЖЕТА Е ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРОИЗВОДСТВОТО, А ТАКОВА В БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА НЯМА. разбираеми са протестите ви ,но не може 1милион произвеждащи блага да издържат шест милиона протестиращи.

Наи-корумпираната груба и отвратителна пасмина са всички в това лечебно заведение. Плачат за заплати , а колко им е сивия приход? Не отричам , че са специалисти , но при толкова нещастни и безропотни пациенти минаващи през тях и най-тъпия лекар се научава рано или късно. Аз бих подкрепил протест на всички нас , които си плащаме осигуровки - техните заплати са от нас , а получаваме нечовешко отношение от някакви самозабравили се ИЗРОДИ !!!

Д-р,може би си много горд,че пред името си имаш тези две буквички,но нали знаеш,че те важат само за България.Във Франчия,а и в целия ЕС,вас още не са ви приели.А във Франция,знаеш как ви третират вас,идвате си от там разплакани и с накърнено достойнство,защото там не признават български лекар,доцент,доктор на медицинските науки за човек.Знаеш,че такъв български специалист не се допуска там да влезе и в стаята на пациент.Българските лекари ходещи с хиляди връзки на специализация във Франция имат право да влизат само при опитните животни.А и аз да ти кажа,че и с подкрепа и без нея няма да постигнете нищо.Онези отгоре на са политици с френски маниери и ще ви отсвирят яко.И искайки да заблудиш аудиторията,не настройвай така колегите си,защото утре биха могли да останат без работа.Наистина в Пирогов не може да работи всеки,но както се казва незаменими хора няма.Само не ми казвай,че ти завиждам,защото не съм станал лекар.Стигаше ми бала за медицина,но аз си желаех да уча фармация.И добре съм направил,защото сега си изкарвам парите честно и не рева по форумите.Имам достойнство.

Които не му харесва -има знахари.

Без лекари не може. Но даскалите да не плашат никого , без тях може, ако стачкуват държавата ще издаде дипломи на учениците и без тях.

ВАРНА е прочут глупак от форумите. Да си смени името, не му подхожда

Квалификацията на един лекар струва луди пари. В момента изплащам кредит за специализация в чужбина. Банката не проявява разбиране, че съм бил живял за пациентите. Високите доходи на лекарите са инвестиция в собственото ви здраве и нормалните общества са го разбрали. Защо все ходите при корумпирани?

Да Варна, не ме спонсорират. Защото не знам някой някога да е спонсорирал съдебна медицина в България. Не се сърдя. Просто такава ми е работата. Но аз не се сърдя и на заплатата на РВД (Ръководител Въздушно Движение), която от 20 (двадесет) години е по западни стандарти. Аз не се противя и на заплатите в много други отрасли. Всеки да си гледа в паницата!!! Ядосвам се само на колегите. ПРОСТО И ЯСНО - ЕФЕКТИВНА БЕЗСРОЧНА СТАЧКА.

Няма по-корумпирано племе от лекарите в БГ... Дори и тия пари са им много!!! Евалата Спасе, свали им още заплатите

Забелязали ли сте, че Пироговци винаги се възползват от ситуацията в страната, за да поставят въпроса за увеличението на заплатите си. Никога това не започва от друга болница. За да се разбере какви суми получават някои лекари в Пирогов, ако въобще някой се интересува от истината, трябва да се направи едно мащабно проучване с използване и на специални разузнавателни средства. Но това никога няма да стане. Защото не е направено дори едно елементарно анонимно проучване сред хората преминали през Пирогов за определен период от време по журналите им. Едва тогаво ще се разбере част от истината за ниските заплати. Исканията им са смес от истина с гнусна лакомия.

Да Варна, не ме спонсорират. Защото не знам някой някога да е спонсорирал съдебна медицина в България. Не се сърдя. Просто такава ми е работата. Но аз не се сърдя и на заплатата на РВД (Ръководител Въздушно Движение), която от 20 (двадесет) години е по западни стандарти. Аз не се противя и на заплатите в много други отрасли. Всеки да си гледа в паницата!!! Ядосвам се само на колегите. ПРОСТО И ЯСНО - ЕФЕКТИВНА БЕЗСРОЧНА СТАЧКА.

Така е след като 1 шофьор получава повече от лекар.

В началото на година изпаднах в кома, дробовоте ми блокираха и стана чудо бях спасен от лекарите от централната реанимация, стана чудо, Господ да ги благослови, заслужават да взимат най-високите заплати, разберете те са най- големите специалисти по 12 часа стоят там и са много внимателни. Дълбок поклон на докторите , сестрите и на някой от санитарките там. Напълно подкрепям исканията им. С вас съм!

Да Варна, не ме спонсорират. Защото не знам някой някога да е спонсорирал съдебна медицина в България. Не се сърдя. Просто такава ми е работата. Но аз не се сърдя и на заплатата на РВД (Ръководител Въздушно Движение), която от 20 (двадесет) години е по западни стандарти. Аз не се противя и на заплатите в много други отрасли. Всеки да си гледа в паницата!!! Ядосвам се само на колегите. ПРОСТО И ЯСНО - ЕФЕКТИВНА БЕЗСРОЧНА СТАЧКА.

Да Варна, не ме спонсорират. Защото не знам някой някога да е спонсорирал съдебна медицина в България. Не се сърдя. Просто такава ми е работата. Но аз не се сърдя и на заплатата на РВД (Ръководител Въздушно Движение), която от 20 (двадесет) години е по западни стандарти. Аз не се противя и на заплатите в много други отрасли. Всеки да си гледа в паницата!!! Ядосвам се само на колегите. ПРОСТО И ЯСНО - ЕФЕКТИВНА БЕЗСРОЧНА СТАЧКА.