Започва кампания ”Осинови куче-намери приятел”

Община Варна започва кампания под наслов "Осинови куче - намери верен приятел".

Обратно в новината

Коментари - Започва кампания ”Осинови куче-намери приятел” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Етоооо, една от любимите ми теми. Почна се пак спора. Но да ви кажа започвам да пиша със страх, постоянно се озъртам дали някой/я защитник/чка на помиярите не ме наближава и да насъска някой помияр срещу мене. Иначе от червените минуси не ме е страх, даже вече не се ядосвам а се забавлявам с изкривеното мнение на някои пишещи в подобни теми. Тези мили кучезащитници поставят свещеното животно ПОМИЯР над човека ! Страхотна логика, няма що. Писал съм и по сериозни упреци към защитниците на помиярите, но сега със голямо усилие се въздържам, че може да ми бъде изтрито мнението, а аз точно това не искам.Тук в тази тема ( и в подобни такива ) всеки защитник на помиярите имат нюх като помияр и надушват темите от километри. Ето защо, като погледна постовете виждам само червени минуси за хора, които не са на тяхното мнение. Но няма спасение, живеем в кучешка държава. Самите управляващи са кучезащитници коват точно такива закони. Приюти за кучета, не е нужно приюти за бездомни хора. За убийство на куче, макар и при самозащита- 10 години затвор (май толкова беше) и голяма сума , за убийство на човек- 1.5 година условна присъда....Жалко, няма такава държава. Я това да се случи в една нормална държава... Хайде мили защитници на помиярите, давайте червени минуси, ваш ред е. Е, може и нормалните хора да отбележат мнението си.

Куртенков, колко си прозрачен!!!

доказвате го с малоумните си коментари. Горките кученца, ами водете си ги вкъщи, а не ми ги хранете на улицата гадове мръсни. Като те е грижа защо го държиш на улицата?

ПО-МАЛОУМНО изказване не можа ли да "сътвориш"???Нали точно това е идеята на общината-който иска,да си го вземе в къщи!!!

малоумни, алчни хора изхвърлят кучетата или са ги взели и след това не искат да ги хранят или не им се дава пари за кастрация и изхвърлят потомството им та хоратан тъпи и безжалостни са виновни за положението и на животни и другите хора

вчера от деца на 2 малки котета бяха извадени очите, какви ли са родителите им

Plamen

Много хора имат късмета да не знаят,какво е да изгубиш съня си заради звуците от кучешката уста.Шумовия тормоз ти разбива живота.Безотговорни глухари и тъпани сте вие кучкарите.

човешката "простотия" създава условия за безрадостното съществувание на живинки - домашни,наричани просташки "помияри".затова подкрепям Община Варна в това наглед обикновено,но добро начинание желая успух!

че не съм толкова хипер, мега, ултраинтелигентен като Вас и не ходя с разни торбички, пълни с помия да храня изроди. Чудя се откъде дойде тази скапана мода.

Хора,които не обичат животни Господ ги е проклел.

помиярите от улицата, дето се разхождат най-необезпокоявано и после се занимавайте с такива простотии!

Простотия си ти!

осмисляте живота с помияри, т.нар. Природозащитници е показателен за дебилността ви!

Може да съберат и невъзпитаните, врещящи дечурлига също ! Кучетата поне не ми създават психически дискомфорт с неконтролируеми истерични крясъци ... И да, мнението ми е също толкова абсурдно, колкото и твоето злобарско изказване ... да се видиш просто

и гонят колите. Иначе не вдигат шум въобще. Кучкарска държава сме и това си е. Да вървят по дяволите всички кучкари!

Виж колкото много ти липсва логиката...ако само ги събират , без да ги осиновяват, нали някой трябва да ги издържа и това ще си ти с твоите данъци. Така , че остави хората на които им е приятно да ги осиновят , а на теб като не ти е приятно не осиновявай! Като не искаш да ги виждаш на улицата, остави другите да се погрижат за тях и няма да са на улицата...или просто искаш да ги видиш убити??