Проверка откри нелегален асансьор в Пловдив

Асансьор, пуснат в движение нелегално - без маркировка за проверка, откриха при вчерашната проверка в Пловдив експертите от държавния технически надзор.

Обратно в новината

Коментари - Проверка откри нелегален асансьор в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

журналиста, взел интервюто, защо не сте поискали телефона на г-н Михайлов? На кой номер да звъним, за да дойдат да проверят и нашия асансьор? Какво значи "обадете ни се" ?! Ами след това следва "на номер еди кой си"! Или просто отбивате номера?!

Айде стига сте мрънкали бе- такива ви били асансьорите, онакива! А вие плащате ли си за поддръжката, интерсувате ли се от състоянието му и какво трябва да се смени профилактично?! За колата не забравяте да смените маслото и ремъка ама като се движите с асансьора- той е безплатен! Асансьорът си има собственици- това че е обща вещ не го прави по- малко ценен от кошницатв Ви, с която джиткате!Хубво Ви го е казал www- купете си НОВИ асансьори!!!

И като си купим нов - кво - ще цъфнем и вържем, а? То не е до годините, а до това кой го поддържа - фирмата като не става и си върши работата през пръсти, ако ще и космическа совалка да вземеш - все тая. Ако хората можеха сами да си поддържат асансьорите, нямаше да плащат за услугата, а като плащаш за услугата, не е необходимо да завършиш 10 виШета, за да им правиш проверки.

На мен като ми писна от асансьори, съкооператори, общи сметки, безсмислени събрания и пр., продадох апартамента и си взех къща на село. Сега нито асансьор плащам, нито имам главоболия със "граждани" от селски тип, нито стълби качвам, нито някой ми пробива с перфоратор в неделя след обяд... Който иска да живее в БЛОК се съобразява с цялата населяваща го общност и простотиите , породени от кооперативния начин на живот.

Пак не си гледат работата. Прочетете следните 2 изречения: " При всички останали 20 проверки, повечето от които бяха на случаен принцип, било констатирано, че асансьорите са безопасни." и "Асансьорите в Пловдив не са опасни, но ако живущите имат съмнения, винаги могат да ни се обадят и ние ще реагираме, за да проверим", каза инж. Михайлов. Алооооооо, Михайловввввв, 20 проверки не са като да провериш всички асансьори !!! Гледай си работата сериозно и отговорно, да не паднеш утре и ти с някой "безопасен" асансьор. Аман от главочи, дето само пари вземат и нищо не правят!

Тези проверки са ала-бала.Живея на Панагюрище 4 в Пловдив и отнашият безумно шумен асансьор не може да се спи.Писах официално до контрольорите, дойдоха, видяха и си отидова.Явно има и там корупция, между контрол и изпълнители/фирмите, които ги обслужват/.Типично както казват:българска работа.Трябва ли да стане злополука с фатален край за да се стреснат и тогава пак ще изкарат виновни гражданите.

Купете си нов. Никой няма да ви го подари.

Поголовните проверки, за които ни проглушиха ушите се сведоха до 20 асансьора. Так е по български. Всяко чудо за 3 дни.