Нунев е водач на ГЕРБ в Русе за трети път

Двама русенци водят листи на ГЕРБ за предсрочните парламентарни избори на 5 октомври. Пламен Нунев е водач в Русе, Десислава Атанасова - в Монтана.

Обратно в новината

Коментари - Нунев е водач на ГЕРБ в Русе за трети път | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е,няма ли нови хора в ГЕРБ,докога все тая мутра ще ни натрапват. Няма да гласувам за ГЕРБ

Боже, колко прости хора ни управляват.... Хора, не гласувайте за ГЕРБ! Това са елементарни, но мръсни душици, избиващи комплексите си основно за това, че са отхвърлени като професионалисти, поради некадърност !!!

да гласуваме пак за Нуни, означава пак да чакаме цървул да ни ритне, некомпетентен,няма представа за какво става реч,борави с малко думи в речника си, да брули орехи става, но за депутат е срамно да иска да го избираме от Русе, виж гр.Бяла си е друго, от там може би....

това е последния човек,който би ме подтикнал да гласувам за Герб,мижитурка в парламента а тук на местна почва -велик:) жалка картинка

Вече поименно разбрахме кои са "Кукления Театър на гЕРБ" в Русе.

Не повярвах на очите си - синът на Иван Донев, който беше човек с леви убеждения и докрай отстояваше позицийте си - сега е в листата на ГЕРБ. Жалко, много жалко

бе ,госпожа,тука става въпрос за СИРЕНЕТО!

на Сашо Стефанов от Кацелово протежето, доведено от Бяла. какъв следва да си,болен от Русе, да отидеш на лекар в Бяла - равносилно да направиш началник в Русе цървул, работил до зряла възраст в община Бяла. Издигаш селянина Андрешко в града за да го изкористиш в Русе като му даваш власт. Правиш тандем от двама цървули -втория Танов. Къде са родените в Русе с манталитет на граждани ........ без думи.....

Красив е и изобщо не краде...като мен !!!

Пак ли този бе.. Аман от боклуци

На тази снимка Нунев гледа като човек който е бил изненадан неприятно изотзадзе :))

Тоз Пацо Нунев наистина ми прилича на някой говедар, ама и там акъл се иска да броиш говедата и т.н. Не съм го виждал до сега да се изказва от трибуната на НС, може би защото е некадърен и няма дар слово, но е изпълнителен и удобен за схемите на гербаджиите.

Странни кандидати ще представят Русе. Нунев известен като беленското говедо и Деса психото от Дулово, направо ми иде да повърна от тази сволоч!

Гласувайте русенци, ако нямате акъл за тази групировка. Нунев ли е русенец или Деса от Женския пазар. Това ли е интелектуалната мощ на красивия дунавски град?! Боже, боже!

За кореняците русенци си има Реформаторски Блок, за които да гласуват. Няма нужда да плюете ГЕРБ, освен ако "опорните точки" са да накарат хората да не гласуват или пак да си гласуват за шайките от БКП/БСП и ДС/ДПС.

Унищожителите на България и Русе в затвора! Този идиот съсипа Русе и го направи феодален град заедно с гнома Кмет! Да ги изметем!

от деревненски тип, размина му се пандиза навремето заради далаверите само с уволнение от МВР-то и сега станал десен политик и прави политика. Трябва да се щипеш ,за за повярваш.

Успех ви пожелавам! Дано този път ГЕРБ успее да вземе повече от 121 депутатски места! Искрено се надявам и стискам палци!

Ти май си тъп милиционер , а ?